Amsterdamul este un oras cosmopolit, vibrant si extrem de civilizat

Sizin üçün oyun:

Google Play'də əldə edin


Yüklə 445 b.
tarix13.08.2018
ölçüsü445 b.

Amsterdamul este un oras cosmopolit, vibrant si extrem de civilizat. Daca vei petrece un weekend sau o vacanta aici, vei avea parte de tot ce iti doresti: plimbari cu vaporul in jurul Amsterdamului, petreceri private pe casele-barci de pe canale, muzee cu opere de arta unice in lume, viata de noapte intensa, oameni prietenosi, restaurante si baruri pe toate gusturile.

  • Amsterdamul este un oras cosmopolit, vibrant si extrem de civilizat. Daca vei petrece un weekend sau o vacanta aici, vei avea parte de tot ce iti doresti: plimbari cu vaporul in jurul Amsterdamului, petreceri private pe casele-barci de pe canale, muzee cu opere de arta unice in lume, viata de noapte intensa, oameni prietenosi, restaurante si baruri pe toate gusturile.

Este al doilea oras ca marime din Germania si al saptelea din Uniunea Europeana. Aici traiesc peste 2 milioane de locuitori, iar portul Hamburg este al 20-lea ca marime din lume. “Orasul podurilor”, cum a fost numit, Hamburg este o destinatie de vacanta deosebita, datorita elegantei, arhitecturii deosebite si luminilor sale. In plus, este unul dintre orasele cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa, care poate fi o destinatie interesanta pentru Craciun sau Revelion.

  • Este al doilea oras ca marime din Germania si al saptelea din Uniunea Europeana. Aici traiesc peste 2 milioane de locuitori, iar portul Hamburg este al 20-lea ca marime din lume. “Orasul podurilor”, cum a fost numit, Hamburg este o destinatie de vacanta deosebita, datorita elegantei, arhitecturii deosebite si luminilor sale. In plus, este unul dintre orasele cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa, care poate fi o destinatie interesanta pentru Craciun sau Revelion.
Dostları ilə paylaş:
Orklarla döyüş:

Google Play'də əldə edin


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə