Ampa de l'escola del parc assemblea ordinària 14 D'octubre de 2016Yüklə 20,87 Kb.
tarix15.11.2017
ölçüsü20,87 Kb.
#31780

 1. AMPA DE L'ESCOLA DEL PARC

 2. ASSEMBLEA ORDINÀRIA 14 D'OCTUBRE DE 2016

S'inicia l'assemblea amb 25 assistents. Hi assisteixen com a representants de la Junta: la Vicepresidenta (Gemma Úbeda), la secretària (Carme Gómez) i la tresorera (Vinyet Insa). La presidenta va comunicar la seva impossibilitat d'assistir.
  1. ORDRE DEL DIA
 • Aprovació de l'exercici del curs anterior i del pressupost del curs 2016 – 2017

 • Renovació de la Junta

 • Projectes d'activitats i pressupost de les comissions per al curs 2016-2017

 • Altres,
  1. Tancament pressupostari del curs 2015-2016

En primer lloc es procedeix a la revisió de l'exercici del pressupost 2015-2016 i al seu tancament. La tresorera fa una explicació dels tancament de comptes del curs anterior i aporta un resum de despeses i ingressos per comissions. El resultat del curs ha estat d'un superàvit pressupostari de 2.188€. Es recorda a les persones assistents que qualsevol membre de l'AMPA que ho sol·liciti pot consultar els comptes de l'AMPA, posant-se en contacte amb la tresorera a través de l'adreça electrònica: tresoreria.elparc@gmail.com
A més, es recorda a les comissions de l'AMPA que la justificació de les despeses de les activitats realitzades es farà prioritàriament a través de factures. Per poder facilitar la tasca de seguiment de les factures i justificants de pagament, la tresorera enviarà una plantilla en full de càlcul a cada vocal de les diferents comissions per tal que puguin anar registrant les seves despeses. I a més, caldrà que enviïn una fotografia de la factura o tiquet (al mail de tresoreria) i posteriorment deixar-les totes a la safata de tresoreria del despatx de l'AMPA.

En relació amb la tresoreria es comenta la problemàtica de la venda de roba (xandalls i samarretes amb el logo de l'AMPA. Hi ha poc estoc i caldria fer-ne una nova compra, però el problema és que es ven poc i pels pocs ingressos que suposa, implica que haguem de fer la declaració de l'IVA trimestralment. Es vota per decidir si continuem donant el servei de venda de roba o no i es decideix deixar de fer-ho (6 vots a favor de continuar, 13 en contra i 5 abstencions).

En tot cas, es decideix explorar la possibilitat de portar a alguna botiga la possibilitat de fer i vendre la roba, per poder oferir el servei a les famílies que ho desitgin.

També es planteja la possibilitat de millorar el servei de gestoria, per no carregar amb tanta feina la tasca de tresoreria, amb la possibilitat d’ampliar el contracte de suport a la gestió amb Fundesplai, que fins ara ve costant uns 260 euros l’any. Si s’amplia a una gestió més integral (treient feina la comissió de tresoreria) representaria una despesa d’uns 984 euros a l’any (incloent els 260 que ja es venien gastant).

A continuació, s'aproven per unanimitat els comptes del curs 2015-2016.  1. Renovació de la Junta

En l'assemblea d'inici de curs es renova la Junta de l'AMPA. Es demana als/a les assistents si algú vol proposar-se per a formar part de la junta. A causa de la renúncia de la presidenta (Mayra Riaño), a continuar amb el càrrec, es planteja la necessitat de que es presenti, com a mínim, una persona per tal de substituir-la.

Algunes persones assistents pregunten quines són les corresponsabilitats dels representants que formen la junta i es recorda a l'assemblea quines funcions desenvolupen, tot i que, la majoria d'aquestes funcions són compartides entre totes les persones de la junta i altres membres de l'AMPA que s'ofereixen. Dues persones entre les assistents expressen la seva disposició a donar suport a la junta, però sense ostentar cap càrrec.

Finalment, es presenta com a candidata a presidenta la Virgínia Morillas.

La nova junta, amb la Virgínia Morillas com a presidenta, la Gemma Úbeda, la Carme Gómez i la Vinyet Insa (que continuen com a Vicepresidenta, secretària i tresorera, respectivament) és aprovada per unanimitat.  1. Projectes d'activitats i pressupost de les comissions per al curs 2016 – 2017

Es proposa un pressupost d'uns 984 € pel programa de gestió i la consultoria de comptabilitat que ens faria la Fundació Catalana de l'Esplai.   1. Carnaval:

Per a aquest curs, la comissió de Carnaval està preparant una participació molt especial a la Rúa. Es plantegen fer una carrossa molt espectacular, i per això demanaran una plataforma més gran. A més, es necessitarà un nou plafó, i molt material per decorar la carrossa. Com sempre, les famílies participants faran una aportació econòmica que cobrirà la seva disfressa.

Es proposa un pressupost de 1.000€ per decorar la carrossa, però tenint en compte que és la comissió que demana la despesa més gran i les característiques de l'activitat, que, encara que serveix com a promoció de la imatge de la nostra AMPA en la ciutat, no és un tipus d'activitat de la qual es beneficien tots els infants de l'escola, es demana que es tingui en compte que aquesta despesa serà extraordinària per aquest curs, i que la comissió intentarà ajustar al màxim la seva despesa a l'hora d'escollir el material emprat per tal que surti el més econòmic possible.

A part, es debat la possibilitat de comprar un nou equip de música (el que actualment s'usa amb l'escola no té prou potència per a la rua de carnaval) en comptes d'haver de llogar un cada any per a la rua. Però com a contrapartida, cal tenir en compte les despeses de manteniment de l'equip (l'actual cada any s'ha de portar a reparar). Es proposa d'estudiar la possibilitat plantejada demanant pressupostos d'equips amb les característiques requerides per la comissió de carnaval.


   1. Trencaclosques:

Aquest any es faran una o dues tertúlies o xerrades i un o dos tallers de manualitats. Un any més s'organitzaran colònies, que es proposen en principi per les vacances de Nadal (primers dies no festius de l'any 2017) i també es tornarà a fer la Gimcana de les Mates (3 tardes cap al mes de juny) amb l'escola. Per això, el pressupost serà de 200€ per diferents materials.

   1. Sant Jordi:

Continuarà amb les activitats habituals de conta-contes a les aules. Pressupost: 100€ per a materials diversos. Si l'escola proposa fer alguna altra activitat, s'estudiarà.


   1. La Castanyada:

Es tornaran a fer les activitats habituals (Es torrarà castanyes i les repartiran La Castanyera i en Marrameu). L'escola ha proposat fer-ho només fins a 2n., ja que els infants dels cursos de cicle mitjà i superior faran d'altra tipus d'activitats.

El pressupost és de 250€ per a castanyes i algun material.
   1. Reutilització de llibres:

Aquest any, la inversió en llibres de l'escola serà mínima, es preveu tendir a treballar més amb còpies de materials elaborats per les docents i menys amb llibres. A més, s'ha incorporat en la quota de material que paguen les famílies 10 € més que seran per reposar llibres malmesos. Per tant, en principi no és previsió pressupostària.


   1. La Rifa de Nadal:

La Rifa de Nadal no requerirà assignació pressupostària, més enllà de la despesa d'impressió dels tiquets, ja que es fa gràcies a les aportacions d'empreses i comerços.


   1. Menjador:

La comissió de menjador, en principi, no preveu cap despesa. Aquest curs volen fer xerrades per a les famílies sobre alimentació saludable.


   1. Comunicació:

La comissió de Comunicació, en principi, no preveu cap despesa. S'expliquen els canvis que han tingut lloc en aquesta comissió i com es preveu visibilitzar els projectes i activitats de l'AMPA per a totes les famílies i la comunitat educativa en general i també millorar la comunicació interna entre les persones que participen a les diferents comissions i junta. La comissió de comunicació estarà molt vinculada a la junta i amb els vocals de les diferents comissions. Cada comissió haurà de tenir una certa independència per elaborar els continguts (també cartellera i materials gràfics) i passar-los a les persones que porten la comunicació.


   1. Teatre:

Faran una nova obra de teatre per Sant Jordi per a tots els infants de l'escola. Es representarà també al teatre modern com sempre, per tal de recollir fons per a invertir en activitats i/o equipaments per a l'alumnat de l'escola. El pressupost serà de 300€ per a diferents materials per elaborar disfresses, escenografia, etc.)

   1. Nadal:

Per a les diferents activitats de Nadal en que l'AMPA dóna suport a l'escola (Tió, decoració de l'arbre de Nadal, rebuda de patges o carters reials, etc.) la comissió preveu una despesa de 600€.

   1. Biblioteca:

La comissió de la biblioteca ha començat aquest any amb molta empenta i l'obertura de la biblioteca en horari escolar està tenint molt èxit. Es preveu obrir en horari lectiu els dimarts a l’hora de pati, i el divendres a la tarda de 15 a 16:30h. Els dimecres a la tarda en horari extraescolar per infants amb les seves famílies i també la realització d'alguns tallers, com és habitual. Es pressuposta una despesa de 700€ (500 per a llibres i 200€ per a materials diversos).
Faltaria concretar la Festa Fi de curs, en quan a persones que voldran participar en aquesta comissió, com per la despesa prevista. Que respecte l’any passat, deu estar al voltant de 1000 euros.

S'aprova per unanimitat el pressupost d'aquest curs.Finalitza l'assemblea, preveient-se una assemblea ordinària a cada trimestre, per tant, es farien dues més aquest curs.

Yüklə 20,87 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə