2011 kpss a kadro ilanlari



Yüklə 290,23 Kb.
səhifə1/4
tarix23.01.2018
ölçüsü290,23 Kb.
#40199
  1   2   3   4

KPSS A KADRO İLANLARI



PUAN

TÜRÜ



KURUM ADI


AÇIKLAMA


PUAN İÇERİĞİ



KPSS P72

T.C. MALİYE BAKANLIĞI

Mali Suçlan Araştırma Kurulu Başkanlığı Mali Suçları Araştırma Uzman Yardımcılığı

Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların sayısının 300 kişiden fazla olması halinde, puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilk 300 aday giriş sınavına alınacaktır. Eşit puan almış olmaları nedeniyle 300 üncü sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çağrılacaktır . Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sözlü sınava alınmaz.


GY:0.20 GK:0.10 YD:0.10 HU:0.20 İK:0.20 MA:0.10 MU:0.10




KPSS P65

Ankara Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi (EGO) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı

Müfettiş Yardımcıları

EGO Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığının, sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı aşağıda belirtilen kadrolarına, Yarışma Sınavı ile Müfettiş Yardımcıları alınacaktır. Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İdari Bilimler fakülteleri ile en az dört yıl eğitim veren ve denkliği yetkili makamca kabul edilen yerli ve yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak.


GY:0.15 GK:0.15 YD:0.10 HU:0.10 İK:0.10 İŞ:0.10 MA:0.10 MU:0.10 KY:0.10




KPSS P100

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı

Teftiş Kurulu Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı

Kamu Görevine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik Hükümlerine göre A Grubu Kadroları için ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2010 ve 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Lisans A Grubu) sonucunda, (KPSSP 100) puan türünden 70 (yetmiş) ve yukarı puan almış olmak,


GY:0.10 GK:0.10 HU:0.50 İK:0.10 MU:0.10 KY:0.10




















2011 KPSS A KADRO İLANLARI

PUAN

TÜRÜ



KURUM ADI


AÇIKLAMA


PUAN İÇERİĞİ




KPSS P54

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü

Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı

KPSS Puan Türü ve Taban Puanı: KPSS (A) Grubunda, KPSSP54 puan türünden 75 ve daha üzeri puan alanlar. En az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmak.

GY:0.30 GK:0.10 YD:0.10 HU:0.10 İK:0.10 İŞ:0.10 MA:0.10 MU:0.10




KPSS P5
KPSS P54

SERMAYE PİYASASI KURULU UZMAN YARDIMCILIĞI

Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme, İşletme ve Ekonomi, İşletme ve Yönetim Bilimleri, İletişim, Hukuk, Fen, Fen - Edebiyat, Mühendislik, Ticari Bilimler Fakültelerinin ve 4 yıllık eğitim veren; Bankacılık ve Sigortacılık, Turizm İşletmeciliği ve Bilişim Bilimleri, Uygulamalı Bilimler, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik, Uygulamalı Yabancı Diller Yüksekokullarının bölümleri olan,

Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Bankacılık ve Sigortacılık, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Ekonomi/İktisat, Ekonomi ve Finans, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Hukuk, İktisat, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İşletme, İşletme Yönetimi, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme-Ekonomi, Kamu Yönetimi, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Maliye, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği, Pazarlama, Sermaye Piyasası, Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme, Sigortacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Finans, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri



bölümlerinden veya yukarıda sayılanlara denk olduğu yetkili makamlarca kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak.

P5 GY:0.50 GK:0.30 YD:0.20
P54 GY:0.30 0.10 YD:0.10 HU:0.10 İK:0.10 İŞ:0.10 MA:0.10 MU:0.10




KPSS P103

SERMAYE PİYASASI KURULU UZMAN HUKUKÇU YARDIMCILIĞI

Hukuk Fakülteleri veya bunlara denk olduğu yetkili makamlarca kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olmaları ve avukatlık stajını tamamlamış bulunmaları veya en geç sözlü sınav tarihinden 1 hafta önce staj bitim belgesini Kurul’a vermeleri (Staj bitim belgesini söz konusu süre içerisinde getirmeyenler sözlü sınava alınmazlar)

GY:0.10 GK:0.10 YD:0.20 HU:0.60




2011 KPSS A KADRO İLANLARI


PUAN

TÜRÜ



KURUM ADI


AÇIKLAMA


PUAN İÇERİĞİ




KPSS P22

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI

HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(İKTİSAT ALANI İÇİN)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere, aşağıda belirtilen alanlarda ve sayılarda Hazine Uzman Yardımcısı alınacaktır. Hazine Müsteşarlığı, yapılacak sınavlar sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar Hazine Uzman Yardımcısı alabilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir. İktisat alanı için KPSSP-22 puan türünden en az 85 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada en yüksek puanlı (200) kişi içerisinde bulunmak (bu alan için sadece İktisat bölümü mezunları kabul edilecektir)


GY:0.10 GK:0.10 YD:0.30 İK:0.50




KPSS P23

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI

HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(İŞLETME ALANI İÇİN)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere, aşağıda belirtilen alanlarda ve sayılarda Hazine Uzman Yardımcısı alınacaktır. Hazine Müsteşarlığı, yapılacak sınavlar sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar Hazine Uzman Yardımcısı alabilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir. İşletme alanı için KPSSP-23 puan türünden en az 85 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada en yüksek puanlı (100) kişi içerisinde bulunmak (bu alan için sadece İşletme bölümü mezunları kabul edilecektir)

GY:0.10 GK:0.10 YD:0.30 İŞ: 0.50




KPSS P21

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI

HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(HUKUK ALANI İÇİN)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere, aşağıda belirtilen alanlarda ve sayılarda Hazine Uzman Yardımcısı alınacaktır. Hazine Müsteşarlığı, yapılacak sınavlar sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar Hazine Uzman Yardımcısı alabilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir. Hukuk alanı için KPSSP-21 puan türünden en az 80 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada en yüksek puanlı (100) kişi içerisinde bulunmak (bu alan için sadece Hukuk bölümü mezunları kabul edilecektir)

GY:0.10 GK:0.10 YD:0.30 HU:0.50




2011 KPSS A KADRO İLANLARI

PUAN

TÜRÜ



KURUM ADI


AÇIKLAMA


PUAN İÇERİĞİ




KPSS P16

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI

HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ İÇİN)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere, aşağıda belirtilen alanlarda ve sayılarda Hazine Uzman Yardımcısı alınacaktır. Hazine Müsteşarlığı, yapılacak sınavlar sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar Hazine Uzman Yardımcısı alabilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir. Endüstri Mühendisliği alanı için KPSSP-16 puan türünden en az 80 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada en yüksek puanlı (140) kişi içerisinde bulunmak (bu alan için sadece Endüstri Mühendisliği bölümü mezunları kabul edilecektir)

GY:0.35 GK:0.10 YD:0.30 İŞ:0.25




KPSS P7

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI

HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere, aşağıda belirtilen alanlarda ve sayılarda Hazine Uzman Yardımcısı alınacaktır. Hazine Müsteşarlığı, yapılacak sınavlar sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar Hazine Uzman Yardımcısı alabilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir. Bilgisayar Mühendisliği alanı için KPSSP-7 puan türünden en az 80 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada en yüksek puanlı (60) kişi içerisinde bulunmak (bu alan için sadece Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunları kabul edilecektir).

GY:0.45 GK:0.25 YD:30




KPSS P39

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI SİGORTA DENETLEME UZMAN VE AKTÜER YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(Sigorta Denetleme Uzman Yardımcılığı sınavı için)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu’na, 01-02 Ekim 2011 tarihlerinde yazılı kısmı yapılacak giriş sınavı ile 5 adet Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı (SDUY) ile 3 adet Sigorta Denetleme Aktüer Yardımcısı (SDAY) alınacaktır. ) Sigorta Denetleme Uzman Yardımcılığı için üniversitelerinin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İşletme, İktisat veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki fakülte veya dört yıllık yüksekokulların birinden mezun olmak

GY:0.20 GK:0.10 YD:0.10 HU:0.20 İK:0.10 MA:0.10 MU:0.20




KPSS P34

BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI SİGORTA DENETLEME UZMAN VE AKTÜER YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(Sigorta Denetleme Aktüer Yardımcılığı sınavı için)

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu’na, 01-02 Ekim 2011 tarihlerinde yazılı kısmı yapılacak giriş sınavı ile 5 adet Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı (SDUY) ile 3 adet Sigorta Denetleme Aktüer Yardımcısı (SDAY) alınacaktır. ) Sigorta Denetleme Aktüer Yardımcılığı için üniversitelerin en az 4 yıl süreli eğitim veren Sigortacılık, Aktüerya, İktisat, İşletme, Maliye, Matematik, İstatistik, Ekonometri veya ilgili Mühendislik (endüstri veya işletme mühendisliği) bölümlerinden ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokulların birinden mezun olmak

GY:0.15 GK:0.10 YD:0.10 İK:0.20 EK:0.15 İA:0.0.30




2011 KPSS A KADRO İLANLARI


PUAN

TÜRÜ



KURUM ADI


AÇIKLAMA


PUAN İÇERİĞİ




KPSS P46

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(İşin yürütümü ile ilgili teftiş görevine alınacaklar için)


2010 veya 2011 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavına katılmış ve İşin Yürütümüyle ilgili teftiş görevine alınacaklar için KPSSP-46 puan türünden en az 75 puan, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğiyle ilgili teftiş görevine alınacaklar için KPSSP-13 puan türünden en az 75 puan almış olmak. İşin yürütümü ile ilgili teftiş görevine alınacaklar için; Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İdari Bilimler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleriyle, bunlara denkliği onaylanmış yerli ve yabancı yüksek okullardan birini bitirmek

GY:0.10 GK:0.15 YD:0.10 HU:0.20

İK: 0.10 MU:0.15 ÇE:0.20






KPSS P13

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI(İş sağlığı ve iş güvenliğiyle ilgili teftiş görevine alınacaklar için)

2010 veya 2011 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavına katılmış ve İşin Yürütümüyle ilgili teftiş görevine alınacaklar için KPSSP-46 puan türünden en az 75 puan, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğiyle ilgili teftiş görevine alınacaklar için KPSSP-13 puan türünden en az 75 puan almış olmak. İş sağlığı ve iş güvenliğiyle ilgili teftiş görevine alınacaklar için; elektrik, maden, inşaat, makine, gemi inşa yüksek mühendisi veya mühendisi olmak,


GY:0.45 GK:0.25 YD: 0.20 HU:0.10




KPSS P113

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı

SOSYAL GÜVENLİK DENETMEN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI

Sosyal Güvenlik Denetmeni olarak yetiştirilmek üzere, Kurumumuz taşra teşkilatına 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacaktır. En az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

GY:0.15 GK:0.15

HU:0.10 İK:0.10 İŞ:0.10 MA:0.10 MU:0.10 ÇE:0.10 KY:0.10






2011 KPSS A KADRO İLANLARI

PUAN

TÜRÜ



KURUM ADI


AÇIKLAMA


PUAN İÇERİĞİ




KPSS P54

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCISI GİRİŞ SINAVI

KPSS Puan Türü ve Taban Puanı: KPSS (A) Grubunda, KPSSP54 puan türünden 75 ve daha üzeri puan alanlar. En az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmak.

GY:0.30 GK:0.10 YD:0.10 HU:0.10 İK:0.10 İŞ:0.10 MA:0.10 MU:0.10




KPSS P40

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ GİRİŞ SINAVI

ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2010 veya 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarına göre KPSS P-40 puan türünden 80 (Seksen) ve üstünde puan almış olmak. En az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yabancı fakülte veya dört yıllık yüksek okullardan birini bitirmiş olmak

GY:0.20 GK0.20 YD:0.10 HU:0.15 İK:0.15 MA:0.15 MU:0.15




KPSS P44

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI GÜMRÜK VE TİCARET UZMAN YARDIMCILIĞI VE AB UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAV İLANI


2010 veya 2011 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP 44 türünden 80 ve üzeri puan almaları ile Yabancı Dil Testinde doğru sayısı en az 42 olmak. Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurt içi veya yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak. 60 Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcısı 12 AB Uzman Yardımcısı (Kadro Karşılığı Sözleşmeli)

GY:0.15 GK:0.10 YD:0.10 HU:0.20 İK:0.20 İŞ:0.20 MA:0.15 MU:0.10




KPSS P23

Ekonomi Bakanlığı YARIŞMA SINAVI İLE DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI(İşletme alanı için)

Dış Ticaret Uzmanları, Ekonomi Bakanlığı tarafından yürütülen hizmetlerde sorumluluk alan kariyer memurlarıdır. Dış Ticaret Uzmanları, hizmetin gereği olarak Ekonomi Bakanlığı Merkez, Taşra ve Yurt Dışı Teşkilatı kadrolarında görev yaparlar. Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere, giriş sınavı ile aşağıda belirtilen alanlarda ve sayılarda Dış Ticaret Uzman Yardımcısı alınacaktır. ) En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerinin işletme, iktisat, uluslararası ilişkiler ve Mühendislik fakültelerinin Endüstri, Bilgisayar, Makina Mühendisliği bölümlerinden ve bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki ve yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak. İşletme alanı için KPSSP-23 puan türünden en az 80 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada en yüksek puanlı (180) kişi içerisinde bulunmak

GY:0.10 GK:0.10 YD:0.30 İŞ: 0.50




Yüklə 290,23 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin