1. Neçə növ müstəvi dayaq vardır?



Yüklə 0.52 Mb.
səhifə6/6
tarix21.06.2018
ölçüsü0.52 Mb.
1   2   3   4   5   6

297. Verilən kəsikdə kəsici qüvvəni təyin edin

A) 20 kN

B) 30 kN

C) 15 kN

D) 10 kN

E) 0 kN



298. Verilən kəsikdə əyici momenti təyin edin

A) -40 kNm

B) -30 kNm

C) 0 kNm

D) 60 kNm

E) 80 kNm



299. Verilən kəsikdə əyici momenti təyin edin

A) -20 kNm

B) -40 kNm

C) 30 kNm

D) 0 kNm

E) -10 kNm



300. Verilən kəsikdə kəsici qüvvəni təyin edin

A) -10 kN

B) 0 kN

C) 20 kN

D) -20 kN

E) 40 kN



301. Verilən dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) 15 kN

B) 20 kN

C) 0 kN

D) 30 kN

E) 60 kN



302. Verilən dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) 20 kN

B) 30 kN

C) 10 kN

D) 0 kN

E) 40 kN



303. Verilən dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) -20 kN

B) -40 kN

C) 0 kN

D) 15 kN

E) 40 kN



304. Verilən dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) -15 kN

B) -30 kN

C) 0 kN

D) 20 kN

E) 30 kN



305. Verilən dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) -15 kN

B) -25 kN

C) 0 kN

D) 20 kN

E) 10 kN



306. Verilən dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) -30 kNm

B) -15 kNm

C) 0 kNm

D) 20 kNm

E) 15 kNm



307. Verilən dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) -40 kNm

B) 10 kNm

C) 20 kNm

D) -20 kNm

E) 0 kNm



308. Verilən dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) -80 kNm

B) 40 kNm

C) 0 kNm

D) 20 kNm

E) -20 kNm



309. Verilən dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) -60 kNm

B) -40 kNm

C) -30 kNm

D) 0 kNm

E) 120 kNm



310. Verilən dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) 0 kNm

B) 60 kNm

C) 30 kNm

D) 15 kNm

E) 40 kNm



311. Dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) 0 kNm

B) 30 kNm

C) 60 kNm

D) 20 kNm

E) 15 kNm



312. Dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) -40 kNm

B) 0 kNm

C) 30 kNm

D) -60 kNm

E) -30 kNm



313. Dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) 0 kNm

B) 60 kNm

C) -30 kNm

D) 30 kNm

E) 45 kNm



314. Dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) 20 kNm

B) 60 kNm

C) 40 kNm

D) 0 kNm

E) 100 kNm



315. Dayaq kəsiyində əyici momenti təyin edin

A) 80 kNm

B) 30 kNm

C) 0 kNm

D) 20 kNm

E) 50 kNm



316. Dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) -30 kN

B) 60 kN

C) -90 kN

D) 40 kN

E) -40 kN



317. Dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) -30 kN

B) 60 kN

C) 90 kN

D) 0 kN

E) -15 kN



318. Dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) 0 kN

B) 60 kN

C) 40 kN

D) 100 kN

E) 20 kN



319. Dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) 0 kN

B) 10 kN

C) 40 kN

D) 20 kN

E) 50 kN



320. Dayaq kəsiyində kəsici qüvvəni təyin edin

A) 40 kN

B) 60 kN

C) 10 kN

D) 0 kN

E) 20 kN



321. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) 20 kN

B) 40 kN

C) 10 kN

D) 0 kN

E) -30 kN



322. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) -25 kN

B) -50 kN

C) 30 kN

D) 0 kN

E) 40 kN



323. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) -30 kN

B) -60 kN

C) 90 kN

D) 0 kN

E) 45 kN



324. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) 0 kN

B) 30 kN

C) 60 kN

D) -30 kN

E) -60 kN



325. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) 15 kN

B) 30 kN

C) 0 kN

D) 40 kN

E) 70 kN



326. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) 5 kN

B) 50 kN

C) 0 kN

D) 40 kN

E) 10 kN



327. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) 0 kN

B) 40 kN

C) 20 kN

D) -10 kN

E) 60 kN



328. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) -40 kN

B) 20 kN

C) 60 kN

D) 0 kN

E) -20 kN



329. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) - 20 kN

B) 40 kN

C) - 60 kN

D) 0 kN

E) 30 kN



330. Verilən kəsikdə normal qüvvəni təyin edin

A) - 20 kN

B) 0 kN

C) 30 kN

D) - 15 kN

E) -40 kN



331. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) – 25 kN

B) 50 kN

C) – 50 kN

D) 25 kN

E) 0 kN



332. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 30 kN

B) 60 kN

C) 0 kN

D) - 60 kN

E) - 45 kN



333. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) - 20 kN

B) 80 kN

C) - 80 kN

D) 40 kN

E) 20 kN



334. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) 20 kN

C) - 10 kN

D) 10 kN

E) 30 kN



335. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -10 kN

B) 0 kN

C) - 20 kN

D) 20 kN

E) 5 kN



336. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) 30 kN

C) - 15 kN

D) 20 kN

E) - 30 kN



337. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -50 kN

B) 100 kN

C) 0 kN

D) -100 kN

E) 10 kN



338. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) 25 kN

C) -15 kN

D) -30 kN

E) 15 kN



339. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) -10 kN

C) 10 kN

D) 30 kN

E) -20 kN



340. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -10 kN

B) -20 kN

C) -40 kN

D) 40 kN

E) 10 kN



341. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin:

A) 120 kN

B) 240 kN

C) 80 kN

D) -240 kN

E) -120 kN



342. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 30 kN

B) -90 kN

C) 60 kN

D) -60 kN

E) 0 kN



343. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) kN

B) - kN

C) kN

D) 30 kN

E) 60 kN



344. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -30 kN

B) 60 kN

C) 0 kN

D) 30 kN

E) -60 kN



345. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -15 kN

B) 30 kN

C) 45 kN

D) 15 kN

E) -30 kN



346. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 5 kN

B) 10 kN

C) 25 kN

D) 0 kN

E) 20 kN



347. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) 10 kN

C) 25 kN

D) -25 kN

E) -35 kN



348. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 5 kN

B) -35 kN

C) - 5 kN

D) 10 kN

E) 25 kN



349. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) - 25 kN

B) 50 kN

C) - 50 kN

D) 25 kN

E) 0 kN



350. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -40 kN

B) -80 kN

C) 80 kN

D) 40 kN

E) 20 kN



351. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 30 kN

B) 10 kN

C) 20 kN

D) 0 kN

E) 40 kN



352. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) 30 kN

C) 15 kN

D) -15 kN

E) -30 kN



353. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 40 kN

B) 20 kN

C) -20 kN

D) -40 kN

E) 10 kN



354. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 50 kN

B) 25 kN

C) 100 kN

D) -25 kN

E) 0 kN



355. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 40 kN

B) 80 kN

C) -80 kN

D) -40 kN

E) 10 kN



356. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -100 kN

B) 100 kN

C) 50 kN

D) 200 kN

E) 0 kN



357. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) -200 kN

B) 200 kN

C) 100 kN

D) -100 kN

E) 50 kN



358. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) - kN

B) 100 kN

C) kN

D) 0 kN

E) 50 kN



359. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) - kN

B) kN

C) 0 kN

D) 25 kN

E) 50 kN



360. Verilən ferma milində normal qüvvəni təyin edin?

A) 0 kN

B) 50 kN

C) -50 kN

D) 60 kN

E) 25 kN



361. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 1 dəfə

B) 2 dəfə

C) 3 dəfə

D) 4 dəfə

E) 5 dəfə



362. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 2 dəfə

B) 1 dəfə

C) 5 dəfə

D) 3 dəfə

E) 4 dəfə



363. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 1 dəfə

B) 2 dəfə

C) 4 dəfə

D) 6 dəfə

E) 3 dəfə



364. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 4 dəfə

B) 1 dəfə

C) 3 dəfə

D) 5 dəfə

E) 7 dəfə



365. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 3 dəfə

B) 1 dəfə

C) 2 dəfə

D) 4 dəfə

E) 6 dəfə



366. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 2 dəfə

B) 3 dəfə

C) 4 dəfə

D) 1 dəfə

E) 5 dəfə



367. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 1 dəfə

B) 3 dəfə

C) 4 dəfə

D) 5 dəfə

E) 2 dəfə



368. Verilən çərçivə qüvvələr üsulu ilə neçə dəfə statik həll olunmayandır?

A) 2 dəfə

B) 3 dəfə

C) 4 dəfə

D) 5 dəfə

E) 1 dəfə



369. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 3 dəfə

B) 2 dəfə

C) 1 dəfə

D) 4 dəfə

E) 5 dəfə



370. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 7 dəfə

B) 3 dəfə

C) 5 dəfə

D) 2 dəfə

E) 4 dəfə



371. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 3 dəfə

B) 4 dəfə

C) 5 dəfə

D) 1 dəfə

E) 2 dəfə



372. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 6 dəfə

B) 5 dəfə

C) 4 dəfə

D) 3 dəfə

E) 7 dəfə



373. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 4 dəfə

B) 3 dəfə

C) 2 dəfə

D) 5 dəfə

E) 7 dəfə



374. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 4 dəfə

B) 3 dəfə

C) 5 dəfə

D) 7 dəfə

E) 6 dəfə



375. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 3 dəfə

B) 2 dəfə

C) 5 dəfə

D) 7 dəfə

E) 1 dəfə



376. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 4 dəfə

B) 5 dəfə

C) 6 dəfə

D) 2 dəfə

E) 1 dəfə



377. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 4 dəfə

B) 5 dəfə

C) 6 dəfə

D) 7 dəfə

E) 2 dəfə



378. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 2 dəfə

B) 3 dəfə

C) 5 dəfə

D) 6 dəfə

E) 1 dəfə



379. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 2 dəfə

B) 4 dəfə

C) 6 dəfə

D) 3 dəfə

E) 2 dəfə



380. Verilən çərçivə yerdəyişmələr üsulu ilə neçə dəfə kinematik həll olunmayandır?

A) 1 dəfə

B) 3 dəfə

C) 4 dəfə



D) 6 dəfə

E) 5 dəfə

Dostları ilə paylaş:
1   2   3   4   5   6


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə