Produse aprilie 2014



Yüklə 0,69 Mb.
səhifə1/49
tarix09.12.2017
ölçüsü0,69 Mb.
#34294
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   49

PRODUSE APRILIE 2014

Artrostop Comfort - Walmark


Artrostop Comfort - Walmark

 Artrostop Comfort este un produs inovator, usor de administrat, ce are in compozitie   o noua forma de glucozamina.

Glucozamina este o componenta constructiva esentiala a structurii cartilajelor articulare si a altor tesuturi conjunctiveVitamina C sprijina formarea colagenului. Acesta este utilizat la functionarea normala a cartilajelor si oaselor

Sub forma de tablete masticabile cu gust placut, Artrostop Comfort contine trei substante eficiente:  N-acetilglucozamina (NAG), colagen tip II nedenaturat si vitamina C.

N-acetilglucozamina este o substanta prezenta in mod natural in organism si este un precursor esential al acidului hialuronic si al condroitinei. Glucozamina reprezinta cea mai mare parte a moleculei de N-acetilglucozamina. Glucozamina este o componenta constructiva esentiala a structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive – oase, ligamente si tendoane.

Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare, iar colagenul de tip II nedenaturat pastreaza forma sa originara, de triplu helix. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea oaselor si cartilajelor.

Artrostop Comfort este recomandat pentru sustinerea tuturor articulatiilor – articulatiile genunchiului, articulatiile soldului, articulatiile mainii si coloanei vertebrale.

Artrostop Comfort este recomandat in special persoanelor active si in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport, greutate in exces).

Compozitie:

Portia zilnica (2 tablete) contine:

N-acetilglucozamina 1500,0 mg, Colagen tip II nedenaturat 20,0 µg, Vitamina C 12,0 mg
Adminstrare:

Ca supliment alimentar, cate 1 tableta masticabila de 2 ori pe zi, fara apa, de preferat dupa mese. Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 3 luni, pentru eficienta optima.

Prezentare:

60 tablete

Producator:

Walmark Cehia


ArtroLife pentru articulatii - Life Impulse

Scoicile verzi sunt un ingredient “minune”, pentru ca ele contin, pe langa minerale, sulfat de glucozamina, adica structuri proteice similare cu cele din corpul uman, ce formeaza chiar substanta structurala a tesutului conjunctiv si a cartilajelor.

Este un produs cu o formula speciala, cu un continut ridicat de pudra de scoici verzi BIO si vitamina C BIO, in combinatie cu vitamina E, seleniu si zinc.

Administrare:

Se recomanda 1 capsula pe zi.

Compozitie:

Extract din scoica verde Perna canaliculus -300 mg-*; Acerola Bio (Malpighia emarginata)- 100 mg-*; Vitamina E- 5 mg- 42% din DZR; Zinc- 5 mg- 50% din DZR; Seleniu-10 mcg- 18% din DZR. Alte ingrediente: capsule de gelatina qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata *- DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.

Atentionari:

Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Prezentare:

60 capsule


Producator:

Life Impulse



25 Ron

Super Energy - Life Impulse

Super Energy este un cocktail de 7 sucuri BIO, o reteta unica, din fructe si plante revitalizanta. In plus, combinatia BIO de Goji, Mangostan, Noni, Acai, Maqui, Cactus de Nopal si Aloe Vera ajuta la intarirea imunitatii, fiind o sursa bogata de vitamina C, calciu, potasiu si fier.

Antioxidant puternic

Energizeaza si revitalizeaza

Ajuta la intarirea imunitatii

Bogat in Vitamina C, Calciu, Potasiu si Fier

Mod de administrare:

2 linguri pe zi. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 12 ani.

Compozitie per 2 linguri (30 ml):

Suc Organic de Goji (Lycium barbarum)- 5720 mg- * din DZR; Suc Organic Mangosteen (Garcinia mangostana)- 5720 mg- * din DZR; Suc Organic de Noni (Mornida citrifolia) - 5720 mg- * din DZR; Suc Organic de Acai (Euterpe oleracea) - 5720 mg- * din DZR; Suc Organic de Nopal (Opuntia ficus-indica)- 2860mg - * din DZR; Pudra din Fruct Organic de Maqui (Aristotelia chilensis)- 1140 mg-* din DZR; Suc Organic de Aloe Vera (Barbadensis miller-plant)- 1140 mg-* din DZR. Alte ingrediente: apa triplu filtrata, concentrat din suc de mere, pectina, guma de guar, acid citric, sorbat de potasiu, aroma naturala de Goji qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata*- DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.

Atentionari:

Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se agita flaconul inainte de fiecare utilizare. Flaconul sigilat se pastreaza la loc uscat si racoros (maximum 21-22°C). Flaconul desfacut trebuie tinut in frigider si consumat in 30 de zile. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Prezentare:

473 ml


Producator:

Life Impulse


61 Ron




Sudocrem 125 grame

SUDOCREM este un produs unic care contine mai multe ingrediente active care asigura protectia complexa a pielii. Crema de protectie Sudocrem este unica si complexa, multipla câstigatoare in Europa a Premiului de Aur pentru Mame si Sugari in ultmii ani.

Sudocrem - protectie:


  • pentru fundului sugarului (schimbare scutec) impotriva substantelor iritante din urina si fecale

  • pentru pielea iritata, inrosita

  • pentru pielea eczematoasa

  • pe suprafata pielii aspre

  • pentru arsurile si degeraturile usoare

  • pentru calmarea simptomelor cauzate de intepaturi si muscaturi

  • pentru pielea cu tendinte acneice

  • dupa ras si depilatul cu ceara

  • pentru pielea decubita.

Protectie complexa datorita:


  • Oxid de zinc: determina contractia tesuturilor, reducând astfel pierderea fluidelor tesutului in procesul de regenerare

  • Benzoat de benzil,cinamat de benzil: promoveaza dezvoltarea celulelor epiteliale, accelereaza procesul de endotelializare

  • Alcool benzilic: inhiba dezvoltarea bacteriilor, elimina senzatia neplacuta de arsura

  • Lanolina: catifeleaza si hidrateaza, ajuta la mentinerea hidratarii pielii

Caracteristici:


  • Pasta cremoasa care se intinde cu usurinta.

  • Pielea este racorita si calmata in timpul evaporarii continutului de apa din crema.

  • Poate accelera procesul de endotelializare, catifeleaza si hidrateaza.

Indicatii:


Crema impotriva eruptiilor, iritatiilor, urticariilor provocate de scutece la bebelusi.
Sudocrem poate fi folosit pentru: taieturi si excoriatii, arsuri minore sau arsuri solare, dermatita de incontinenta, escare.
Sudocrem, lider pe piata produselor pentru ingrijirea iritatiilor de scutec, poate fi utilizat si pentru alte probleme ale pielii, drept crema antiseptica protectoare si calmanta.
Delicat, dar eficient, Sudocrem nu ustura la aplicare. Formula Sudocrem ajuta la reducerea riscului de aparitie a infectiilor si contine un anestezic local cu actiune blanda.
Ingrijeste leziunile minore ale pielii si formeaza o bariera de protectie pentru zona afectata.

Mod de administrare:
Sudocrem poate fi aplicat la fiecare schimbare de scutec, intr-un strat subtire deoarece este foarte spornic.
Masati in miscari mici circulare pana cand crema intra in piele. Daca nu se acopera zona afectata, aplicati putin mai mult.
Daca zona ramane albicioasa dupa aplicare atunci inseamna ca s-a aplicat prea mult.
Prezentare:

125 gr


Producator:

Forest Laboratoires


31.75 Ron

Infacol


Yüklə 0,69 Mb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   49




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin