Sarahnieuwsbrief 91- herfst 2017 Na een deugddoende reis in Wallonië terug aan de slagYüklə 81,45 Kb.
tarix07.01.2019
ölçüsü81,45 Kb.
#91494

Sarahnieuwsbrief 91- herfst 2017
Na een deugddoende reis in Wallonië terug aan de slag.

Die ‘ stilte’ tijdens wandelingen, zal ons bijblijven! De Hoge Venen zijn een aanrader, alsook een bezoek aan VAL ( Val Saint Lambert), het wasserij museum in Spa ( uniek in ons land), de Thermen. Vanuit elk dorp, gemeente, stad kan je meteen de bossen in.

Toch wat anders dan in Vlaanderen waar buren elkaar kapotpesten om een paar bomen in de tuin!
Gisteren programma met undercover: over commerciële toestanden in rusthuizen.

Is het niet schrijnend dat commerce de toestanden domineneren? Dat bejaarden opteren om te mogen sterven, door onmenselijke omstandigheden. Zorgverleners werken op de toppen van hun tenen door ernstig personeelstekort ( dit is al 20 jaar zoç) Is dat ook niet bij kinderopvang? En bij adoptie, waar zelfs baby’s ‘gekweekt’ worden voor verkoop?

Van geboorte tot bejaarde: Geld primeert.

Dat ministers slechts weet hebben van deze toestanden na zo’n programma zegt genoeg: ze weten niet hoe de werkomstandigheden in werkelijkheid zijn.

Inhoud nieuwsbrief:

Dag van de Trage Weg: weekend van 14-15 oktober

Vanaf 8 oktober: week van het BOS
Leven na de dood: neurochirurg Eben Alexander schreef er een boek over.

Phizer-directeur wordt klokkenluider.

Video van Marcel Messing

1ste Handwerkbeurs in Gent!

Op verzoek van velen: ET-healing in België!
Wetenschappers luiden de alarmklok voor 5G

Wat wilde MONSANTO geheim houden?

Pater Daniël met nieuws uit Syrië: Rebuild Syria
Petitie: recht op leven

NETFLIX met vulgaire boodschap


Yes we can clinic heeft 3de e-book

kPNI- kliniek

EFT academie en wetenschap

Boek: mam gaat niet aan de chemo.

De oog-school.
Open Mind Conference te Kopenhagen: video’s

Ontwijdde kerken en kapellen….Lieve Mieke,
Hartelijk dank voor je meeleven en meestrijden. Graag zet ik je email
op mijn lijst.
P. Daniel

Proficiat, Mieke, met de keurige en interessante Nieuwsbrief nr. 90.Ik blijf het allemaal zo goed mogelijk mee opvolgen. Jan V.

¨¨¨¨


Weekend van 14-15 oktober: Dag van de trage weg.

WELKOM! Op een activiteit in jouw buurt. www.dagvandetrageweg.be


*****


http://www.weekvanhetbos.be/cache/images/q16-4021-anb-wvhb-2017-logo-024-resized_11159.jpg

De Week van het Bos beweegt Vlaanderen met meer dan 230 activiteiten

Vanaf zondag 8 oktober is het zover! Dan zetten alle bossen hun deuren wagenwijd open voor een nieuwe editie van de Week van het Bos. Onder het motto 'De natuur beweegt ons allemaal’ staat de week dit jaar in het teken van bewegen in het bos. En met een recordaantal activiteiten op het programma zal er ook bewogen worden!>> Lees meer


Met deze 3 tips blijft sporten op koude herfstdagen genietenDe start van de herfst brengt naast prachtig gekleurde taferelen ook een periode van donkere, koude dagen met zich mee. Met deze drie tips blijven sportieve sessies in de koude buitenlucht puur genieten.

>> Lees meer


Ontdek samen met je klas de kampioenen van het bos en winWist je dat er in het bos heel wat kampioenen leven? Ontdek er samen met je klas meer over met behulp van onzegloednieuwe educatieve pakketten. Ga met je leerlingen hun uitdagingen aan en maak bovendien kans op enkele geweldige prijzen! >> Lees meer www.deweekvanhetbos.be
*****

Pfizer-directeur wordt BigPharma-klokkenluider..!

Pillen die we slikken, vaccinaties die we toegediend krijgen, zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Je volledig overgeven aan een medicijn, betekent dat er niet mee gerotzooid moet zijn. We vertrouwen dat de heren-geneeskundigen weten wat ze doen. Nou, het blijkt dat dit volstrekt een verkeerde houding is, want zoals medische wetenschappers zelf verklaren, is dit onjuist. Onderzoek naar pillen, poeders, vaccins en ander producten van de farmaceutische industrie komen, minimaal voor de helft, tot stand, op basis van ONJUIST onderzoek. Dat daar een groot deel MOEDWILLIG gemanipuleerd onderzoek bij zit, is inmiddels méér dan duidelijk. De cowboys van de farmaceutische industrie hebben zich als een gezwel in deze ‘gezondheidsindustrie’ ingevreten. Zo verklaarde weer een klokkenluidernice photo


*****
Eben Alexander had een BDE: bijna dood ervaring.

Hier een interview:


https://i.ytimg.com/vi/7yfuyyjv-vk/hqdefault.jpg

 
Zijn boek was een internationale bestseller: Na dit leven.

ISBN 978- 9400 509047 Uitgeverij LEV

Een neurochirurg over zijn reis naar het hiernamaals.

Voorwoord van Pim Van Lommel

In ons land is er een organisatie rond BDE: vzw LIMEN Handelskaai 35 BrusselVzw.limen@yahoo.com en www.bijnadoodervaring.be

*****


Vanaf vorige week staat de video opname van de lezing:

‘HET LICHT TREEDT IN DE DUISTERNIS’ van Marcel Messing  die in april 2017 werd opgenomen in Oostkamp op de website www.marcelmessing.nl .

De lezingen in Nederland en België zijn geheel uitverkocht. U kunt zich daarvoor niet meer inschrijven. We zijn blij getroffen door de geweldige belangstelling.

Vriendelijke groet, Werkgroep Wijwordenwakker.

*****
Houd u klaar voor de 1ste HANDWERKBEURS in ons land; locatie: Gent EXPO

10, 11 en 12 november www.handwerkbeurs.nl/Belgie: programma en voorverkoopZondag 12 november mannen gratis entree!

Meer dan 100 exposanten- workshops- demonstraties- tentoonstelling*****
ET-healing Event.
Het is eindelijk zo ver! Op veler verzoek gaat Chagai Katz naar België!

Op zaterdag 2 december a.s organiseert Chagai in het prachtige Great White Whale Center in Borsbeek (bij Antwerpen) een ET-healing Event.
Naast een korte lezing over zijn bijzondere werk zal Chagai een groepshealing doen. Deze groepshealing zal heel bijzonder worden omdat het collectieve bewustzijn de energie zal verhogen waardoor het healingsproces extra krachtig zal zijn. Een belangrijk onderdeel van de groepshealing is de activatie van het zelfhelende vermogen; iets wat uniek is aan de ET-healing van Chagai Katz en wat essentieel is voor een blijvend resultaat. 

Daarnaast zal Chagai met zijn bijzondere stem een soundhealing doen en zal er door middel van een meditatie kosmisch licht worden verankerd op aarde ten behoeve van de wereldvrede. Ook een Q&A zal niet ontbreken waarbij de deelnemers een vraag kunnen stellen die via Chagai vanuit de hogere dimensies beantwoord zal worden door zijn ET-team. 
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Kosten: € 55,00 p.p inclusief koffie/thee. KLIK HIER om direct online te boeken! Boek je ticket voor 1 november en ontvang € 5,00 Early Bird korting!!

Mocht het niet lukken om via de link een ticket te bestellen, stuur dan een mail naar teamchagaikatz@gmail.com Dan zorgen wij dat je ticket, met korting, klaar ligt bij de ingang.

Het is een Engels gesproken event! Daar waar nodig zal het naar het Nederlands worden vertaald. 
*****

180 wetenschappers hebben een appél gemaakt en luiden de noodklok over 5G

 

In het appél roepen de wetenschappers de EU op om: “Maatregelen te nemen om de implementatie van 5G een halt toe te roepen tot onafhankelijke wetenschappers kunnen garanderen dat 5G en de totale stralingslevels veroorzaakt door straling afkomstig van 2G, 3G, 4G en 5G samen niet schadelijk zijn voor EU-burgers (kinderen en zwangere vrouwen in het bijzonder) en voor de omgeving!”


 

Negatieve gezondheidseffecten

De uiteenlopende wetenschappers vinden de negatieve gezondheidseffecten van elektromagnetische straling bewezen. Straling afkomstig van o.a. mobiele telefoon, wifi en zendmasten, kan volgens hen allerlei klachten als hoofdpijn, slaapstoornissen, vermoeidheid, concentratieproblemen, hyperactiviteit, oorsuizen en geheugenstoornissen/neurologische schade veroorzaken en wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op kanker en DNA-schade.
Artikel in diverse kranten


*****
Knack.be - Breaking news

dinsdag 10 oktober 2017De Powerpoint die Monsanto liever geheim wilde houden

Met de slogan '40 jaar veilig gebruik' promoot Monsanto de veiligheid van Roundup, een populaire onkruidverdelger. Maar in interne documenten, die Knack vandaag samen met het Nederlandse tijdschrift OneWorld onthult, brengt het Amerikaanse chemieconcern haar eigen bestseller in verband met kanker.

Meer op www.knack.be

http://messagent.roulartamail.be/images/newsletter/logos/knack.pngBelgische pater Daniël leeft en werkt in Syrië en kent de situatie daar als geen ander.
Brief van pater Daniël vanuit Syrië

Goede Vrienden,
Het is een gewone burger niet geoorloofd een ander zonder enig bewijs publiekelijk aan te klagen voor misdaden. Macron neemt de leiding en noemt de Syrische president openlijk voor de wereldtribune een crimineel, die door het internationaal gerechtshof moet berecht
worden. Zo probeerden zijn voorgangers het al. De wereldleiders hebben Syrië met hun terroristische barbaren niet in hun macht gekregen en verzinnen nu  een politiek manoever. Jazeker, de CIA heeft al jaren wereldwijd een overvloed aan monsterleugens verspreid en daarmee de openbare opinie misvormd. En het heeft gewerkt…

Nu komt echter de waarheid steeds meer naar boven. Macron, Merkel, Boris Johnson, CIA, Trump … met de golfstaten… jullie spel is over. De wereld weet nu hoe jullie, de echte criminelen, zich op de rechterstoel plaatsen om jullie misdadig gedrag ongestraft verder te zetten en anderen hiervan de schuld te geven, tot onnoemelijk leed van onschuldige volkeren. Jullie streven elk verschillende belangen na, maar  zijn één in geweld tegen Syrië. Dat geweld en die leugens worden nu ontmaskerd (Bruno Guigue, 20 september 2017, geeft Macron een verpletterend antwoord:
https://www.mondialisation.ca/laissez-tomber-la-syrie-m-macron-vous-etes-out/5609927).
De VS en Israël hebben nu toch weer een nieuwe kans gezien om het Midden Oosten verder te ontwrichten: Koerdistan. Wij bidden, hopen en verwachten dat Syrië ook aan deze nieuwe aanval het hoofd zal bieden.
En ondertussen krijg ik behoorlijk wat nieuws en video’s  toegestuurd over de situatie in Syrië, waarvoor hartelijk dank. Graag geef ik deze door. P. Daniel
*****

Petitie: recht op leven

Internationale organisaties als de EU en de Verenigde Naties worden vaak gebruikt om op een hoog niveau de wetgeving in vele verschillende landen te beïnvloeden. Iets dergelijks is er nu aan de hand bij de VN met betrekking tot het recht op leven. De Mensenrechtencommissie van de VN beraadslaagt op dit moment over een nieuwe Opzet Algemeen Commentaar over artikel 6 van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten...Het recht op leven wordt een recht op de dood voor ongeboren kinderen en zieke mensen.

In paragraaf 9 wordt het recht op leven niet betrokken op het ongeboren kind, maar op de zwangere vrouw;: abortus moet volgens deze interpretatie worden toegestaan aan alle vrouwen die iets vaags als 'mentaal leed' zouden kunnen oplopen als ze geen abortus krijgen. En dit onder de noemer van 'recht op leven'! Teken protest aan bij de VN-Mensenrechtencommissie door deze petitie te ondertekenen en te helpen verspreiden:http://www.citizengo.org/nl/lf/98224-recht-op-leven-betekent-niet-recht-op-abortus-en-euthanasie

*****


Vulgaire boodschappen kennen geen grenzen.

Op alle mogelijke manieren wordt er gesleuteld aan ‘waarden ‘ en normen, ook naar jongeren.
http://www.citizengo.org/sites/default/files/styles/large/public/images/bm108_andrew-and-missy-in-closet.png

Teken de petitie tegen deze vulgaire Netflix-serie voor jeugdige kijker

TEKEN!Op 29 september is online televisie-platform Netflix van plan “Big Mouth” te lanceren, een animatieserie die de adolescentie seksualiseert en vulgaire, zelfs pornografische beelden gebruikt om de ervaringen van de tienerpersonages te laten zien.

Deze serie richt zich op adolescenten en lijkt een soort perverse poging tot seksuele opvoeding te zijn. Jeugdige kijkers die zelf toegang to Netflix hebben kunnen hiernaar kijken.Teken deze petitie om je afschuw uit te drukken voor het feit dat Netflix een dergelijke serie wil voorschotelen aan onze jeugd:

http://www.citizengo.org/nl/md/96180-vulgaire-netflix-serie-seksualiseert-jeugdige-kijker

De serie bevat alles van nachtelijke zaadlozingen, tot expliciete weergaven van menstruatie, gesprekken over homoseksuele daden en hoe normaal die wel niet zijn, en nog veel meer...En dit alles in tekenfilmvorm voor een jong publiek.

Op de pagina van de petitie kun je de trailer van de serie bekijken (op eigen risico):

http://www.citizengo.org/nl/md/96180-vulgaire-netflix-serie-seksualiseert-jeugdige-kijker

We mogen niet toelaten dat beelden die grenzen aan kinderpornografie op een bekende website als Netflix verspreid worden.

Dit soort beelden zouden feitelijk helemaal nergens te zien moeten zijn en zeker niet voor jeugdige kijkers.

Zo worden namelijk niet alleen de personages in de serie, maar ook die jeugdige kijkers geseksualiseerd. Daarom richten wij onze petitie aan Reed Hastings, oprichter en directeur van Netflix:http://www.citizengo.org/nl/md/96180-vulgaire-netflix-serie-seksualiseert-jeugdige-kijkerVergeet niet te tekenen en als je getekend hebt, de petitie te verspreiden!

Alvast hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Michiel Hemminga en het hele CitizenGO-team

*****


Carine Hutsebaut was een gast in Kopenhagen op Open Mind Conference Copenhagen 16 & 17 Sept 2017

Overzicht met video’s:

Mindblowing! https://youtu.be/1dsEHS-VJ1Q


Incredible man! Worth listening to. He is so right! https://youtu.be/EXnxIQW65Zw
Why are we not supposed to know this?! https://youtu.be/F61QHCIbiys

https://youtu.be/9e4tXW6hYAc My presentation on Satanic networks in the World
https://youtu.be/r5BFn7K-Y2g

*****Yes we can clinic heeft 3de e-book uit.
Wil jij voor jongeren zoals Insa het keerpunt zijn? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s (o.a. voor afdeling communicatie)! Op http://www.yeswecanclinics.nl/over-ons/werken-bij-ywcc zie je wie we zoeken.
*****
Dit is gestart te Melle:

Nieuw: kPNI Movement!

Beweging is een onmisbare pijler binnen een gezonde kPNI lifestyle.


Want we weten allemaal ondertussen al dat zittend leven het nieuwe roken is...

Daarom stellen we jou met veel plezier kPNI Movement by C Core voor!


Wat het is? Wel, het is een 10-weken-beweegprogramma, waarbij wij je in groep (‘bootcamp style’) en op een leuke en steeds variërende manier helpen om gezonder, fitter en vitaler te worden.
We hebben het uiteraard zelf al eens uitgetest ��


Je krijgt als het ware een ’10 stappenplan’, waarbij je in 10 begeleide weken volgens de kPNI-principes wordt gecoacht naar een betere algemene conditie... maar vooral een betere gezondheid en meer energie.
(En je raakt tegelijkertijd wat overbodige kilootjes kwijt!)
Belangrijk om te weten: 1 training per week (op donderdag), In groep; Oefeningen op maat van jouw niveau (ook als je vandaag nog niet veel beweegt)

En wat het absoluut uniek maakt: de integratie van de kPNI-principes die je al kent door jouw contact met onze therapeuten.


De eerste training is gestart op 14 september, Klik hier voor alle uitgebreide informatieover kPNI Movement.
Vele groeten, Team kPNI Huishttp://img.ymlptrack.be/u96z_logoeftacademyhandtekening.jpg

De EFT-Academy is opgericht door Koenraad Van Reeth en Veronique Schelfaut, beiden EFT Master Practitioners. In 2004 werd Koenraad besmet door deze goedaardige EFT-bacterie. Even later volgde Véronique. Daar zij zowat de EFT-pioniers zijn in Vlaanderen, zijn zij samen goed voor enkele duizenden EFT-sessies, waardoor zij kunnen terugblikken op heel wat EFT-ervaring. Zij willen al deze ervaring niet voor zichzelf houden, zij willen deze doorgeven, en dit in al zijn facetten. Hun enthousiasme was de aanleiding voor het oprichten van de EFT-Academy.

 

  http://img.ymlptrack.be/u96z_3fotossamennieuwsbrief.jpgIn 2012 schreven ze het eerste Vlaamse EFT boek, 'Bevrijd Jezelf, met EFT naar meer evenwicht in je leven'. Voor velen nog steeds  het standaard boek voor een eerste  kennismaking met EFT.http://img.ymlptrack.be/u96z_bevrijdjezelfomslagbijgesnedenwebsitegrootte--1.jpg

 

 Verder vervolmaakten ze zich met 'Matrix  Reimprinting using EFT', een speciale EFT-  techniek die aangeleerd kregen door EFT  Master Karl Dawson. Vanaf 2018 officieel bij  EFT-Academy. later meer daarover. 

Op een of andere manier kregen velen onder  jullie hun eerste EFT-initiatie van Koenraad en  Véronique.De EFT-Academy laat mensen op 3  verschillende manieren kennismaken met  EFT. Een kort overzicht:

 

 - EFT-Lezing: Op aanvraag brengt de EFT-  Academy EFT over het ganse land. Op één  avond word je  ondergedompeld in de  wondere wereld van EFT. Op 19 oktober zijn  we in WUUSTWEZEL (zie agenda) Het kan  ook bij jou thuis zijn. Vanaf 10 personen is  een EFT-Lezing een feit. INTERESSE? Mail NU.


 - EFT voor Jezelf, 1 dag workshop:
iedere  deelnemer krijgt de kans om een EFT-zin te  bouwen bij een individuele klacht/probleem, waardoor hij de EFT-tool leert kennen om op die manier EFT op zichzelf toe te passen. hierbij geven Koenraad en Veronique je de nodige tips om EFT juist toe te passen. Ook met deze worksop reizen we het land door. In juni ll. waren we nog in Tongeren. INTERESSE?
                                                         Mail NU


- EFT-Opleiding: Na een lezing of workshop, heb je gemerkt dat EFT werkt. Nu wil je zeker meer! Een echte EFT-opleiding. 11 dagen gespreid over een zestal maanden. Meer weten? INTERESSE? Druk dan op de rode knop hiernaast, of
                                                         Mail NU

 

   http://img.ymlptrack.be/u96z_4fotos--1.jpg 

 

EFT en Wetenschap


Men blijft voortdurend onderzoek doen naar de werking van EFT. http://img.ymlptrack.be/u96z_nasagooiteigenwetenschappelijkonderzoekonline.jpg

De doelstelling van de deze studie was het vergelijken van een acht weken Cognitieve Gedrags Therapie (CBT) en Emotional Freedom Techniques (EFT) interventieprogramma, in de behandeling van voedingsbehoeften en secundaire psychologische gevolgen bij volwassenen die leden aan overgewicht of zwaarlijvig waren.

Ook hier geeft EFT een aantal significante resultaten.

Lees het abstract of hele verslag HIER 

Focus je op wat je lief is, jezelf en anderen naar bevrijding leiden!

Start vandaag je nieuwe carrière. Wordt EFT-Practitioner!Wat is EFT of Emotional Freedom Techniques? 

Een veilige en niet-invasieve techniek!

Waarom EFT?

EFT helpt vaak als iets anders niet werkt.

Waarom EFT Academy Vlaanderen?

13 jaar EFT praktijk- en EFT-Trainingservaring!

http://img.ymlptrack.be/u96z_facebook.jpg

Reeds 945 likes!
Op naar de 1000... en win als 1000ste een gratis WORKSHOP!


 

EFT Academy Kalender 2017-2018,   Voor meer details, klik HIER

 

ISBN: 9789492665027 http://www.succesboeken.nl/coversvk/9789492665027.jpg


Uitvoering: Softcover
Auteur: Laura Bond
Uitgever: Succesboeken Prijs:29,50 Om te bestellen klik hier
De oog-school.
Iedereen kan weer goed leren zien, zonder bril, met de Bates methode
(Earth Matters) Met de Bates methode kun je je kijkgewoonten van de periode voordat je een bril of lenzen nodig had, opnieuw aanleren....

Oogspieren hebben een belangrijke rol bij de werking van het oog en het ‘ goed zien’


c:\users\mieke\pictures\afbeeldingen\4 maart 2012-doop zoé\_14180.jpg

*****

Weet je wat een Cyclische redundantie is, of een “software loop”  ???
De directeur van een firma roept zijn secretaresse bij zich en zegt haar :

“Vanessa, ik ga een weekje naar Rome voor een seminarie en ik wil dat je meegaat. ’t Is een buitenkans voor jou om de internationale top van de maatschappij te ontmoeten en onze partners te leren kennen…Gelieve dus de nodige voorbereidingen te treffen.” Vanessa, de secretaresse, belt meteen haar man op en meldt hem :

“Filip, schatje, ik moet een weekje met de directeur naar Rome voor een seminarie. We gaan elkaar volgende week moeten missen liefste…”Filip belt meteen naar zijn maîtresse met de boodschap :

“Florence, mijn liefste, de toverkol vertrekt een week naar het buitenland ! We gaan de hele volgende week lekker samen kunnen doorbrengen…Ik kijk er al naar uit !” De maîtresse, Florence, belt meteen naar de student waaraan ze bijlessen wiskunde geeft :

“Manu, ‘k heb veel te veel werk volgende week, we gaan je bijlessen een week moeten overslaan. Je hebt een weekje vrij !”Manu belt daarop naar zijn grootvader :

“Opa, mijn bijlessen van volgende week zijn uitgesteld. Mijn prof, Florence, heeft veel te veel werk. We kunnen eindelijk samen gaan vissen !”

De grootvader, die eigenlijk de directeur is in dit verhaal, roept zijn secretaresse Vanessa in zijn bureau en meldt haar :

“Vanessa, je mag de voorbereidingen voor dat seminarie afgelasten. Ik heb de kans om met mijn kleinzoon te gaan vissen, en ik zie hem al zo weinig ! We zullen wel voor het volgende seminarie inschrijven. Je mag alle reserveringen voor hotel, vliegtuig enz. annuleren.”Vanessa belt dus naar haar man :

“Filip, die halve gare directeur heeft weer een wispelturige bui, hij heeft net de Romereis geannuleerd. Ik zal dus toch gezellig thuis zijn !”Dus belt Filip naar zijn maîtresse Florence :

“Lieveling, het spijt me, we zullen de volgende week dan toch niet samen kunnen doorbrengen.Die Romereis van mijn tang van een wederhelft is geannuleerd !”Waarna Florence weer naar haar leerling belt :

“Manu, luister eens, ik heb mijn agenda kunnen herschikken. Zo kunnen de bijlessen volgende week toch doorgaan als gebruikelijk.” Manu belt dat door aan zijn opa :

“Opa, die feeks van een professor komt me net te melden dat de bijlessen toch zullen doorgaan ! Het spijt me, maar onze plannen om te vissen kunnen niet doorgaan.” Waarop opa directeur zijn Vanessa binnenroept :

“Mijn kleinzoon Manu meldt me net dat hij de volgende week niet vrij is : hij heeft dan toch bijles. Je kan de voorbereiding van de reis dus hernemen : we kunnen naar Rome !”

Begrijp je nu wat cyclische redundantie is, oftewel een “software loop”  ???

Dat is toch eenvoudig uitgelegd hé.
http://www.weekvanhetbos.be/cache/images/herfst-sport_11146.jpg

Hartelijke herfstgroeten- oktober 2017

Mieke Houthaeve

Je bent vrij om deze informatie door te geven aan vrienden en kennissen. Mocht je e-mail veranderen, geef dit door a.u.b. Je kan op elk ogenblik uitschrijven.


Giften kan via rek. nummer van Sarah, BE 66-0017-8080-7943
Kwadestraat 201 8560 Gullegem

Mieke Houthaevewww.sarahbeweging.be Ik ben ook op facebook onder mijn naam
Yüklə 81,45 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin