Naast haar yogapassie is An werkzaam als managing partner bij insa consultancy. Zij is profiler en geeft coaching en trainingen aan particulieren en bedrijven op het gebied van Non-verbale communicatie

Sizin üçün oyun:

Google Play'də əldə edin


Yüklə 2.74 Kb.
tarix04.11.2017
ölçüsü2.74 Kb.

An Gaiser
Omstreeks 2012 kwam An in aanraking met yoga. Door haar hypermobiliteit door het Ehlers Danlos Syndroom moest zij alle sporten stoppen en op zoek gaan naar een manier om gezond en sterk te blijven. Na een aantal jaren bij Jnana lessen te hebben gevolgd, bleek dat de originele Ashtanga yogapractice het beste werkte.
In 2016/ 2017 volgende An de opleiding tot Ashtanga yoga docent bij de Ashtanga Yoga Academie van Annemieke van der Zouwen. Naast deze opleiding deed An diverse workshops en korte teacher trainingen bij David Swenson, Robert Boustany, Kino Macgregor en bij Manju Jois.
Naast haar yogapassie is An werkzaam als managing partner bij INSA consultancy. Zij is profiler en geeft coaching en trainingen aan particulieren en bedrijven op het gebied van Non-verbale communicatie. An geeft lessen Ashtanga yoga bij Jnana.

Dostları ilə paylaş:
Orklarla döyüş:

Google Play'də əldə edin


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə