Craciun laponia 2014



Yüklə 54,44 Kb.
tarix03.01.2019
ölçüsü54,44 Kb.
#89791

CRACIUN LAPONIA 2014

-ROVANIEMI-



CONFORT: Hoteluri 4*

LOCATII: Rovaniemi

PERIOADA: 22.12- 26.12.2014

DURATA: 5 zile/ 4 nopti

GHID: Insotior de grup vorbitor de limba romana

Strabatuta de Cercul Polar, Laponia este aproape o tara in sine. Cuprinde o treime din suprafata Finlandei si se intinde intre Rusia, Suedia si Norvegia.

Este cunoscuta in intreaga lume ca Tara lui Mos Craciun, locul magic unde alaturi de spiridusi, Mosul pregateste cadourile pe care le trimite in seara de Ajun copiilor de pretutindeni, strabatand lumea in sania trasa de reni.

Cea mai moderna capitala a Laponiei Finlandeze, Rovaniemi este un tarm unde realitatea se impleteste cu basmul pentru a crea o imagine de neuitatat tuturor vizitatorilor. Desi in zilele noastre un centru Universitar, in Rovaniemi Craciunul nu se termina niciodata, iar Mos Craciun prietenul tuturor copiilor din lume, se pregateste intens pentru noaptea magica a Craciunului in care aduce copiilor cadourile pe care acestia si le doresc.

La doar cativa kilometri de oras, frumoasele peisaje din Laponia dezvaluie vizitatorilor o lume misterioasa, linistita si salbatica in acelasi timp. Puteti experimenta tot ce ofera acest taram magic in diferite feluri, fie ca veti opta pentru un safari cu husky, o plimbare in sania trasa de reni sau cu un mai modern snow mobile, ce va va purta peste drumuri inzapezite si lacuri inghetate.

In Rovaniemi cele mai importante atractii sunt Santa Claus Village, sau satul lui Mos Craciun. Situat la aproximativ 8 kilometri de oras, si chiar pe linia considerata ca delimitarea Cercului Polar, este poate cea mai turistica atractie a zonei, insa putini turisti pot rata sansa de a-l cunoaste pe Mos Craciun. La o scurta distanta de mers pe jos de Santa Village se afla Santa Park, un parc de distractii indoor unde tema principala este cea a craciunului.

O vizita la Muzeul Arktikum, va va dezvalui secretele vietii in Laponia ce se desfasoara intr-un ritm propriu extraordinar inca din cele mai vechi timpuri.

Daca va simtiti atrasti de natura, atunci va recomandam sa vizitati Pilke Seience Center. O expozitie ce povesteste despre intinsele paduri ale tinuturilor nordice.

Intr-o perioada magica a anului va invitam intr-o vacanta magica atat pentru copii cat si pentru toti adultii cu suflet tanar, ce vor fi impresionati de faptul ca intr-adevar Mos Craciun traieste aici in acest peisaj arctic, cu paduri incarcate de zapada si lacuri inghetate.

IMPORTANT DE STIUT:

Mai multe informatii despre statiunea Rovaniemi gasiti la: www.craciunlaponia.ro



  • Alegeti Laponia pentru un Craciun perfect in familie si aveti parte de momente magice:

    • Il veti cunoaste pe adevaratul Mos Craciun si veti cunoaste secretele Elfilor;

    • Copiii vor primi cadouri de la Mos Craciun;

    • Aveti parte de experiente inedite: safari cu reni, safari cu husky, snowmobile safari;



ZIUA

1/ 22.12.2014 BUCURESTI- ROVANIEMI

In data de 22.12.2014 va veti intalni la aeroportul Henri Coanda ( Otopeni) cu reprezentantii agentiei si va veti imbarca pentru zborul spre Laponia. La sosirea in tara lui Mos Craciun veti fi transferati ( aproximativ 20 minute ) la hotel. In drumul spre hotel veti prelua imbracamintea termoizolanta potrivita pentru aceasta destinatie: combinezon, cizme si manusi.

Dupa formalitatile de cazare va veti reantalni cu reprezentantii lui Mos Craciun si veti pleca de la hotel cu autocarul catre ferma de reni unde veti face un inedit safari, si veti lua o gustare calda.

Dupa amiaza sunteti transferati la hotel, unde veti servi cina.

Mese Incluse:


  • Mic dejun cald pe durata zborului;

  • Gustare in cadrul excursiei Safari cu Reni;

  • Cina;



ZIUA

2/ 23.12.2014 ROVANIEMI

Mic dejun. Aveti aceasta zi la dispozitie pentru activitati individuale sau participarea la excursiile optionale.



Mese Incluse: mic dejun

ZIUA

3/ 24.12.2014 ROVANIEMI: INTALNIRE CU FAMILIA LUI MOS CRACIUN & CINA FESTIVA DE AJUN

Mic dejun. Astazi veti pleca intr-o excursie, de aproximativ doua ore, in care ii veti intalni pe Mos Craciun si sotia sa la casuta din padure.

Autocarul va va duce pana la marginea padurii de unde veti merge pe jos aproximativ 50 metri pana la coliba lui Mos Craciun. Acolo el va va astepta, impreuna cu sotia sa si cu spiridusi pentru a va povesti despre viata si munca lor, apoi Mosul le va explica tuturor cum sa decoreze pomul de Craciun. Doamna Craciun ii va invata pe copii sa prepare casute din turta dulce si apoi vor canta si dansa impreuna.

Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru activitati individuale sau participarea la excursiile optionale.

Seara sunteti invitati la Cina Festiva de Ajun, unde Mos Craciun va inmana darurile copiilor.



Mese Incluse:

  • Mic dejun

  • Cina Festiva de Ajun



ZIUA

4/ 25.12.2014: ROVANIEMI: EXCURSIE LA GRADINA ZOOLOGICA RANUA

Mic dejun. In cadrul acestei excursii va puteti bucura de o imagine clara asupra vietii animalelor specifice ale Polului Nord. In aceasta gradina zoologica puteti vedea peste 50 de specii de animale si pana la 200 de specimene precum veverita rosie, castorul american, vulpea arctica, ursul polar, reni, elani si multe alte animale ce traiesc intr-un habitat autentic. Exista spectacole de hranire a animalelor, zone de calarie si un parc special pentru copii. Pranzul va fi servit la un restaurant local. Dupa amiaza reveniti la hotelul din Rovaniemi unde puteti participa la activitiati optionale.

Mese Incluse:

  • Mic dejun

  • Pranz



ZIUA

5/ 26.12.2014: ROVANIEMI- BUCURESTI: EXCURSIE LA SATUL SI PARCUL LUI MOS CRACIUN

Mic dejun. Astazi veti vizita Satul si Parcul lui Mos Craciun. Acestea impreuna cu biroul lui sunt situate la cercul Polar. Mosul e mereu la birou si va asteapta. In sat se poate vizita Biroul Postal, unde puteti comanda o scrisoare "originala" de la Mos Craciun. Alegeti scrisoarea preferata si puneti-o in cutia postala rosie. Cei dragi o primesc acasa cu stampila lui Mos Craciun.

Aici ii puteti spune Mosului toate secretele si dorintele, iar el va va da un autograf ca amintire. In piata centrala din Parcul lui Mos Craciun aveti ocazia sa va intalniti cu personajele magice care va vor purta intr-o lume magica, de poveste.

Puteti cumpara cele mai frumoase cadouri de la Fabrica de Surprize a renului Rudolf. Arcadele comerciale ale satului sunt pline de suveniruri cu specific filandez, incepand de la decoratiuni de Craciun, jucarii si alte produse artizanale, pana la produse de imbracaminte si incaltaminte. In timpul excursiei vom face si o pauza pentru pranz.

Dupa amiaza veti fi transferati la aeroport unde va imbarcati pentru zborul catre casa.



Mese Incluse:

  • Mic dejun

  • Pranz

  • Cina calda pe durata zborului;



ORAR DE ZBOR INFORMATIV




22.12.2014

Bucuresti

08:30

Rovaniemi

22.12.2014

12:00

Ore locale

26.12.2014

Rovaniemi

18:00

Bucuresti

26.12.2014

21:50

Ore locale




SERVICII INCLUSE

  • Bilet de avion cursa charter Bucuresti- Rovaniemi- Bucuresti;

  • Transfer aeroport- hotel in Rovaniemi;

  • Preluare imbracaminte termoizolanta: combinezon, incaltaminte si manusi

  • Safari la ferma de reni;

  • Excursie intalnire cu Mos Craciun si familia sa;

  • Excursie la gradina zoologica Ranua;

  • Excursie la Satul si Parcul lui Mos Craciun

  • Cazare 4 nopti la hotelul ales;

  • Mesele specificate:

    • Mic dejun pe toata durata programului;

    • Gustare in cadrul excursiei Safari Cu Reni- ziua 1;

    • Gustre in cadrul excursiei Intalnire cu familia lui Mos Craciun-ziua 3;

    • Masa de pranz in cadrul excursiei la Gradina Zoologica Ranua- ziua 4;

    • Masa de pranz in cadrul excursiei Satul si Parcul lui Mos Craciun- ziua 5;

    • Cina in seara sosirii;

    • Cina festiva in ajunul Craciunului;

    • Cina calda pe durata zborului de retur;

  • Insotitori de grup din partea agentiei;

  • Ghizi locali vorbitori de limba engleza in timpul excursiilor organizate;



SERVICII SUPLIMENTARE

  • Taxele de aeroport si securitate: 100 EUR / persoana

  • Excursii optionale

  • Cheltuieli personale;

  • Asigurarea medicala si storno;

  • Alte servicii nespecificate in program.



OPTIUNI CAZARE & TARIFE

HOTEL SOKOS VAAKUNA ROVANIEMI 4*

Locatie: Hotelul este situate in centrul orasului Rovaniemi la doar 150m de raul Kemijoki si de zona de shopping

Facilitati hotel: Sokos Vaakuna dispune de doua restaurante ce ofera o paleta larga de specialitati, de la bucataria frantuzeasca la delicatese din bucataria lapona precum si specialitati de inspiratie mexicana, un club de noapte, sala de conferinte si o sauna privata. Internet-ul wi-fi este gratuit.

Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitia clientilor 159 camere inclusive doua de lux si suite renovate recent. Acestea sunt decorate in stil classic si includ cablu TV, birou, minibar, facilitati pentru cafea si ceai.



TIP DE CAMERA

GRAD OCUPARE /CAMERA

TARIF/PERSOANA

STANDARD

(Maxim 2+1 Persoane)




ADULT IN DUBLA

1525 EURO

AL 3-LEA ADULT

1235 EURO

COPIL 2-12 ANI IN PAT SUPLIMENTAR

1090 EURO

COPIL 2-12 ANI IN CAMERA CU 1 ADULT

1340 EURO

HOTEL SANTA SPORT 4*

//ARIPA NOUA//- INCLUDE AQUA PARK AND SPA AREA

Locatie: Hotelul SantaSport se afla la 10 km de aeroport , la 3km de gara din Rovaniemi si la 3km de centrul orasului. La doar 50m se afla o pista de ski iar Satul lui Mos Craciun este la doar 15 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel: Complexul dispune de un centru de fitness, un centru SPA, o sala de gimnastica si o pista de bowling. Acest hotel pune la dispozitia clientilor un bar de salate unde se servesc gustari si bauturi racoritoare iar restaurantul Amica serveste mese tip buffet in stil Nordic. Aceesul la internet este gratuit in zona lobby-ului precum si accesul la piscina si sauna comuna.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 77 camere elegant mobilate ce include TV prin cablu, minibar si baie private cu dus.



TIP DE CAMERA

GRAD OCUPARE /CAMERA

TARIF/PERSOANA

STANDARD

(Maxim 2+1 Persoane)




ADULT IN DUBLA

1490 EURO

AL 3-LEA ADULT

1370 EURO

COPIL 2-12 ANI IN PAT SUPLIMENTAR

1195 EURO

COPIL 2-12 ANI IN CAMERA CU 1 ADULT

1390 EURO

HOTEL SANTA CLAUS 4*

Hotelul este modern si se afla printre cele mai cautate hoteluri din Rovaniemi. Oaspetii se pot bucura de un acces facil la tot ceea ce poate oferi acest oras plin de viata.

Locatie: Hotelul Santa Claus se află aproape de Cercul Polar, în centrul orașului Rovaniemi , la 10 minute de mers cu mașina de satul lui Moș Crăciun.

Facilitati hotel: Santa Claus dispune de un restaurant cu preparate si specialitati finlandeze cu specific zonei Laponia pentru cina, de un Bar & Grill ce ofera buffet suedez la pranz si meniu a la carte la cina cat si de un Café-Bar ce este deschis pana seara tarziu. Hotelul dispune de sauna unde este accesul gratuit, internet wi-fi in camera (contra-cost), room service, inchirieri auto, receptie non-stop, spalatorie, curatatorie, schimb valutar

Facilitati camere: aer conditionat, TV, facilitati de calcat, minibar, ceainic electric, baie proprie cu dus modern si cada.

TIP DE CAMERA

GRAD OCUPARE /CAMERA

TARIF/PERSOANA

STANDARD

(Maxim 2+1 Persoane)




ADULT IN DUBLA

1790 EURO

AL 3-LEA ADULT

1650 EURO

COPIL 2-12 ANI IN PAT SUPLIMENTAR

1350 EURO

COPIL 2-12 ANI IN CAMERA CU 1 ADULT

1550 EURO

SUPERIOR

(Maxim 2+2 Persoane)



ADULT IN DUBLA

1860 EURO

AL 3-LEA ADULT

1650 EURO

COPIL 2-12 ANI IN PAT SUPLIMENTAR

1350 EURO

COPIL 2-12 ANI IN CAMERA CU 1 ADULT

1590 EURO

Nota:

Pot fi cazati 2 copii in aceeasi camera cu 2 adulti numai in camerele de tip Superior, iar tariful pentru al doilea copil este acelasi cu tariful pentru primul copil.



ARCTIC LIGHT HOTEL 5* -

MESE IN REGIM DEMIPENSIUNE: MIC DEJUN& CINA

Arctic Light este un hotel boutique ce se va deschide anul acesta. Cladirea este din anul 1950 si este fosta primarie din Rovaniemi. Hotelul ofera un stil architectural deosebit, o combinatie intre mostenirea lapona si stilul contemporan.

Locatie: Arctic Light este situate in inima orasului Rovaniemi

Facilitati hotel: Hotelul dispune de un lobby confortabil si de un restaurant elegant

Facilitati camera: Hotelul pune la dispozitia clientilor o colectie de 57 camere si suite spatioase, fiecare avand un design aparte.

TIP DE CAMERA

GRAD OCUPARE /CAMERA

TARIF/PERSOANA




STANDARD

(Maxim 2+1 Persoane)




ADULT IN DUBLA

1990 EURO




AL 3-LEA ADULT

1740 EURO




COPIL 2-12 ANI IN PAT SUPLIMENTAR

1490 EURO




COPIL 2-12 ANI IN CAMERA CU 1 ADULT

1790 EURO




OBSERVATII


  • Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana.

  • Orarul de zbor poate suferi modificari la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

  • In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

  • Tariful este valabil pentru un numar minim de 120 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, tariful se poate modifica.



TERMENE SI CONDITII DE PLATA

  • Plata se face astfel:

    • 30% din tariful pachetului turistic in momnentul confirmarii;

    • 70 % din tariful pachetului turistic pana la data de: 18.11.2014

  • Pentru solicitari cu mai putin de 35 zile inainte de plecare, plata se face intergal la momentul confirmarii;

  • Plata se poate face in Euro sau in lei ( caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)




CONSIDERATII FINALE

In design-ul programelor pe care vi le oferim ne bazam pe o experienta de 10 ani in care am oferit clientilor nostrii cele mai potrivite solutii de vacanta, in functie de dorintele acestora si cu sprijinul unor parteneri cunoscuti pe plan international.

Atat experienta noastra cat si experienta partenerilor locali din Finlanda va va ajuta sa uitati de grijile planificarii si a organizari in asa fel incat sa aveti mai mult timp pentru a va bucura de vacanta dumneavoastra.



Pentru acest program toate transferurile si tururile vor fi facute minivan sau autocar, cu ghizi locali atent selectionati si cu insotior de grup
Yüklə 54,44 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin