Hbo comedy premiere filme septembrie 2014



Yüklə 35,38 Kb.
tarix30.12.2018
ölçüsü35,38 Kb.
#88317

HBO COMEDY PREMIERE FILME SEPTEMBRIE 2014

A.C.O.D.


Sindromul post-divorț

12, 13


Comedie, SUA, 2013

R: Stuart Zicherman

D: Adam Scott, Richard Jenkins, Catherine O'Hara, Amy Poehler, Mary Elizabeth Winstead

Filmul îl urmărește pe Carter, un bărbat ai cărui părinți au divorțat când el era mic.

Carter este un bărbat care aparent s-a adaptat bine după divorțul părinților săi. Acum are o carieră de succes și o prietenă care îl susține. Dar când fratele lui mai mic se logodește, Carter trebuie să se descurce cu părinții lui care nu se înțeleg deloc.

Filmul îl urmărește pe Carter, un bărbat care a trecut cu bine peste divorțul părinților săi atunci când el era mic. Supraviețuind nebuniei divorțului, Carter are acum o carieră de succes și o prietenă înțelegătoare. Dar când fratele lui mai mic se logodește, Carter trebuie să se descurce cu părinții lui care nu se înțeleg deloc și cu noii lor parteneri pentru nuntă și, astfel, haosul din copilăria lui se întoarce aducându-l totodată și pe terapeutul său nebunatic.

FROZEN (2013)

Regatul de gheață

Animație, SUA, 2013

25

R: Chris Buck, Jennifer Lee



O animație Disney inspirată de povestea lui Andersen, “Crăiasa Zăpezii”.

După ce regatul Arendelle este aruncat într-o iarnă eternă de puternica regină Elsa, sora ei mereu optimistă Anna face echipă cu Kristoff și loialul lui ren Sven pentru a rupe vraja gheții.

Walt Disney Animation Studios prezintă Regatul de gheață, o comedie inspirată de “Crăiasa Zăpezii”, o poveste scrisă de Hans Christian Andersen. Curajoasa Anna pornește într-o călătorie epică: alături de Kristoff și Sven, vrea să o găsească pe sora ei Elsa ale cărei puteri de gheață au transformat regatul Arendelle într-un tărâm al iernii eterne. Întâlnind pe drum condiții vitrege, troli mistici și un om de zăpadă foarte amuzant pe nume Olaf, Anna și Kristoff se luptă să salveze regatul.
MACHETE KILLS

Machete: Ucigaș meseriaș

2, 3, 15, 16, 26, 27

Acțiune, SUA, 2013

R: Robert Rodriguez

D: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Sofía Vergara, Amber Heard, Mel Gibson

Guvernul american îl recrutează pe Machete pentru a opri un terorist lunatic.

Un film de acțiune despre aventurile legendarului agent secret Machete (Danny Trejo). În cea mai recentă misiune, Machete este recrutat de președintele american ca să oprească un terorist nebun din a porni un război nuclear.

Filmul prezintă aventurile legendarului agent secret Machete Cortez (Danny Trejo). Pentru cea mai recentă misiune, Machete este recrutat de președintele american (Carlos Estevez) pentru a opri un terorist nebun (Mel Gibson) care vrea să pornească un război nuclear. Având o recompensă pe capul lui, Machete se confruntă cu moartea la fiecare pas. Încălcând toate regulile, regizorul vizionar Robert Rodriguez conduce această echipă de staruri în una dintre cele mai sălbatice aventuri pentru a salva lumea capturate vreodată pe film.

SUPER BUDDIES

Prieteni buni

6

Comedie, SUA, 2013



R: Robert Vince

D: Trey Loney, John Ratzenberger, Michael Teigen, Sam Adler, Jonathan Morgan Heit

Cinci căței cu super-puteri se confruntă cu un extraterestru malefic.

Cinci căței cu super-puteri își dezlănțuie noile abilități atunci când un extraterestru malefic amenință planeta.

Un nou tip de supererou se naște în această aventură Disney. Într-o zi obișnuită la fermele Fernfield, Budderball, Mudbud, B- Dawg, Buddha și Rosebud descoperă cinci inele misterioase care îi vor transforma în supereroi, fiecare primind o super-putere unică. În scurt timp, ei vor fi nevoiți să-și folosească noile puteri pentru a salva oamenii după ce un extraterestru care își poate schimba forma atacă planeta. Dar oare pot ajuta fără să-și dezvăluie noile identități secrete?

THE GIRL WITH NINE WIGS (AKA. HEUTE BIN ICH BLOND)

Fata cu nouă peruci

12, 23


Dramă, Germania, 2013

R: Marc Rothemund

D: Lisa Tomaschewsky, Karoline Teska, David Rott, Peter Prager, Maike Bollow

Sophie află că are cancer chiar când își începea studiile.

Sophie are 21 de ani și tocmai și-a început studiile, dar este diagnosticată cu cancer. Viața ei este dată peste cap, iar nouă peruci devin elixirul vieții ei în această poveste adevărată bazată pe un bestseller.

Sophie are 21 de ani, și-a început studiile, dar este diagnosticată cu cancer. Lumea ei este dată peste cap, dar Sophie este o luptătoare, vrea să trăiască, să aibă vise, să meargă la petreceri, să râdă, să flirteze și să facă dragoste. Nouă peruci diferite devin elixirul vieții lui Sophie. Câteodată sălbatică, erotică sau romantică, curajoasă, depinde de culoarea și stilul părului, fiecare perucă aduce la suprafață o nouă latură a lui Sophie. Ea scapă de corvoada zilnică a spitalului, petrece cu cea mai bună prietenă a ei și se îndrăgostește de prietenul ei Rob. Sophie ignoră boala cu umor și curaj.

THE HOT FLASHES

Baschetbalistele de vârsta a doua

19, 20, 29, 30

Comedie, SUA, 2013

R: Susan Seidelman

D: Brooke Shields, Daryl Hannah, Virginia Madsen, Camryn Manheim, Wanda Sykes

Un grup de baschetbaliste de vârsta a doua le provoacă pe campioanele actuale la baschet.

Filmul este despre o echipă de baschetbaliste de vârsta a doua din Texas care provoacă niște liceene, actualele campioane ale statului, la un meci pentru a strânge bani pentru lupta contra cancerului la sân.

Acesta este un film despre o echipă subapreciată de baschetbaliste de vârsta a doua din Texas, toate foste campioane la baschet în timpul liceului, care le provoacă la un meci pe campioanele actuale ale statului cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva cancerului la sân. Nervii sunt întinși la maxim în timp ce aceste femei marginalizate fac tot ce pot pentru a-și demonstra valoarea pe teren și în afara lui, devin o senzație media în toată țara și ajung să privească viața cu noi ochi.

TOM AND JERRY'S GIANT ADVENTURE

Tom și Jerry: Marea aventură

4

Animație, SUA, 2013



R: Spike Brandt, Tony Cervone

Jack, Tom și Jerry ajung pe un tărâm magic condus de un uriaș malefic.

Tom și Jerry trăiesc cu Jack într-un parc inspirat din basme. Jack vrea cu disperare să salveze parcul din mâinile unui miliardar lacom. Cu ajutorul unor boabe, ei ajung pe un tărâm magic condus de un uriaș malefic și înfometat.

În această readaptare a poveștii clasice “Jack și vrejul de fasole”, pisica și șoarecele nostru preferat au probleme din nou în timp ce îl ajută pe Jack, tânărul proprietar al unui parc de distracții parcă desprins dintr-o carte de povești. Totul se schimbă atunci când câteva boabe de fasole fermecate creează un vrej enorm, care ajunge până la cer și care îi duce pe Jack, Tom și Jerry într-o aventură nebunească pentru a găsi o gâscă fermecată care face ouă de aur. Oare prin ce vor trece cei trei când vor ajunge sus?

TURKISH FOR BEGINNERS (AKA. TURKISCH FUR ANFANGER)

Limba turcă pentru începători

9, 30

Aventură, Germania, 2012



R: Bora Dagtekin

D: Josefine Preuss, Elyas M'Barek, Anna Stieblich, Adnan Maral, Pegah Ferydoni

Emanciparea germană întâlnește machismul turc pe o insulă părăsită.

După o aterizare de urgență în Oceanul Indian, Lena, o adolescentă sensibilă, dar puțin nevrotică ajunge pe o insulă părăsită cu un macho turc, Cem, cu sora lui foarte religioasă, Yagmur, și cu Costa, un grec bâlbâit.

Săraca Lena Schneider, viața ei nu a fost ușoară și, din cauza stilului mamei ei de creștere, este dezamăgită și traumatizată. Acum mama ei, o psihanalistă și o adolescentă eternă, își permite să o trimită într-o vacanță pe Asia de Sud-Est. Dar temerile cele mai mari ale Lenei devin realitate când „domnul hormoni” Cem Öztürk stă lângă ea în avion. Astfel emanciparea germană întâlnește machismul turc. Și când credea că lucrurile nu pot fi mai rele de atât, avionul trebuie să aterizeze de urgență și Lena ajunge pe o insulă părăsită cu Cem, Yagmur, sora lui foarte religioasă, și Costa, un grec bâlbâit. În timp ce tinerii încearcă să supraviețuiască într-un paradis tropical, Doris, mama Lenei, îl întâlnește pe Metin Öztürk, tatăl celor doi turci, un susținător al asimilării și integrării, care și el își caută copiii.

BOLT


Bolt

27, 28


Animaţie, SUA, 2008

R: Chris Williams, Byron Howard

Viața de zi cu zi a unui super-câine care este vedetă de televiziune.

Urmează povestea lui Bolt, un super-câine, care este vedetă de televiziune. Pentru el, fiecare zi este plină de acţiune, pericol şi intrigă – cel puţin până când aparatele de filmat se opresc.

Pentru super-câinele Bolt (vocea lui John Travolta), vedetă de televiziune, fiecare zi e plină de acţiune, pericol şi intrigă – cel puţin până când aparatele de filmat se opresc. Dar atunci când el este trimis din greşeală dintr-un studio de sunet hollywoodian în aglomeratul New York, el se îmbarcă în cea mai mare aventură a sa – o călătorie de-a lungul ţării, în lumea reală, pentru a se reuni cu Penny, stăpâna sa, care îi este şi colegă sa de distribuţie (vocea lui Miley Cyrus). Înarmat doar cu iluzia că uluitoarele sale forţe sunt reale şi ajutat de doi companioni de călătorie neobişnuiţi, o pisică rahitică, abandonată, pe nume Mittens şi un hamster obsedat de TV pe nume Rhino, Bolt descoperă că nu ai nevoie de super puteri ca să devii un erou.

STATE AND MAIN

Atenție, se filmează!

Comedie, SUA, 2000

19, 20

R: David Mamet



D: Alec Baldwin, Charles Durning, Clark Gregg, Philip Seymour Hoffman, Patti Lupone

Ei trag mai întâi duble și apoi pun întrebări

O echipă de filmare disfuncțională care intenționează să filmeze un film de epocă pretențios, invadează un orășel din Vermon și-i dă peste cap întreaga viața pașnică.

Dramaturg, regizor și savant într-ale dialogului satiric, David Mamet străpunge Hollywoodul cu un stilou otrăvit. “State and Main” este o sălbatic de răutăcioasă și teribil de incisivă satiră la adresa industriei filmului. În fruntea echipei de filmare care invadează un pașnic cătun se află un regizor frenetic (William H. Macy) care nu poate “trage” nici un milimetru de peliculă fără să insulte oficialii locali, și care mai trebuie să-l potolească pe starului narcisist (Alec Baldwin) cu o predilecție pentru minore, s-o implore pe starleta plină de ifose (Sarah Jessica Parker) să se dezbrace pentru o scenă și să-l lămurească pe scenaristul începător, idealist și purist (Philip Seymour Hoffman) să rescrie câteva scene pivot care trebuiau să aibă loc într-o moară de vânt. Orașul nu are o moară iar Macy nu are bugetul și nici timpul să construiască încă una, deși filmul se numește “The Old Mill”. Frustrat peste măsură și căutând inspirație miraculoasă, scriitorul nevrotic își găsește consolarea într-un flirt cu proprietara unei librării locale. Dând pe dinafară de toate acele calități care fac marca Mamet la care se adaugă interpretările grozave ale lui Macy și Hoffman, comedia “State and Main” se desface ca straturile unei cepe – trebuie să aștepți câteva scene, sau chiar finalul filmului pentru ca sarcasmul său fin să ni se dezvăluie în toată complexitatea; Mamet observă cât de nerăbdători sunt actorii, scenariștii și regizorii să se înece în compromisuri pentru a avea un succes la box office. Acest film nu e doar o comedie excelentă ci și prima mare satiră hollywoodiană a noului secol. Însă, sub aparența de farsă cinică, avem un miez mai tandru și mai inteligent.

THE ANT BULLY

Lucas, spaima furnicilor

12, 13

Animaţie, SUA, 2006



R: John Davis

Amuzanta poveste a unui copil care urăşte furnicile şi se trezeşte trăind printre ele.

Lucas Nickle, e un băiat de zece ani a cărui familie tocmai s-a mutat într-un nou oraş. El nu reuşeşte să-şi facă prieteni noi și îşi varsă nervii pe colonia de furnici pe care o găseşte în curtea casei. Dar, Zoc, "furnica vrăjitor", creează o poţiune magică prin care Lucas e adus la dimensiunea unei furnici pentru a fi judecat pentru crimele sale.

Lucas, spaima furnicilor este povestea de animaţie a unui copil care urăşte furnicile şi se trezeşte trăind printre ele. Lucas Nickle (vocea lui Zach Tyler Eisen) este un băiat de zece ani a cărui familie tocmai s-a mutat într-un nou oraş. Lucas nu se prea bucură de schimbare pentru că nu reuşeşte să-şi facă prieteni noi, pentru că sora lui îl ignoră, pentru că părinţii sunt prea ocupaţi cu aranjamentele viitoarei lor vacanţe în Mexic şi pentru că adorabila, dar cam sonata sa bunică pisează pe toată lumea la cap că extratereştrii au luat sub stăpânire cartierul. Lucas îşi varsă nervii pe colonia de furnici pe care o găseşte în curtea casei. Încearcă să le înece, să le dea foc, nerealizând că micile vietăţi cu şase picioare îl văd ca pe un pericol cu care, la rândul lor, trebuie să se lupte. Zoc (vocea lui Nicolas Cage) este "furnica vrăjitor" care creează o poţiune magică prin care Lucas e redus la dimensiunea unei furnici şi adus pe tărâmul propriilor sale victime, pentru a fi judecat şi a răspunde de crimele. Regina-furnică, judecătorul lui Lucas, se dovedeşte a fi plină de compasiune. Ea nu îl condamnă pe micuţul biped la moarte, ci la a trăi împreună cu harnicele vietăţi şi a vedea cât de grea este viaţa lor. Lucas deschide ochii şi începe, încet-încet, să se ataşeze de ele, fix la timp pentru a le ajuta să se salveze de la un pericol cu mult mai mare decât răutatea de care dăduse el dovadă: pesticidul.

WILD HOGS

Gaşca nebună

5, 6, 18, 29, 30

Comedie, SUA 2007

R: Walt Becker

D: John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William Macy, Ray Liotta

Despre niște bărbați care trec prin criza vieții de mijloc si ideilor lor trăsnite.

Patru bărbați aflați cu toții la vârsta a doua, total blazați și plictisiți de viața lor de zi cu zi, vor să scape de stresul nimicului cotidian și să rupă șoselele sub roțile motoarelor. De fapt, sunt niște fraieri care tânjesc după libertate și cred că e suficient să porți geacă de piele și să încaleci un motor nichelat încât să o obții.

Un grup ridicol de bărbați de suburbie de Cincinnati, aflați cu toții la vârsta a doua și total blazați și plictisiți de viața lor de zi cu zi, tânjesc să scape de stresul nimicului cotidian și să rupă șoselele sub roțile motoarelor. Sunt patru fraieri care tânjesc după libertate și cred că este suficient să porți geacă de piele și să încaleci un motor nichelat încât să o obții.

Gaşca nebună este o road-comedy cu John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, și William H. Macy care se află în etapa trecerii de la viața de canapea în fața televizorului la cea nervoasă, pe șosea, pe două roți. Doar că cei patru pretins-aventurieri își încrucișează drumurile și privirile cu faimoșii Del Fuegos, o gașcă de motocicliști autentici care nu au bunăvoință pentru “bikerii ” de week-end.



Potrivit producătorilor, filmul a atras o distribuție alcătuită din patru vedete remarcabil de diverse, dar fiecare fascinantă în felul său: popularul comic Tim Allen, ale cărui realizări acoperă de la stand-up comedy, la filme de familie care s-au bucurat de un uriaș succes; nominalizatul la Oscar și la Globul de Aur John Travolta, care a apărut în câteva dintre filmele monumentale ale epocii noastre, de la "Saturday" până la "Pulp Fiction"; marea vedetă a genului comic Martin Lawrence, care a început ca artist revoluționar de stand-up comedy și a devenit vedeta unor francize blockbuster precum "Acasă la Coana Mare" și "Băieți răi"; și William H. Macy, nominalizat la Oscar, vedeta prolifică a unor prestigioase filme sau proiecte de teatru și televiziune. Pe scurt, o distribuție care pentru regizorul Walt Becker "a fost mai presus de cele mai îndrăznețe visuri".


Yüklə 35,38 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin