* ve 5* Otellerde Konaklama – 11 Kasım 2017



Yüklə 63,58 Kb.
tarix01.08.2018
ölçüsü63,58 Kb.
#65171

cid:1654ac5d-a62e-4022-a1a4-443917b89ff8@terrayapi.terraholding.local

TAYLAND – BALİ TURU

Bangkok(3), Bali (5)

QATAR HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

4* ve 5* Otellerde Konaklama

2 – 11 Kasım 2017

8 Gece / 10 Gün






Gidiş

Dönüş

Tarihler

Günler

Istanbul- Bangkok Kalkış ve İniş Saatleri

Denpesar - Istanbul Kalkış ve İniş Saatleri

Bangkok

Denpesar

2 Kasım

11 Kasım

Perşembe – Cumartesi

21:15 – 01:30+

02:20 – 12:30



00:45 – 05:25

07:15 – 11:55



1.Gün: İSTANBUL - DOHA // 2 Kasım 2017 Perşembe

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde saat 18.00’de buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Qatar Havayollarının QR242 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat 21.15’te İstanbul-Doha uçuşunu gerçekleştiriyoruz.

2.Gün: DOHA - BANGKOK // 3 Kasım 2017 Cuma

Yerel saat ile saat 01:30’da Doha’ya varış. Ardından uçak değiştirip Qatar Havayollarına ait QR834 sefer sayılı uçuş ile saat 02:20’de Bangkok’a uçuş. Yerel saat ile 12:30’da Bangkok’a varış. Varışın ardından alanda bizleri bekleyen özel aracımız ile şehir merkezine hareket ediyoruz ve panoramik şehir turunu gerçekleştiriyoruz. 1782’den beri Tayland’ın başkenti olan Bangkok; I.Rama tarafından Chao Phraya Nehri’nin deltasına kurulan şehri, yine aynı nehir ikiye böler. Chao Phraya Nehri ve şehrin içinden geçen irili ufaklı diğer birçok kanal sebebiyle Bangkok’a “Doğu’nun Venedik’i” denilmektedir. Bangkok şehir turunda; 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliği ile Uyuyan Buda, Altın Buda, Oturan Buda, Parlamento Binası, Demokrasi Meydanı, Kraliyet Caddesi ve Devlet Konukevi (Eski Parlamento) görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer, odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

3.Gün: BANGKOK // 4 Kasım 2017 Cumartesi

Sabah kahvaltısının ardından alışveriş ve çevre gezileriniz için tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği meşhur Yüzen Çarşı turuna katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok dışına çıkılarak, önce bir Hindistan cevizi çiftliği gezdikten sonra Uzakdoğu’nun Venedik’i diye adlandırılan, yüzlerce su kanalının arasında kurulan köylerin içinden özel teknemiz ile geçerek Yüzen Çarşı’nın bulunduğu bölgeye geliyoruz. Bu bölge turizme açılmadan önce de yörede yaşayan köylü halk çevrenin taşıt trafiğine müsait olmaması sebebiyle küçük kanoları vasıtasıyla kanallardan geçerek burada kurdukları pazarda el emekleriyle yaptıkları hediyelik eşyaları, kendi yetiştirdikleri yöresel meyve ve sebzeleri satmaktadırlar. Yüzen Çarşı’da bir müddet alışveriş molası verdikten sonra Tayland’da çok fazla miktarda yetiştirilen ve ihraç maddesi olan meşhur Teak Ağacı atölyesini gezerek buradaki mobilyaların ve hediyelik eşyaların yapımından satımına kadar geçen süreci görme imkânı bulacaksınız. Tek parça ağaçtan yapılan muhteşem eserlere hayran kalacaksınız. Ayrıca buradaki dükkandan alışveriş imkanı da bulacaksınız. Turumuzun ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Siam Niramit Show turuna katılabilirler. Siam Niramit Showda, yüzlerce kişilik kadrosu, göz alıcı ses ve ışık gösterileri ile size nefis bir dans gösterisi sunacaklar. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Yüzen Çarşı turu : 40 USD (Kişi Başı ) - Siam Niramit Show : 65 usd (Kişi Başı)

4.Gün: BANGKOK // 5 Kasım 2017 Pazar



Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dinlenme ve gezme fırsatı. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Kanal turu Gezisi’ne katılabilirler. Uzak Doğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’ta yapacağımız bu turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı bulacaksınız. Taylandlıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz. Tur sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Sea Food Market ve Pat-Pang Gece Pazarı turuna katılabilirler. Sea Food Market'de günlük olarak getirilen deniz ürünlerinden seçip, istediğiniz gibi piştirterek akşam yemeğinizi burada alabilirsiniz. Ardından Bangkok’un en meşhur pazarı olan ve şehre gelen her turistin mutlaka ziyaret ettiği Çin ve Tayland stili ürünleri ve ayrıca ünlü markaların taklit ürünlerinin bulunduğu Pat-Pong Gece Pazarında serbest zaman. Pazarlık yapmayı ihmal etmeyiniz. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Sea Food Market ve Pat-Pang Gece Pazarı Turu: 35 USD ( Kişi Başı )

Kanal Turu : 45 USD (Kişi Başı)

5.Gün: BANGKOK – BALİ // 6 Kasım 2017 Pazartesi

Kahvaltımızın ardından Bangkok Havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Bali (Denpesar)’ye uçuyoruz. Varışın ardından otelimize transfer oluyoruz. Dinlenmek ve denize girmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

6.Gün: BALİ // 7 Kasım 2017 Salı

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra öğle yemekli Kintamani Volkan Turu. Tam gün sürecek bu turda sabah 08.30 lobiden hareketle, dünyanın en pahalı ve en kaliteli incileri olan Endonezya incilerinin bulunduğu mağaza gidiyoruz. Buradaki kısa molamızın ardından Kintamani bölgesine doğru devam ediyoruz. Yol boyunca batik, ağaç oymacılığı ve resim sanatlarının geliştiği köyleri gezerek, atölyelerdeki çalışmaları izliyor ve alışveriş imkanı buluyoruz. Kintamani bölgesine vardığımızda, öğle yemeğini alıyoruz. Dönüş yolunda Kutsal Su Tapınağı’nı ziyaret ediyoruz. Daha sonra Bali’nin dünyaca ünlü pirinç teraslarını görüp; yerel evlere gerçekleştireceğimiz ufak ziyaretlerin ardından otele dönüyoruz. Turumuz takriben 9 saat sürmektedir. Konaklama otelimizde.

Öğle yemekli Kintamani Volkan Turu: 65 USD ( Kişi Başı )



7.Gün: BALİ // 8 Kasım 2017 Çarşamba

Kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz öğleden sonra ekstra Tanat Lot turuna katılabilirler. Yarım günlük bu tur için, öğleden sonra 14.30 da lobiden hareket ediyoruz. Önce adanın ikinci büyük tapınağı olan Mengwi Tapınağını ziyaret ediyoruz. Daha sonra Bali’nin simgelerinden, okyanusun üstünde bir kayaya inşa edilmiş olan Tanah Lot Tapınağına varıyoruz. Burada gün batımını izlendikten sonra otele dönüş. Konaklama otelimizde.

Tanat Lot Turu: 50 USD ( Kişi Başı )

8.Gün: BALİ // 9 Kasım 2017 Perşembe

Kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz eksta olarak tam günlük öğle yemekli Nusa Lembognan Adası turuna katılabilirler. Tam günlük turumuz sabah yaklaşık 08:30 ile 17:30 saatleri arasında olacaktır. Bali’nin yakınındaki Nusa Lembognan adasına gidip, orada bir gün geçirebilirsiniz. Bir katamaranla adaya gidilir. Seyahat sırasında yelkenlinin güvertesinde güneşlenme imkanı vardır. Çeşitli ikramlar yapılır. Adada gün boyu şnorkel, banana bot ve altı cam tekne gezilerinden faydalanılabilmektedir. Akşam otele dönüş ve konaklama otelinizde.

Öğle yemekli Nusa Lembognan Adası Turu: 125 USD ( Kişi Başı )

9.Gün: BALİ // 10 Kasım 2017 Cuma



Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra öğle yemekli Rafting-Fil Safari turu. Tam gün sürecek bu turumuzda sabah 08:30 lobiden hareketle, önce Ubud bölgesinde rafting noktasına gidilir. Ön bilgilendirmeden sonra rafting yapılır, rafting sonrası açık büfe öğle yemeği alınır. Daha sonra fil safari alanı olan Taro Parkına devam edilir. Fillerle ilgili bilgi verildikten sonra orman içinde 35 dakikalık fil gezisi yapılır. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam havalimanı transferi için otelden erken ayrılıyoruz.

Öğle yemekli Rafting-Fil Safari Turu: 150 USD ( Kişi Başı )

10.Gün: BALİ – DOHA - İSTANBUL // 11 Kasım 2017 Cumartesi

Check-in işlemlerinin ardından yerel saat ile 00.45’te Qatar Havayolları’nın QR961 sefer sayılı uçuşu ile Doha’ya hareket. Yerel saat ile 05:25’te varış. Ardından uçak değiştirip Qatar Havayollarına ait QR243 sefer sayılı uçuş ile saat 07:15’te İstanbul’a hareket ve 11:55’te Sabiha Gökçen Havalimanına varış. Turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle.

****** Ekstra turlar minimum 20 kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir*****


TURUN ARTILARI
+ Doğunun Venedik’i olarak anılan Bangkok’u gezeceğiz.
+ Yüzlerce su kanalının arasında kurulan köylerin içinden özel teknemiz ile geçerek kanal turu yapma imkanı bulacağız.
+ Sea Food Market'de günlük olarak getirilen deniz ürünlerinden seçip, istediğiniz gibi piştirterek akşam yemeğinizi burada alabilirsiniz.
+ Bali’nin simgelerinden, okyanusun üstünde bir kayaya inşa edilmiş olan Tanah Lot Tapınağını görme imkanı.

+ Nusa Lembognan adasında şnorkel, banana bot ve altı cam tekne gezilerinden faydalanma imkanı



+ Bali’nin dünyaca ünlü pirinç teraslarını görüp; yerel evleri ziyaret edeceğiz.





TAYLAND - BALİ TURU

2/3 Kişilik Odada Kişi başı Paket Fiyat

Single Oda Farkı

0-2 Yaş

3-11 Yaş

Bangkok : 4* Century Park Hotel– vb. Standart Oda
http://www.centuryparkhotel.com/

Bali : 5* Ayodya Resort vb. Standart Oda
http://www.ayodyaresortbali.com/


1.690 $

600$

300$

1.650$


Paket Fiyata Dahil Hizmetler :


  • Qatar Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul Saw – Doha –Bangkok / Denpesar – Doha – İstanbul Saw dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri ve bu bilete ait vergiler

  • Bangkok – Denpesar arası iç hat uçak bileti ve bu bilete ait vergiler

  • Bangkok’ta 4* otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

  • Bali’de 5* otelde 5 gece oda kahvaltı konaklama

  • Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler,

  • Programda belirtilen tüm panoramik şehir turları,

  • Türkçe rehberlik hizmeti

Paket Fiyata Dahil olmayan Hizmetler :

  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu (15 TL)

  • Şahsi harcamalar, ekstra turlar ve programda belirtilmeyen yemekler

  • Müze ve ören yerleri girişleri

  • Seyahat Sigortası

  • Ek bagaj uçuş ücreti


SIKÇA SORULAN SORULAR



Sağk

Tayland ve Bali’ye girişlerde herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Bölgenin iyi restoranlarında ve otellerde alınacak yemeklerde, sağlığınızı tehdit edecek bir sorun ile karşılaşılacağını düşünmüyoruz. Buna karşın grupla birlikte olmadığınız anlarda yeme içme konusunda dikkatli olmanızı, kesinlikle kapalı şişe suyu tüketmenizi, buz, süt ve süt ürünlerinden kaçınmanızı, iyi pişirildiğine emin olduğunuz et ve balık ürünleri tüketmenizi, meyve konusunda muz, ananas gibi kabuğu soyulabilen meyveler yemenizi öneriyoruz.

Vize Bilgileri

Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.


Uçuş Süreleri

İstanbul – Bangkok: 13 saat 30 dakika, Denpesar – İstanbul: 16 saat 10 dakika


Para Birimi

Endonezya para birimi Rupiah’tır (IDR). Tayland para birimi Baht’tır (THB)



Saat Dilimi

İstanbul ile Tayland arasında +4 saat fark vardır. İstanbulda saat 12:00 iken, Tayland’ta saat 16:00 olacaktır. İstanbul ile Endonezya arasında +5 saat fark vardır. İstanbulda saat 12:00 iken, Tayland’ta saat 17:00 olacaktır


Telefon Kullanı

Tüm cep telefonu operatörleri eğer telefonunuz uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir.




Kıyafet ve Gerekli

Eşyalar

Yanınıza kolayca giyip çıkarabileceğiniz tişörtler, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, rahat yürüyüş ayakkabıları ve akşamları için bir mont almanızı öneririz. Yağmur ihtimaline karşı bir yağmurluk ve şemsiye de getirebilirsiniz. Bunun dışında şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.


Yemek Kültürü

Her iki Ülkede de dünya mutfağına ait en leziz örnekleri bulabileceğiniz restoranlar mevcuttur.




Elektrik

Endonezya ve Tayland’ta genelinde elektrik 110 ve 220 volttur. Prizler F tipi prizler kullanılmaktadır. Türkiye ile aynı tiptir. Prizlerin örnekleri http://www.iec.ch/worldplugs/typeF.htm sitesinden görülebilir.


Alışveriş

Turumuz boyunca birçok ünlü markanın; hem sezon hem de sezon sonu ürünlerine sahip olma fırsatı bulabilirsiniz.



Binrota havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Binrota sorumlu tutulamaz. Binrota gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Binrota, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Binrota sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.
Yüklə 63,58 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin