Institut si Centru de Alaptare

Sizin üçün oyun:

Google Play'də əldə edin


Yüklə 28.8 Kb.
tarix02.11.2017
ölçüsü28.8 Kb.


Asociaţia ProMAMA Center

Institut si Clinica de Alaptare

CIF: 27352467

Nr. Înreg Reg. Asoc.: 157/2010

0726.71.51.52, contact@promama.ro

www.promama.ro, www.consultant-lactatie.ro
ProMAMA - INSTITUT SI CLINICA DE ALAPTARE

FORMULAR DE INSCRIERE

la cursul de 90 de ore “EDUCATIE IN LACTATIE”

 • curs necesar pentru susţinerea examenului de Consultant de Lactaţie Acreditat Internaţional (IBCLC).

 • singurul curs din Romania si al treilea din Europa certificat de LEAARC (Lactation Education Accreditation and Approval Review Comittee), organizatie care atesta ca programele acreditate sunt leaderi in domeniul educatiei in lactatia umana.Nume si prenume: ...

Orasul in care va desfasurati activitatea: ...

Telefon: ...

E-mail: ...

Datele din C.I. (serie, nr., adresa, organul emitent, data emiterii), pentru eliberarea facturii: ...

Studii: ...

Ocupatie: ...

Loc de munca (spital, organizatii etc): ...

Practica in domeniul lactatiei (unde aveti ocazia sa desfasurati aceasta activitate si unde apreciati ca puteti efectua cele minim 1.000 de ore de practica): ...

De ce va doriti sa participati la curs? Va rugam sa scrieti in 2-3 randuri motivatia dvs.

...

...

...

Intentionati sa dati examenul IBLCE (pentru a deveni IBCLC)? ...

De unde ati aflat de Cursul „Educatie in Lactatie” organizat la ProMAMA? ...

ProMAMA Center sprijina Declaratia Innocenti, prin urmare mamele care alapteaza o pot face si pe durata cursului. Mentionam ca nu exista o persoana dedicata din partea ProMAMA pentru a avea grija de copii, dar in cazurile in care este nevoie si exista incaperi libere in cadrul sediului, putem pune la dispozitie o camera in care mamele sa isi poata alapta bebelusii.


DETALII DESPRE CURS:
Durata cursului este de un trimestru si CUPRINDE:

 • un curs teoretic «postgraduate» de 90 de ore. Cursul este predat in limba romana si se bazeaza pe tematica examenului IBLCE si pe o bibliografie vasta, adaptata dupa ultimele descoperiri stiintifice. Cursul include prezentari PowerPoint, prezentari de cazuri, joc de roluri, vizionare de filme, exercitii cu intrebari cu raspunsuri multiple, demonstratii practice, discutii, suportul de curs si caiet de exercitii  (in format electornic), caiet de examen, CD cu poze de lactatie, pauzele de cafea, masa de pranz. La solicitari, in cazuri speciale, cursul se poate urmari si on-line, insa va avertizam ca in acest caz se pierde din calitatea de interactivitate! 

 • exercitii de pregatire pentru examenul international IBLCE, pe care participantii trebuie sa le efectueze pe parcursul celor 3 luni (completarea exercitiilor din caietul de exercitii/ grile in limba engleza si romana/ prezentari de caz in cadrul unui workshop online interactiv/ traducerea unor articole stiintifice din reviste de specialitate).

 • un studiu de caz individual, efectuat de catre cursant si evaluat de catre formator. Acesta consta o consultanta in lactatie face-to-face intre mama cu bebelusul si cursant, de min 1 ora si jumatate la un caz. Studiul de caz poate fi facut fie in cadrul unitatii unde lucreaza participantul sau in alte centre medicale de profil, sub supravegherea cadrelor medicale sau a unui IBCLC, fie in cadrul Asociatiei ProMAMA (mama si bebelusul vor fi din partea cursantului), sub supravegherea unui consultant in lactatie deja certificat international (IBCLC). Cazul va fi consemnat intr-un jurnal clinic si raportat coordonatorului cursului.

 • examen de curs, sustinut la sediul Asociatiei ProMAMA si care este eliminatoriu pentru inscrierea la examenul IBLCE!

In urma finalizarii cursului si doar daca promoveaza la examenul final de curs, tot participantii vor primi diplome necesare inscrierii la examenul international.


ATENTIE! Diploma eliberata de Asociatia ProMAMA nu inseamna ca dupa absolvirea examenului de curs se poate folosi denumirea de „Consultant lactatie”, „Consultant alaptare” sau „Consultant de lactatie/alaptare in curs de certificare”. Aceasta denumire o pot folosi numai cei care promoveaza examenul international (IBLCE).

LOCATIA: Cursul se desfasoara la sediul ProMAMA: str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei). Click aici pentru a vedea harta.

PERIOADA DE DESFASURARE A CURSULUI TEORETIC:

 • Prima parte a cursului (adica primele 45 de ore) se va desfasura in perioada 8 - 12 Noiembrie 2017, incepand cu ora 9:00, cate 9 ore/zi.

 • A doua parte a cursului (adica ultimele 45 de ore) se va desfasura in perioada 21 - 25 Februarie 2018, incepand cu ora 9:00, cate 9 ore/zi. La final, in ultima zi, se va sustine si examenul de curs.

INSCRIERILE la curs se pot face incepand cu data de 1 Septembrie 2016, in limita locurilor disponibile. Numarul maxim de locuri este pentru 16 persoane. Inscrierea este considerata ferma in momentul in care primim prezentul formular completat si ultima pagina semnata (la adresa contact@promama.ro) si dovada achitarii avansului de 150 EUR.

INFORMATII DESPRE PLATA:

Taxa pentru cele 90 de ore de curs, incluzand pachetul de studiu (suportul de curs, caietul de exercitii, cafea, suc, apa, snacks, masa de pranz) = 500 EUR

Costul examenului de promovare a cursului (include costurile privind testele de verificare, taxa de examen si eliberarea diplomei de absolvire a cursului) = 50 EUR

Cost total Curs „Educatie in Lactatie”= 550 EUR

ATENTIE! Acesta este costul pentru Cursul „Educatie in Lactatie”, organizat de ProMAMA si NU include cele min. 1.000 (o mie) de ore de practica necesare pentru a deveni eligibil la examenul international!

Metoda de plata: Plata se poate face in LEI, la cursul BNR din ziua efectuarii platii / emiterii facturii, astfel:


 • prin transfer bancar: ASOCIATIA PROMAMA CENTER, Sediul social: Cluj-Napoca, str. Nasaud 18, jud. Cluj, CIF 27352467, IBAN: RO25 BTRL 0450 1205 U942 05XX, Banca Transilvania sau

 • cash, la sediul ProMAMA (Bucuresti, str. Elena Caragiani 20 A, sector 1).

Plata se poate face in maxim 4 transe, dupa cum urmeaza:

  • 150 EUR, reprezentand  prima transa (avansul), se achita in momentul inscrierii la curs, incepand cu 1 Septembrie 2017 si pana in 27 Octombire 2016 si reprezinta confirmarea ferma a locului. Daca plata este facuta prin transfer bancar, va rugam sa trimiteti confirmarea platii la adresa contact@promama.ro.

  • 175 EUR, reprezentand a doua transa, se achita la prima etapa de desfasurare a cursului (8 - 12 Noiembrie 2017).

  • 175 EUR, reprezentand a treia transa, se achita la a doua etapa de desfasurare a cursului (21-25 Februarie 2018).

  • 50 EUR, reprezentand costul examenului de promovare a cursului, se plateste la examen, doar de catre parsoanele care doresc sa sustina examenul de curs.

Discount-uri:

 • Pentru inscrierile facute in perioada 1 Septembrie – 15 Septembrie se acorda o reducere de 7% din totalul cursului.

 • Pentru 3 sau mai multi participanti de la aceeasi institutie, se aplica o reducere de 7% din totalul cursului pentru fiecare dintre ei.

Obs.: Cele 2 discount-uri de mai sus se cumuleaza daca sunt indeplinite ambele criterii!

PROCEDEUL DE RENUNTARE LA CURS:

Pentru ca locul este rezervat persoanei inscrise si locurile disponibile sunt limitate, politica de anulare a inscrierii este:

Renuntarea la curs se va face in scris. Amanarea cursului se poate face pentru anul urmator, dar nu mai tarziu de un an. • pana in data de 15 octombrie 2017 - se restituie 50% din valoarea avansului (adica echivalentul in LEI a 75 EUR).

 • dupa data de 15 octombrie 2017 -  nu se restituie avansul. Totusi, cursul poate fi amanat pentru anul urmator, 50% din avansul achitat (adica echivalentul in LEI a 75 EUR) fiind considerat valabil in anul urmator.

DETALII SI INFORMATII SUPLIMENTARE puteti citi pe website-ul nostru, www.promama.ro.

Daca aveti intrebari specifice, puteti trimite un e-mail la adresa contact@promama.ro sau telefona la nr. 072.7766262 (Receptie) / 0726.71.51.52 (Sorana MURESAN, Presedinte Asociatia ProMAMA).Asociatia ProMAMA Center respecta prevederile Codului International de Marketing al substituentilor de lapte matern si NU accepta achitarea cursului de catre producatori/ distribuitori de lapte praf!

Data: Semnatura:

- / -


Dostları ilə paylaş:
Orklarla döyüş:

Google Play'də əldə edin


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə