Fransanın Bakıdakı Səfirliyi



Yüklə 18.08 Kb.
tarix13.06.2018
ölçüsü18.08 Kb.

Fransanın Bakıdakı Səfirliyi
(30/01/2009)
Uzun müddətli təhsil vizası



Viza almaq istəyən vətəndaş şəxsən özü gəlməlidir.

Xatırladaq ki,bütün sənədlərin təqdimatı vizanın verilməsinə dəlalət etmir. Digər əlavə sənədlər də tələb oluna bilər.



Təqdim olunacaq sənədlərin siyahısı aşağıdakı qayda üzrədir:









Burada verilmış və üzərində təqdim edəcəyiniz hər bir sənədin və onun surətinin olduğunu qeyd edecəyiniz sənədlərin siyahısı





Uzun müddətli viza üçün lazımı qaydada doldurulmuş və imzalanmış 2 ərizə blankı





Yaxın zamanlarda çəkilən, normalara uyğun 2 ədəd fotoşəkil





ƏSLİ + 1 ƏDƏD SURƏTİ : müddəti etibarlı olan Pasport + şəxsi məlumatları daşıyan səhifələrin surəti + şəxsiyyət vəsiqəsinin surəti





Əgər Fransa hükumətinin təqaüdçüsi deyilsizsə, Ali təhsil müəssəsinə və ya təhsil mərkəzinə qəbul olunma barədə arayış. Özəl təhsil müəssəsinə qəbul olduğunuz halda isə, ödənişi təstiq edən sənəd.





Viza almaq istəyənin tələbə olduğunu təsdiq edən sənədlər :

ƏSLİ+ SURƏTİ VƏ TƏRCÜMƏSİ :

- sonuncu diplom,

- təhsil haqqında şəhadətnamə

- sonuncu diploma əlavə








Əgər viza almaq istəyən şəxs işləyir (və ya diplomu bir ildən artıq əldə edibsə) : iş yerindən arayış





Təhsilin məqsədini əsaslandıran məktub






1 ədəd surəti : Maliyyə vəsaitləri barədə sənədlər :Təqaüdçilər üçün məbləği və müddəti göstərilən təqaüd haqqında şəhadətnamə. Digər tələbələr üçün ayı minimal 430 avro olan Fransa bank hesabına və ya Azərbaycan Beynəlxalq Bankına yatırılmış məbləği təsdiq edən arayış və yaxud tələbəni öhtəliyə götürən tərəfin maddi vəsaitini əsaslandıran sənəd tələb olunur








Səfirliyin İnternet saytı: www.ambafrance-az.org


Əlavə suallarınız var ? ? visas.bakou-amba@diplomatie.gouv.fr



Dostları ilə paylaş:


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə