Vietnam –Laos-Cambodgia-Bangkok Perioada : 6 – 30 noiembrie 2013 Ziua Bucuresti Ho Chi Minh



Yüklə 21,68 Kb.
tarix30.07.2018
ölçüsü21,68 Kb.
#64408




Vietnam –Laos-Cambodgia-Bangkok

Perioada : 16 – 30 noiembrie 2013



Ziua 1 Bucuresti Ho Chi Minh

Intalnire cu reprezentantul agentiei cu 2 ore inainte de plecare pe aeroportul Otopeni. Zbor catre Ho Chi Minh – Vietnam.


Ziua 2 Ho Chi Minh

Aterziare pe aeroportul din Ho Chi Minh si transfer la hotel. Cazare la hotel de 4*. Timp liber pentru odihna.


Ziua 3 Ho Chi Minh

Dupa micul dejun veti pleca spre Cu Chi pentru a vizita tunelele facute de locuritori pe timpul razboiului cu americanii pentru aparare (pentru a trai in ele si a se ascunde), inguste si foarte lungi –peste 200 de km. Majoritatea au fost distruse spre sfarsitul razboiului insa cateva au fost refacute special pentru turisti. Dupa amiaza intoarcere in oras unde veti avea un scurt tur pentru a admira Vechiul “Saigon”, Catedrala Notre Dame, vechea cladire a Postei, cladirea Teatrului Municipal (exterior), cartierul chinezesc cu faimoasa Pagoda “ Thien Hau”. Seara intoarcere la hotel.


Ziua 4 Ho Chi Minh - Croaziera Delta Mekong

Dupa micul dejun se pleaca pe croaziera in Delta Mekong. Transport cu autocarul pana la nava. Imbarcare in Cai Be pe vas. Pranzul se serveste la bord. Vom continua excursia la bordul unei ambarcatiuni care ne va purta spre una din numeroasele insule unde vom putea degusta fructele

locale in timp ce vom viziona un spectacol de muzica traditionala. Cina si cazare pe vas.
Ziua 5 Croaziera Delta Mekong – Hoi An

Micul dejun la bodrul navei. Dupa veti debarca si veti merge sa vizitati Piata Plutitoare Cai Rang. Aproximativ 400-500 de barci incarcate cu fructe, legume si alte produse locale, acosteaza de-a lungul tarmurile raului in fiecare zi, asteptand sa descarce marfa comerciantilor mari si celor locali. Dupa transfer la aeroportul din Ho Chi Minh pentru zborul catre Hoi An. Transfer la hotel in Haoi An pentru cazare.


Ziua 6 Hoi An

Dupa micul dejun veti avea o plimbare cu bicicleta intr-un sat mic tipic numit “Tra Que Village” localizat la 15 minute (aproximativ 4 km) de Hoi An, renumit pentru ierburile sale. Impreuna cu localnicii veti descoperi modul traditional de cultivare al orezului si a plantelor si introducere in lumea medicinei naturiste. Veti invata sa gatiti preparate locale inainte de a fi invitati la masa.

Dupa amiaza intoarcere la Hoi An pentru vizitarea acestui oras recunoscut ca patrimoniu UNESCO pentru stradutele si casele parca neatinse de trecerea timpului. Puteti admira Podul japonez cu acoperis, Templul Phuc Kien, casa Tan Ky datand din secolul al XIX. Cazare la hotel in Hoi An.
Ziua 7 Hoi An – Hanoi

Mic dejun la hotel si timp liber inainte de transferulla aeroport pentru zbor spre Hanoi. La sosire in Hanoi veti fi intampinati de ghidul local care va va conduce la hotel pentru check in. Dupa amiaza sunteti invitati la un tur cu un vehicul traditional “cyclo” printre cele 36 de strazi ale cartierului vechi si zona de langa lacul Hoan Kiem si Templul Antic Ngoc Son. Cazare la hotel in Hanoi.


Ziua 8 Hanoi

Dupa micul dejun veti petrece ziua vizitand capitala Vietnamului incluzand Mausoleul Ho Chi Minh si casele traditionale suspendate si Pagoda Thein Phuc - construita in stil arhitectonic thailandez, in fata careia are loc anual festivalul spectacolelor de marionete pe apa. Urmeaza sa admirati Prima Universitate din Vietnam si Templul Literaturii construit in urma cu 1000 de ani. Spre dupa amiaza veti putea vedea una dintre cele mai reprezentative Pagode din Hanoi si Muzeul de Etnologie. Spre seara va puteti bucura de un spectacol de marionete pe apa. Cazare la hotel in Hanoi.


Ziua 9 Hanoi – Halong Bay (croaziera)

Mic dejun la hotel. Plecare spre Halong Bay strabatand sate idilice cu imense culturi de orez in delta Raului Rosu. La sosire in Halong imbarcare pe un vas tipic vietnamez - jonca cu panze, construit din lemn, pentru o croaziera unica in Golful Halong, unde se afla 3000 de insule, de toate marimile si formele, a caror frumusete a facut ca din anul 1994 UNESCO sa inscrie acest colt de lume in Patrimoniul Mondial. Dejunul cu fructe de mare proaspete va fi servit la bordul ambarcatiunii. Vom naviga printre insulele Men’s head, Tortoise, Heaven Gate. Cina si cazare pe vas.


Ziua 10 Halong Bay - Hanoi – Luang Prabang

Va recomandam sa va treziti in zori pentru a admira rasaritul spectaculos al soarelui in acest Golf. Mic dejun la bord si intoarcere in port pentru transfer la aeroportul din Hanoi. Zbor spre Luang Prabang, un alt oras inscris in Patrimoniul UNESCO. La sosire veti fi intampinati de ghidul local care va va conduce la hotel pentru check in. Cazare in Luang Prabang.


Ziua 11 Luang Prabang

In zori se poate vedea interesantul pelerinaj al sutelor de calugari in robe de culoarea sofranului, tinand in maini bolurile in care vor primi ofrande din partea localnicilor si a turistilor. Intoarcere la hotel pentru mic dejun. Tur de oras in Luang Prabang-vechea capitala a Regatului Lao, o asezare mica, linistita, a carei arhitectura imbina armonios stilurile francez si laotian. Veti putea admira: templul Visoun-cea mai veche cladire din oras, datand din secolul al XVI si care adaposteste o colectie impresionanta de statui ale lui Buddha facute din lemn. Vom continua vizita cu templele Wat Aham, Wat Xieng Thong, Wat Senaram-aflat pe colina Phousi, de unde se ofera o frumoasa panorama asupra orasului; turul continua cu vizita la Muzeul National –fosta cladire a Palatului Regal. Cazare in Luang Prabang.


Ziua 12 Luang Prabang - Siem Reap

Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru plecare la Siem Reap. La sosire in Siem Reap - leaganul civilizatiei Angkor, locul de nastere al Cambodgiei, veti fi intampinati de ghidul local care va va insoti la hotel. Apoi veti pleca intr-un tur de cunoastere a unora dintre cele mai cunoscute situri arheologice din lume – Roluos Group, care se intinde pe o suprafata de aprox 600 kmp, cuprinzand peste 100 de monumente fabuloase, construite intre sec IX si XIII in timpul Dinastiei Khmer. Intoarcere la hotel pentru cazare.


Ziua 13 Siem Reap

Mic dejun la hotel. Astazi veti descoperi incrdibilul Templu Angkor Wat – templu si mausoleul regelui Suryavarman II unul dintre cele mai bine conservate monumente. Spre duma amiaza va veti indrepta spre Templului Banteay Srei dedicat Zeului Shiva, perla a regiunii Angkor, a fost construit in secolul X, fiind in zilele noastre unul dintre cele mai bine conservate temple ale Cambodgiei. La intoarcere va veti opri sa vizitati manastirea Ta Prohm numita Templul din Jungla. Intoarcere la hotel.


Ziua 14 Siem Reap – Bangkok

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Bangkok. Sosire la Bangkok si intalnire cu ghidul local pentru un tur de oras de jumatate de zi, unde veti admira cele mai importante obiective turistice. Se viziteaza cele 3 mari si importante temple: Wat Trim - templul lui Budha, din aur masiv, cantaraste 5 tone si are o inaltime de 3m. Vizita se continua cu templul de inchinaciune a lui Budha – What Po (cel mai mare templu din Thailanda – are 95 de pagode). Ultimul Templu vizitat in acest tur este Wat Benjamaborphit – construit din marmura adusa din Italia, de aici si numele „Templul De Marmura”. Dupa amiaza timp liber. Cazare hotel 4*


Ziua 15 Bangkok

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru a lua avionul de intoarcere spre Bucuresti. Decolare din Bangkok si aterizare la Otopeni.



Pret /persoana in camera dubla: 2649 euro

Supliment cazare in camera single : 685 euro

Pretul este valabil pentru un grup de minim 20 persoane

Servicii incluse :

  • Bilet avion Bucuresti-Saigon si Bangkok-Bucuresti

  • Bilete avion rute interne, conform program

  • 11 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 4*

  • 1 noapte pe vas tip jonca ( categ 3* ) cu toate mesele – Croaziera Halong Bay

  • 1 noapte pe vas in Delta Raului Mekong cu toate mesele

  • transport pe parcursul excursiei cu autocarul

  • ghizi locali si intrari la obiectivele turistice conform program

  • excursiile conform program

  • asistenta din parteA agentiei pe parcursul excursiei


Nu sunt incluse :

  • taxele de aeroport 499 euro

  • excursiile optionale (care se achita local)

  • taxa procesare viza pentru Vietnam 25 usd/pers - se plateste o data cu excursia in tara

  • taxa viza si procesare Thailanda 40 euro/ pers- se achita la inscriere

  • taxa viza Cambodgia 20 usd/pers – se plateste la fata locului

  • taxa viza Laos 31 usd/pers – se plateste la fata locului

  • taxe de iesire de pe aeroporturi, numai unde este cazul

  • asigurare medicala

  • Bacsisuri pentru ghizii locali si soferi (55 usd/pers)

Yüklə 21,68 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin