Opel Media Information

Sizin üçün oyun:

Google Play'də əldə edin


Yüklə 23.02 Kb.
tarix29.07.2018
ölçüsü23.02 Kb.

Informaţii media opel_logo_ty_de_rgbTexte fotografii:
ADAM_Carwash: A289344

Spălătorie auto:

Curat ca lacrima: este timpul pentru curăţenia de vară – pe un soare plăcut, nu în spălătorie, ci mai degrabă în faţa ei. Doar câteva picături de apă asigură deja strălucirea micro ADAM. Temperatura exterioară în timpul şedinţei foto era de fapt de abia peste 0°C, razele de soare provin de la bliţul extern.

ADAM SLAM cu caroserie „Greenspotting” şi culoarea acoperişului „I’ll be Black”.

ADAM_Cinema: A289345 + A289337 (Making of)

Cinema în aer liber:

Show mare cu un autovehicul mic: toate privirile sunt aţintite asupra modelului Opel ADAM – chiar şi într-un drive-in. Modelul micro Opel drive-in îşi face debutul în acelaşi loc unde se adună mulţimile la cinema în aer liber şi distracţie de la staţia principală Wiesbaden în timpul verii. Wierdemann: „Sursa de lumină pentru tot este o tabletă pe post de ecran mare de cinema, stopurile aprinse sunt realizate cu lasere. Îmi place fotografia asta în fotografie, în care imaginea de pe ecran reflectă campania publicitară pentru ADAM, desigur la o scară mai mică.”

ADAM SLAM cu caroserie „James Blonde” şi culoarea acoperişului „I’ll be Black”

ADAM_Graffiti: A289346

GraFREEti:

Lumina potrivită uşurează lucrul: doi artişti graffiti nu au probleme de iluminare când decorează zidul. Micro Opel ADAM se ocupă de aceasta cu farurile sale puternice… care sunt ajutate în acest caz de lasere. Lumina lunii nu este responsabilă pentru umbrele laterale – acestea provin de la o lanternă mică.

ADAM JAM cu caroserie „Mr Darkside” (NOUĂ) şi acoperiş „White my Fire”.

ADAM_Herbst: A289347 + A289336 (Making of)

Toamna!


Încărcătură mare cu frunze uşoare: Opel ADAM roşu aprins nu se poate mişca. Frunzele de toamnă care cad l-au învăluit într-un „garaj” natural din care nu poate ieşi fără ajutor din exterior. Pentru a crea acest aspect a fost nevoie de multă muncă delicată şi de precizie, manuală şi asistată de instrumente. Frunzele, machetele şi pilonii au fost poziţionaţi cu ajutorul pensetelor. Dar o simplă adiere de vânt este suficientă pentru a pune jos oamenii şi a elibera modelul micro ADAM din garajul său de frunze. Munca de precizie e a doua natură a lui Axel Wierdemann: tatăl lui a lucrat pentru Faller, care face machete de case şi Arnold, producător de trenuleţe, iar acest lucru a avut un impact mare asupra copilăriei lui. Faller chiar l-a folosit pe micuţul Axel ca tester pentru construirea machetelor lor de case. Chiar a pozat ca model pentru un anunţ Faller pentru o macara de jucărie. „A fost prima şi ultima mea experienţă în faţa camerelor”, spune el. ADAM SLAM în culoarea „Red’n’Roll”

ADAM_Klippe: A289348

Îndrăzneşte!

Sărituri de pe stâncile Rinului: un ultim avânt şi o săritură de pe stâncă direct în apă. În mod normal, acest sport de apă este mai popular în regiuni mai la sud, dar vă puteţi bucura de sărituri de pe stânci în Rin şi la Wiesbaden. S-au luat pur şi simplu pietricelele de pe malul râului ca fundal, s-au adăugat oamenii în miniatură în haine de vară, băţul de la îngheţată a devenit trambulină şi este creată iluzia perfectă a unei cascadorii periculoase de pe stâncă în Germania.

ADAM JAM cu caroserie „Saturday White Fever” şi acoperiş „A Star is Brown” (NOU)

ADAM_Nightdrive: A289349 + A289338 (Making of)

Condus noaptea:

O călătorie de plăcere pe timp de noapte: roşu fructe de pădure, galben şi albastru – modelele Opel ADAM trec pe lângă staţia principală Wiesbaden la lumina lunii. Însă ceea ce pare lumina lunii este de fapt o lanternă. Şi, conform regulii proprii a lui Axel Wierdemann de a anima modelele exclusiv prin metode mecanice, roţile în mişcare nu sunt create pe computer, ci de mână. Trucul constă în faptul că modelele ADAM se află pe o bucată glaspapir care este trasă uşor înainte şi înapoi, este utilizată fotografia cu timp de expunere lung şi voilà, este creată iluzia de rulare.

ADAM GLAM cu caroserie „Purple Fiction”, ADAM SLAM cu caroserie „James Blonde” şi ADAM JAM cu caroserie „Pump up the Blue”

ADAM_Pitstop: A289350

Decizie grea:

Mi se potriveşte? Pentru modelul ADAM sunt disponibile peste 30 de variante de jante şi nu e întotdeauna uşor să luaţi o decizie. În buticurile cu haine, aţi intra în cabină şi încerca mai multe rochii, iar cea mai bună prietenă v-ar ajuta să luaţi o decizie. Modelele vă ajută să vă imaginaţi că faceţi la fel, cu o echipă de Formula 1 care schimbă roţile într-o fracţiune de secundă şi un decor perfect: furtunurile pneumatice sunt, de asemenea, la îndemână, chiar dacă aparţin de fapt staţiei de alimentare din fundal…

ADAM SLAM cu caroserie „Let it Blue” (NOUĂ) şi acoperiş „I’ll be Black”.

ADAM_Police: A289351

Nuca uriaşă!

Nuca din cer: „Am fost de-a dreptul şocată şi am apăsat tare pe frâne când chestia asta a căzut fix în faţa capotei.” Încă în şoc, şoferiţa ADAM, care de fapt furase autovehiculul de la fiica ei, îi descrie poliţistului trauma ei când aluna uriaşă a căzut deodată din cer. În zona în care este amplasat micro ADAM există copaci mari şi noduroşi (care de fapt nu fac alune). La momentul „accidentului” pe teren „off-road”, autovehiculul rula de-a lungul unui zid acoperit cu muşchi, E bine că modelul lifestyle are frâne foarte bune şi sisteme de asistenţă pentru şofer.

ADAM GLAM cu caroserie „Purple Fiction” şi acoperiş „White my Fire”

ADAM_Premiere: A289352

Premieră:

Catwalk pentru vedete: „Reflectoarele şi camera aprinse” este motoul atunci când vedetele merg pe covorul roşu, având pe fundal podul Theodor-Heuss peste Rin frumos iluminat, care face legătura între Mainz şi Wiesbaden. În mijlocul evenimentului de lux îşi fac apariţia vedetele în autovehiculul lor ADAM sofisticat şi elegant. Covorul roşu este realizat dintr-o rolă de bilete de cinema, iar lumina de pe personaje şi modelul Opel ADAM provine de la o singură lanternă de mici dimensiuni. Axel Wierdemann: „Oamenii care ieşeau dintr-un restaurant din apropiere ne-au văzut pregătind decorul pentru şedinţa foto şi au început să se uite încercând să ghicească ce vom fotografia pe partea cealaltă a râului. Doar când le-am cerut să fie atenţi pe unde calcă au descoperit micro-mini-decorul nostru de maxim 10 cm pe 25 cm, pierdut în întuneric.”

ADAM GLAM cu caroserie „The Greyfather” şi acoperiş „White my Fire”

ADAM_Skater: A289353

Skateri:

Rulare cu stil: skaterii pe patru roţi sunt surprinşi când un Opel ADAM superb trece pe lângă ei. Autovehiculul agil de oraş are multe lucruri în comun cu ei: este tânăr, în tendinţe, captivant cu fineţea sa la rulare şi rezervă câteva surprize. Fotografia a fost realizată sub un pod cu graffiti pe pereţi „şi am folosit aceeaşi tehnică cu glaspapirul ca să fac maşină să se mişte ca în fotografia cu călătoria pe timp de noapte. Am construit chiar eu skateboardurile”, declară Axel Wierdemann. „Da, sunt un pic nefinisate, dar pot să-ţi spun că sunt foarte, foarte mici!”

ADAM JAM cu caroserie „Purple Fiction” şi acoperiş „White my Fire”

ADAM_Sunset: A289354 + A289331 / A289332 / A289333 (Making of)

Apusul soarelui

ADAM & tu la apusul soarelui: ce poate fi mai romantic decât să conduceţi până într-un loc panoramic să vă bucuraţi de apusul soarelui cu persoana iubită? Dar priviţi: soarele este o lampă de avarie pentru un şantier, iar suprafaţa ca de mlaştină, acoperită cu licheni este un bolard de pe Rin. Totul ţine de tehnica de fotografiere potrivită – apoi romantismul poate fi creat cu cele mai neobişnuite obiecte. „Decorul era pe o parte a unei străzi mari, ceea ce ar putea părea periculos. Dar era o fundătură şi puţinii şoferi care treceau pe acolo au văzut scena cu camera şi luminile şi au crezut că e o cap cană cu radar amenajată de poliţie şi au încetinit cu grijă şi au trecut de noi foarte respectuoşi”, zâmbeşte Alex Wierdemann.

ADAM SLAM cu caroserie „James Blonde” şi culoarea acoperişului „I’ll be Black”

ADAM_Santa (Aufmacher): A289355 + A289330 (Making of)

Moş Crăciun:

Moş Crăciun vine în oraş: autovehiculul perfect pentru Moş Crăciun arată pe măsură – caroserie roşu aprins cu un acoperiş alb ca neaua. Acum tot ce trebuie să facă este să umple Opel ADAM cu cadouri din atelierul său de la Polul Nord şi e gata pentru călătoria sa care va aduce bucuria Crăciunului copiilor din toată lumea. Dar mergem prea departe. ADAM pluteşte pe un sloi de gheaţă. Moş Crăciun şi micul său ajutor stau deoparte neajutoraţi, gândindu-se cum să obţină înapoi sania motorizată de Crăciun. Ceea ce se dovedeşte a fi foarte uşor: trebuie doar să glisaţi zăpada din spumă de polistiren extrudat şi… dar am dezvăluit suficiente secrete, în fond Crăciunul este şi perioada viselor!

ADAM JAM cu caroserie „Red’n’Roll” şi acoperiş „White my Fire”


Adam Opel AG media.opel.com

D-65423 Rüsselsheim
Dostları ilə paylaş:
Orklarla döyüş:

Google Play'də əldə edin


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə