Deşi Business Angels România este o comunitate aflată la început de drum, înfiinţată în 2014, aceasta posedă

Sizin üçün oyun:

Google Play'də əldə edin


Yüklə 461 b.
tarix27.07.2018
ölçüsü461 b.Business Angels România doreşte să crească gradul de conştientizare şi să promoveze invesţiile de tip business angels drept o alegere potrivită pentru afaceri la început de drum. Comunitatea reprezintă o sursă de informaţii şi expertiză ce ajută investitorii şi antreprenorii să înţeleagă piaţa cu noile dezvoltări, tendinţe şi facilitează accesul la sursele relevante de finanţare.

 • Business Angels România doreşte să crească gradul de conştientizare şi să promoveze invesţiile de tip business angels drept o alegere potrivită pentru afaceri la început de drum. Comunitatea reprezintă o sursă de informaţii şi expertiză ce ajută investitorii şi antreprenorii să înţeleagă piaţa cu noile dezvoltări, tendinţe şi facilitează accesul la sursele relevante de finanţare.Deşi Business Angels România este o comunitate aflată la început de drum, înfiinţată în 2014, aceasta posedă:

 • Deşi Business Angels România este o comunitate aflată la început de drum, înfiinţată în 2014, aceasta posedă:Mai mult, Business Angel România este membru EBAN (The European Trade Association for Business Angels, Seed Funds and Early Stage Market Players), ce are în prezent 141 de membri din 41 de ţări. Organizaţia este una internaţională, nonprofit şi are ca misiuni reprezentarea comunităţilor de start-up-uri, adunarea membrilor organizaţiilor şi persoanelor fizice din Europa şi nu numai. Estimativ, EBAN investeşte 5.1 miliarde euro/an şi cuprinde 260.000 de investitori angels. Prin reţelele lor de business angels au fost create 2900 de companii şi 17800 de joburi.

 • Mai mult, Business Angel România este membru EBAN (The European Trade Association for Business Angels, Seed Funds and Early Stage Market Players), ce are în prezent 141 de membri din 41 de ţări. Organizaţia este una internaţională, nonprofit şi are ca misiuni reprezentarea comunităţilor de start-up-uri, adunarea membrilor organizaţiilor şi persoanelor fizice din Europa şi nu numai. Estimativ, EBAN investeşte 5.1 miliarde euro/an şi cuprinde 260.000 de investitori angels. Prin reţelele lor de business angels au fost create 2900 de companii şi 17800 de joburi.Pentru cei care au o idee de afacere, însă nu au finanţarea necesară, cunoştinţe suficiente sau au o agendă de contacte prea restrânsă, există comunitatea Business Angels România, ce oferă:

 • Pentru cei care au o idee de afacere, însă nu au finanţarea necesară, cunoştinţe suficiente sau au o agendă de contacte prea restrânsă, există comunitatea Business Angels România, ce oferă:

 • prezentarea portofoliului de parteneri;

 • consultanță gratuită pentru conturarea ideii de afacere şi dezvoltarea planului de afacere;

 • consultanță juridică pentru încheierea contractului de parteneriat cu investitorul;

 • consultanță pentru găsirea finanţărilor europene potrivite;

 • consultanță pentru implementarea proiectului finanţat de un Business Angel.Fiind o comunitate, Business Angels România doreşte de asemenea să-şi îmbogăţească portofoliul deja existent cu noi oameni de afaceri ce vor primi titulatura de "business angels". Aceştia vor beneficia de:

 • Fiind o comunitate, Business Angels România doreşte de asemenea să-şi îmbogăţească portofoliul deja existent cu noi oameni de afaceri ce vor primi titulatura de "business angels". Aceştia vor beneficia de:

 • consultanță cu privire la analiza de risc şi de oportunitate a proiectului;

 • informare cu privire la oportunităţile de finanţare europeană a proiectului;

 • consultanță juridică în vederea încheierii parteneriatului;


Dostları ilə paylaş:
Orklarla döyüş:

Google Play'də əldə edin


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə