Descriere tehnicăYüklə 440.74 Kb.
səhifə1/16
tarix05.09.2018
ölçüsü440.74 Kb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16OTL

ULF Oradea

Title of Document


Nu se permit transmiterea şi multiplicarea acestui document precum şi comunicarea conţinutului acestuia, dacă nu există o aprobare scrisă. Nerespectarea acestei prevederi duce la plata de daune. Toate drepturile privind patentarea sau înregistrarea patentelor rezervate.

Întocmire


Nume

Unitate

Data

Semnătura

Întocmit:

Siemens / Elin2007-10-11

semnat Siemens / Elin

Verificat:

Siemens / Elin

 

2007-10-11

semnat Siemens / Elin

Verificat:

Siemens / Elin

 

2007-10-11

semnat Siemens / Elin

Aprobat:

Siemens / Elin

 

2007-10-11

semnat Siemens / Elin

Istoric modificări

Verificare

Nume

Data

Modificări, motiv modificare

Cuprins

Întocmire 2

Istoric modificări 2

Cuprins 3

1 Introducere 4

2 Condiţii de folosire 12

3 Alimentare cu curent 15

4 Concept vehicul 16

5 Date tehnice ale vehiculului 24

6 Dispozitive electrice, control 62

7 Instalaţia de informare 93

8 Documentaţie 95

9 Instruire 97

10 Teste 101

11 Limbă 102

12 Plan de întreţinere 103
1Introducere


Vehiculul de tipul ULF (Ultra Low Floor) a fost conceput împreună cu Wiener Linien special pentru urcarea şi coborârea rapidă a călătorilor precum şi pentru urcarea cu scaun cu rotile şi cărucior pentru copii. Deschiderea totală mare a uşilor în raport cu lungimea vehiculului, spaţiul încăpător pentru urcare, nivelul foarte jos al scării de urcare (la nivelul peronului) şi podeaua dreaptă asigură

  • Un flux optim de pasageri şi o distribuire optimă a acestora în vehicul,

  • Un grad înalt de igienă cu cheltuieli reduse de curăţare şi

  • Economii în ceea ce priveşte infrastructura la construcţia de noi peroane (nivel variabil al scării de urcare).

Vehiculul de tip ULF poate parcurge circa 40 milioane km şi a fost optimizat în noua serie. Astfel acest vehicul dotat cu tehnică modernă oferă toate avantajele unui vehicul testat. Pentru confortul sporit al pasagerilor vehiculul este dotat cu o instalaţie de reducere a temperaturii.

Obiectul aceastei descrieri constă în prezentarea performanţei şi a trăsăturilor vehicului oferit. Acesta este un model identic cu vehiculul ULF cu patru portale din ultima serie pentru Wiener Linien.

Această ofertă pleacă de la premisa că platforma liniilor din Oradea corespunde din punct de vedere calitativ celei din Viena.

Cerinţele referitoare la gabaritul de liberă trecere s-au investigat pe baza profilului anexat anunţului de licitaţie şi a toleranţelor de construcţie a şinelor bazate pe propria experienţă. În principiu ULF poate fi folosit în Oradea. Dar pentru o decizie definitivă este necesară o cercetare detaliată a gabaritului de liberă trecere pentru reţeaua din Oradea. Pentru această cercetare avem nevoie de informaţii detaliate despre gabaritul de liberă trecere şi platforma liniilor. Beneficiarul trebuie să ne pună la dispoziţie aceste informaţii. În urma acestor cercetări pot fi necesare modificări ale vehiculului sau ale infrastructurii (de exemplu modificări ale oglinzii retrovizoare).

Eventualele modificări ale vehiculului vor fi oferite de noi sub forma unei oferte suplimentare.

Vehiculele oferite sunt prezentate luând în calcul datele despre linii şi volumul de trafic din Viena precum şi încărcările rezultate de aici. În ceea ce priveşte durata de viaţă, aceasta se poate stabili numai în urma unor măsurători în reţeaua de linii din Oradea. Determinarea forţelor apărute în reţeaua de linii din Oradea pe baza punerii în funcţiune a unui vehicul ULF existent nu face parte din ofertă. Sunt necesare informaţii detaliate din partea beneficiarului despre geometria liniilor, platformă etc.

Dotările depourilor şi atelierelor nu fac obiectul acestei oferte. Datele referitoare la dotările gărilor de triaj oferite de executant au un caracter pur informativ.

În cazul existenţei unor informaţii contradictorii au aplicabilitate următoarele documente în ordinea de mai jos:  • Execuţia noii serii ULF pentru Wiener Linien

  • Această descriere tehnică

  • Plan tipuri (anexat ofertei)

  • Anexe

    Vă solicităm înţelegerea pentru faptul ca o parte din textele din grafice/imagini nu sunt traduse.Design tramvaie

Tramvaiul cu podea joasă ULF atrage atenţia prin designul deosebit si dinamic bazat pe un proiect realizat iniţial de firma Porsche.

În cele ce urmează vă prezentăm doua modele. Versiunea de design numărul 1 face parte din ofertă. Versiunea numărul 2 prezintă doar alte posibilităţi de design, dar nu face parte din ofertă. Suntem dispuşi să discutăm alte propuneri ale OTL Oradea în timpul negocierilor.
Fig. 1: Design ULF Oradea Versiunea 1Fig 2: Design ULF Oradea Versiunea 2

Alte imagini ale vehiculului:

Imaginile de mai jos prezintă câteva vederi din exterior ale vehiculelor ULF în reţeaua de linii din Viena.

Fig 3: Vedere frontalăFig. 4: Vedere lateralăFig. 5: ULF Vedere din interioFig. 6: Pupitrul de comandă al vatmanuluiDostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə