Basin bülteni 14. 06. 2017



Yüklə 11,36 Kb.
tarix29.10.2017
ölçüsü11,36 Kb.
#20068

BASIN BÜLTENİ 14.06.2017

NOVATEL’İN YENİ HABERLEŞME SERVİSİ ‘TELSİZNET’ SEKTÖRDE YENİ UFUKLAR AÇIYOR…
Haberleşme sektörüne sunduğu ürün ve çözümlerle kendi alanının lideri olmaya devam eden Novatel, geleneksel telsiz sistemlerini ve yenilikçi genişbant multimedya özelliklerini, cep telefonu şebekeleri üzerinden sağlayan haberleşme servisi TELSİZNET’i piyasaya sunarak sektörde dikkat çeken bir yeniliğe imza attı.
Elektronik Haberleşme alanında kıt kaynak statüsünde olan frekansın etkin ve verimli kullanımına imkân sağlayan ve telsiz haberleşmesi alanında hızla gelişen teknolojiyi yakından takip ederek mümkün olan en verimli çözümleri Türkiye pazarına yüksek servis ve hizmet kalitesiyle sağlayan Novatel, haberleşme sektöründe fark yaratacak yeni ürünü TELSİZNET’i piyasaya sundu. Telsiz sistemleri için gerekli frekans tahsisi ve altyapı kurulumu maliyetlerini ortadan kaldıran TELSİZNET, kullanıcılara cep telefonu şebekeleri (GPRS, 3G ve 4.5G) ya da WiFi kablosuz yerel ağları kullanarak kapsama alanı içinde kesintisiz iletişim imkânı sağlıyor.
Haberleşmenin iş verimliliği, iş sağlığı güvenliği ve üretim kalitesine katkısının önemine değinen Novatel Genel Müdürü Cem Ankara yeni haberleşme servisi TELSİZNET’in özelliklerinden bahsetti:
Tek düğme ile anlık, grup veya birebir haberleşme imkânı sunan TELSİZNET; yazılı mesaj, resim, video iletme ve canlı yayın yapma gibi özelliklerinin yanında görüşmelerin kaydedilebilmesi ve haritada kullanıcıların konumunun görüntülenebilmesi gibi iş verimini artıracak olanaklar sunuyor. TELSİZNET Haberleşme Sistemi’nde pratik operasyon için TE385, yöneticiler için akıllı terminal ve çift sim kart destekleme özelliğiyle TE6, profesyoneller için kompakt tasarımıyla TE580 adlı üç farklı cihaz kullanılıyor. Cihazlar için tanımlanan bilgisayar tabanli 'Abone Yönetim Paneli'yle kurum çalışanlarının yetkilerinin belirlenmesi ve gerekli durumlarda kullanıcıların devre dışı bırakılması özellikleri de sağlanıyor.
Benzer hizmetlerin akıllı telefonlar üzerinden sunulmaya çalışıldığı sektörde TELSİZNET’in kurumsal pazara ve saha kullanımına uygun özel tasarım cihazlar olması gibi önemli bir farkı var. Tüm operatörlerle uyumlu, alışılmış telsiz sistemleri altyapısı kurulumu gerektirmeyen TELSİZNET cihazları telefon olarak da kullanılabiliyor. TELSİZNET hizmetlerinden faydalanmak için, TELSİZNET aboneliği yanında kullanılacak cep telefonu şebekesi operatörü tarafından sağlanan sim kart yeterli oluyor. Aynı zamanda WiFi servisi kullanılarak haberleşme hibrit veya sadece sim kart ve sadece WiFi üzerinden sağlanabiliyor. Dikkat çeken bu kazanımları sayesinde TELSİZNET’in piyasada hızla yaygınlaşacağını öngörüyoruz.”
Türkiye’de 20 milyon kullanıcıya hizmet veren özel sektörün en büyük elektrik dağıtım firmasının 5 bölge 13 şehirde yaklaşık 3.500 kullanıcısı ile TELSİZNET haberleşme sistemini kullanmaya başladığını ve bundan memnuniyet duyduklarını vurgulayan Ankara; elektrik, su ve doğalgaz şebeke işletmelerinin yanı sıra kamu, inşaat, güvenlik, perakende, lojistik, sağlık, turizm, madencilik gibi farklı sektörlerden firmalara da TELSİZNET hizmeti sunmaya başladıklarını belirtti.
Novatel Haberleşme Çözümleri Hakkında:
Kablosuz veri ve ses haberleşmesi çözümleri sunan Novatel Haberleşme Çözümleri, anahtar teslim sistem altyapılarının yanında kendileri tarafından kurularak işletilen altyapılar üzerinden de servis sağlıyor. Sahadaki mobil ekiplerin aralarında ve merkezleriyle ses haberleşmesinden sahadan yüksek hız ve band genişliğinde veri aktarımı sağlayan kablosuz geniş band çözümlerine uzanan zengin bir çözüm portföyüne sahip olan Novatel, BTK tarafından yetkilendirilmiş bir operatör olarak 14 ilde kurulu telsiz altyapılarıyla kullanıcılarına servis sunuyor. Novatel, 2016 yılında piyasaya sunduğu dedike telsiz altyapısı gerektirmeyen, mobil şebekeler üzerinden telsiz haberleşmesi yapılmasını sağlayan TELSİZNET servisini de elektrik, su ve doğalgaz şebeke işletmelerinin yanı sıra kamu, inşaat, güvenlik, perakende, lojistik, sağlık, turizm, madencilik gibi telsiz kullanımının sık görüldüğü tüm sektörlerden farklı firmalara sunmaya başladı.
Detaylı bilgi için www.novatel.com.tr ve www.telsiznet.com adresi ziyaret edilebilir.

Bilgi için:

Özlem Uzunoğlu

e-posta: ozlem@atlaspr.com

Atlas PR ve Danışmanlık



Tel: 0212 211 68 11
Yüklə 11,36 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin