Agentia 1: Oradea, Str. Primăriei nr. 37, Tel/Fax: 0259/413988, Tel: 0359/401401 Agentia 2



Yüklə 48,09 Kb.
tarix28.07.2018
ölçüsü48,09 Kb.
#61002

SC GALATEA TURISM SI SERVICII SRL, Agenţia de turism
Agentia 1: Oradea, Str. Primăriei nr. 37, Tel/Fax: 0259/413988, Tel: 0359/401401
Agentia 2:Oradea, Str. Tudor Vladimirescu nr.4, Tel: 0359/192262; Fax: 0359/192263
office@galateatravel.ro, galateatravel@yahoo.com, www.galateatravel.ro CH1



MALLORCA





Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) – implicit si romanii – pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai incarcate de istorie tari, Spania si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care el functioneaza sunt disponibile la adresa seniorvoyage.eu



SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

Pret

de la 349 euro loc in DBL/TPL

Avans la inscriere

Minim 50%

Plecari din


Bucuresti

Date plecare

05.04, 12.04*, 19.04, 26.04, 03.05, 10.05, 17.05, 24.05

*vezi rubrica observatii

Durata


7 nopti/8 zile





Mallorca sau Perla Mediteranei face parte din Insulele Baleare ce este situata in Marea Mediterana. Este cea mai mare insula a Spaniei si a 2-a ca populatie dupa Tenerife. Insula reprezinta o destinatie turistica de top in Europa si nu numai. Considerata insula contrastelor, veti putea gasi in partea de sud orase turistice si plaje, iar in partea de nord peisaje naturale neatinse de om si munti.

Palma de Mallorca este principalul oras si port de pe insula Mallorca. Se afla in sudul insulei in golful Palma. Capitala insulei ofera un bogat amestec de istorie, cultura si viata de noapte. Nu ratati o vizita in Placa d’Espania, zona catedralei La Seu – simbolul ce domina zona portuara, orasul Vechi sau Baile Arabe, iar noaptea indreptati-va spre cartierul El Terreno.

Statiuni

Magaluf si Palma Nova sunt ambele situate pe coasta de vest si sunt statiuni cu traditie de pe insula. Ambele sunt destinatii pentru practicarea turismului in masa, locuri unde orice vizitator gaseste ceva pe placul sau. Statiunea Magaluf este renumita si pentru viata de noapte, cunoscuta printre tineri ca loc de desfasurare al unor concerte ale celor mai importanti DJ. Palma Nova propune turistilor relaxare pe una din cele 3 plaje cu nisip alb fin si apa limpede. Tot aici se afla si „Golf Fantasia” un parc de minigolf foarte renumit ce are ca decor o gradina tropicala.

Calla Minor este cea mai cunoscuta statiune de pe coasta de est a insulei. Plaja acesteia este cu nisip fin, auriu si se intinde pe 1 km.

Promenada principala este ideala pentru cei care doresc o plimbare lunga, doresc sa se bucure de peisaj sau sa se opreasca la o cafeanea. La doar 10 minute de mers pe jos puteti ajunge chiar in statiunea alaturata, Cala Bona.

Pe Coasta de Nord se gasesc alte 2 statiuni cunoscute: Can Picaforte si Alcudia.



Can Picaforte se afla in centrul Golfului Alcudia si pune la dispozitia vizitatorilor o plaja minunata. In zona portului puteti practica diferite sporturi nautice, sau daca va indepartati putin veti gasi cea mai mare pista de karting de pe Insula sau Rancho Grande unde puteti practica echitatie. In zona puteti face excursii cu barca sau scufundari.

Alcudia este o statiune prietenoasa, cu facilitati pentru familii, cu plaje minunate, cazare in conditii bune si cu un numar insemnat de baruri si restaurante de calitate. Este una din cele mai cosmopolite statiuni ale insulei. In apropiere se afla si rezervatia naturala Albufera care adaposteste numeroase specii rare de pasari.


Shopping: Cei pasionati de shopping vor gasi pe insula de la magazine ale designerilor cunoscuti pana la targuri de obiecte hand made. Insula este cunoscuta pentru obiectele din piele si pentru incaltamintea produsa aici. Prelucrarea sticlei este iar de traditie pe insula. Astfel ca in timpul vizitarii unei fabrici de sticla, pe langa observarea modalitatii in care aceasta este prelucrata, puteti sa va cumparati si obiecte fabricate din sticla multicolora.

Nu ratati excursiile incluse din Mallorca:
1.Tur Panoramic - Palma de MallorcaDupa pranz vom porni catre Palma de Mallorca, capitala insulei. Putem profita de vizita pentru a merge direct la fantastica catedrala gotica. In afara de asta, putem face o incursiune pe stradutele inguste ale orasului, care sunt precum un labirint si cu ajutorul caruia veti gasi multe locuri interesante, muzee si monumente. Va exista o pauza in centrul orasului pentru a putea cumpara suveniruri.

2.Inca – In timpul excursiei vom vizita un mic sat cu traditie viticola. Pe langa posibilitatea de a degusta cateva dintre faimoasele tipuri de vin si preparate din bucataria locala, putem face un scurt tur prin strazile inguste si intortocheate. Cele mai importante obiective ale orasului sunt: Biserica Santa Maria la Mayor, Manastirea Santo Domingo sau Santo Bartolomeu. BONUS_pentru_posesorii_de_CARD_SENIOR_VOYAGE__Nu_pierdeti_excursiile_optionale_din_Mallorca'> Acesta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE
Nu pierdeti excursiile optionale din Mallorca:

1.Pesterile Hams si Puerto Cristo (1/2 zi) – Pesterile Hams sunt situate in Puerto Cristo, in estul insulei Mallorca, sunt cunoscute in toata lumea datorita formatiunilor cu multe ramificatii. Incomparabila frumusete a pesterilor este sustinuta de luminarea creata de Lorenzo Caldentey, fiul descoperitorului. In interiorul pesterilor se gasesc cateva lacuri. Pe cel mai mare dintre acestea, “Marea Venetiei” sunt reprezentatii zilnice ale spectacolului “Mozart Magic”, ca tribut special al faimosului compozitor. Porto Cristo este pe coasta de est a insulei la 65 km de Palma de Mallorca si apartine de municipalitatea Manacor. Aceasta zona a fost locuita in preistoric. Ramasitele bisericii paleocrestine Sa Carrotja sunt o marturie a prezentei romane in zona. Ramasitele pot fi vazute si pe Avenida Joan Amer, unde se poate vedea si locul de botez – o baie mica in forma de cruce unde neofitii erau botezati.



2. Vizita Valdemossa – Valldemossa, Valea lui Moise dupa cum au numit-o arabii, este cu siguranta cel mai pitoresc sat de pe insula, sat mallorcan autentic si o oaza de pace pe strazile sale serpuite cu ghivece suspendate si case tipice din piatra. Vom vizita Cartuja, model de oras cu origini din sec XIV, unde Chopin a stat si a compus cateva lucrari. Pe drumul de retur, daca va fi suficient timp, vom vedea sticlari pregatind cu indemanare piese de diferite forme.
3. Son Amar – Bucurati-va de o masa de dupa amiaza magica cu un spectacol minunat demna de cea mai buna sala din lume, cu dansatori, cantareti si show-uri interminabile care ne vor lasa o amintire a unei seri magice.

4. Es Foguero – Ne putem bucura de o seara minunata cu un spectacol de balet memorabil, cu cantareti, comedianti etc. Noaptea va ramane ca amintirea unei seri magice.
5. Tur cu trenul la Soller. Vom merge intre Palma si Soller cu un tren vechi care conecteaza cele 2 parti ale insulei. Aceasta ruta este plina de frumusete si cultura, este precum o calatorie spre inceputul secolului. Intoarcerea se va face cu autocarul.


Date de plecare

Oferta Speciala

05.04, 19.04, 26.04

349 €

03.05

359 €

10.05

379 €

17.05, 24.05

389 €

12.04 ( Paste)

449 €





Servicii incluse

Biletul de avion charter Bucuresti – Mallorca – Bucuresti

Transfer aeroport– hotel– aeroport

7 nopti de cazare la hotel 4*

Pensiune completa + apa si vin la masa

1/2 zi excursie optionala inclusa

(
BONUS !!!


Tur Panoramic-Palma de Mallorca)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

1. 1/2 zi excursie optionala BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Excursie in Inca)

2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD


Tariful nu include

Taxele de aeroport 95 euro/persoana

Asigurare medicala de calatorie si

Asigurare storno (asigurarile nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati);

Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.


Bine de stiut

Turistii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore inainte de plecare.

Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.

Bagajul de mana nu poate depasi 7kg.

Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Spania in functie de normele impuse de acestea.


Formalitati

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu sunt obligatorii asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, insa, agentia va recomanda sa le aveti. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.









Hotel Las Arenas 4*

www.areneshotel.eu


Localizare: hotelul Las Arenas este situat la 20 m de mare, in fata Clubului Nautic Ca’n Pastilla. La distanta de cativa metri sunt magazine, restaurante, baruri. Statia de autobuz ce duce spre centrul orasului se afla la 100 de metri.

Facilitati: Las Arenas ofera posibilitati de cazare in 174 camere dotate cu: aer conditionat, telefon, minibar, TV satelit, seif , balcon.

Facilitati hotel: hotelul ofera o serie de facilitati cum ar fi internet wireless, spalatorie 24 h, servicii de inchiriere auto, parcare contra cost. Restaurantul hotelului ofera o gama variata de meniuri specifice si europene; spa cu apa termala, baie turceasca, sauna, jacuzzi, piscina incalzita.













Reduceri si suplimente

Supliment SGL 120 euro

Copil 0-1.99 ani plateste 100 euro in camera cu 2 adulti

Copil 2-9.99 ani reducere 30 euro in camera cu 2 adulti












Util si practic

Limba nationala: spaniola este limba oficiala in Palma. Datorita turismului foarte dezvoltat, multe persoane care lucrează în stabilimentele ce au legatura cu turismul, precum si multi localnici vorbesc engleza.

Moneda nationala este euro.

Ora locala: GMT + 1 (GMT +2 intre lunile martie si octombrie).

Bucataria specifica insulei: In ceea ce priveste cunoasterea gastronomiei unui popor, aceasta echivaleaza cu patrunderea fundamentala a esentei acelor locuri. Insula detine o bogata si variata arta culinara bazata pe produse proaspete. Pestele, fructele de mare, legumele si fructele proaspete confera bucatariei mallorcane personalitate. Printre specialitatile traditionale se numara: supa mallorcana (supa de legume) servita cu paine inmuiata in zeama si arros brut (orez cu carne). In ceea ce priveste dulciurile, daca calatoriti in insula Mallorca trebuie neaparat sa gustati faimoasa ensaimades (produs de patiserie umplut cu crema de smochine sau mar).

Ambasada Romaniei in Spania este la Madrid. Adresa: Avenida de Alfonso XIII nr.157, Madrid 28016

Telefon urgenta: 0034 609 069 983











Observatii

*Programul este destinat tuturor persoanelor.

* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.



* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

* Hotelul mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.






Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.


Yüklə 48,09 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin