Basin bülteni leonberg, 20/06/2016



Yüklə 16,44 Kb.
tarix31.07.2018
ölçüsü16,44 Kb.
#64709


BASIN BÜLTENI


Leonberg, 20/06/2016

Leonberg kentindeki GEZE Genel Merkezi’nde yeni geliştirme merkezinin temelleri atılıyor.


Soldan sağa: Pius Geiger, ana yüklenici firma Wilhelm Geiger GmbH & Co. KG İcra Kurulu Başkanı; Marc Alber, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür; Sandra Daniela Alber, hissedar; Bernhard Schuler, Leonberg Belediye Başkanı; Florian Birkenmayer, Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür. Fotoğraf: GEZE GmbH

Araştırma ve Geliştirme Sektörüne Yeni Yatırım
GEZE yeni bir geliştirme merkezi inşa ediyor ve inovasyon faaliyetleri için kapasitesini artırıyor.
Bugün, 20 Haziran 2016 tarihinde, GEZE şirketinin Leonberg kentindeki arazisinde inşa edilecek olan yüksek kapasiteli yeni inovatif geliştirme merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi. GEZE, toplamda 2300 metre karelik bir alan üzerinde kurulacak olan yeni bina için 10 milyon Euro’luk bir yatırım yapıyor; böylece geliştirme alanındaki faaliyetleri için kapasitesini önemli ölçüde artırıyor. Söz konusu projenin 2017 yılının ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

Sembolik temel atma törenini şirket yöneticileri, Leonberg Belediye Başkanı ve ana yüklenici olan Wilhelm Geiger GmbH & Co. KG firmasının İcra Kurulu Başkanı birlikte gerçekleştirdi. Yeni geliştirme merkezinin kurulacak olması, kapı ve pencere teknolojisi için yenilikçi ve entegre sistem çözümleriyle performans portföyünün genişletilmesi noktasında şirket için yeni bir rota çizmiştir.


‘Akıllı Binalarda’ yer alan komple bina teknolojisinin kontrolü GEZE firmasının gelecek yıllarda faaliyetlerini genişletmeyi düşündüğü pazarlardan biridir. İnşa edilecek olan yeni merkez de bir akıllı bina olacaktır. Bütün işlevsel özellikler yeni binaya akıllı bir sistemle entegre edilecektir. Böylelikle, üçüncü tarafların ürünleri ile işbirliği yaparak GEZE çözümleri vasıtasıyla deneyim kazanmayı hedefleyen geliştirme faaliyetleri için bir platform görevi görecektir.
liştirmeden Sorumlu Genel Müdürümüz Florian Birkenmayer şunu aktardı: “Yeni gelişmeler bizim işimizin itici gücüdür. İnovasyonlar ve yeni ürünler, hem geleceği ve şirketimizin uluslararası büyümesini hem de kendi faaliyet alanımızda dünya pazarının liderlerinden biri olarak mevcut pozisyonumuzu güvence altına alır. GEZE’nin inovatif gücünden öncelikli olarak sorumlu olan depatmanlar ürün geliştirme ve yönetimdir. Giderek büyüyen ve karmaşık hale gelen bina teknolojisi pazarında süregelen yoğun araştırma ve geliştirme faaliyetlerimiz ile ürün geliştirme süreçlerimizin iyileştirilmesi, bizi geliştirme faaliyetlerimiz için kapasitemizi artırmak durumunda bırakmıştır.”

Dört katlı ve teraslı olması planlanan bina içerisinde, her türlü geliştirme çalışmaları için kullanılmak üzere son teknolojiyle donatılmış olanakların yanı sıra, aynı zamanda şirkete özel bir “yaratıcı alan” düzenlenecektir. GEZE, en iyi fikirlerin ille de masa başında çalışırken ortaya çıkmadığının bilincindedir ve bu nedenle, en başından beri, araştırma ve geliştirme biriminde çalışan bir kısım mühendis çalışanının deneyler yapması ve yeni önerileri test etmesi için bütçe ayırmaktadır.


GEZE, 2010 yılından bu yana Almanya’da, yeni geliştirme merkezi ile birlikte, binaların yapımı ve en yeni teknolojik olanaklar kullanılarak genişletilmesi, üretim ve lojistik sistemlerin kurulumu için yaklaşık 24 milyon Euro’luk yatırım yapmıştır. Yeni geliştirme merkezi aslında, geçen yıl en son teknoloji kullanılarak içerisine üretim tesisi dâhil edilip genişletilen uluslararası üretim ağına ek olarak yapılmaktadır. Yeni bina ile birlikte, GEZE firmasının Almanya’daki başlıca geliştirme ve üretim sahalarından birine sahip olduğu yeniden tescillenmiş olacaktır. Aynı şekilde, Leonberg kenti için de bu bina bir referans niteliğindedir; bu sebeple Belediye Başkanı hoş geldin konuşması sırasında kentin en büyük işvereni sıfatıyla GEZE firmasına özel olarak teşekkürlerini sunmuştur.


Basın iletişim:

Julia Graf

Tel.: +49 (0)7152 203-505

j.graf@geze.com

Faks: +49 (0)7152 203-237

GEZE GmbH

Reinhold-Vöster-Str. 21-29

D-71229 Leonberg

www.geze.com


GEZE HAKKINDA

GEZE markası, ürünlerde, üretimde ve servis hizmetlerinde yenilik ve en yüksek kalite anlamına gelir. GEZE markası dünya pazarı öncülerindendir ve kapı, pencere ve güvenlik teknolojisi ile ilgili olan ürün ve sistemlerde dünya çapında güvenilir bir iş ortağıdır. GEZE firması bir binadaki taleplerin nasıl olması gerektiğini bilir ve en uygun çözümleri gerçekleştirerek fonksiyonelliği, güvenliği ve konforu tasarımla birleştirir. GEZE kapı kapatıcıları sayısız teknik ve optik imkanlar sunar. Her gün milyonlarca insan kapıların üzerinde duran TS 5000 model kapı kapatıcıları ile donatılmış kapılardan geçmekte ve örneğin Slimdrive programlı otomatik kapı sistemlerinin konforunu yaşamaktadır. Bariyersiz kapı ve pencere sistemleri sadece hareket engelli olan insanlara yüksek konfor sağlamaz. Tasarım sürme sistemleri ile ilgili cam sistemleri ve metal parça çözümleri estetik olarak mükemmeldir. GEZE ayrıca, pencere ve havalandırma tekniği kapsamında da geniş bir ürün programı sunar. Yangına karşı koruma ile ilgili olarak, kapı sistemlerinde komple "akıllı" duman ve ısı çekiş çözümleri (RWA) ve emme havası çözümleri olarak kapsamlı bir çeşitlilik mevcuttur. GEZE emniyet tekniği; kaçış ve kurtarma çözümlerini, kilit teknolojisini ve giriş kontrol sistemlerini kapsar. GEZE bina yönetim sistemi, tüm bina tekniğine bir genel bakış sağlar. GEZE kendine ait sistem yeteneği sayesinde, her bir fonksiyon ve güvenlik taleplerini akıllı bir sistem içinde bağlayan uygun sistem çözümleri gerçekleştirir. GEZE firmasının ürün çözümleri çok kez tanınmıştır ve dünyadaki saygın yapılarda bulunmaktadır. Kuruluşun 27'si yurt dışında olmak üzere 31 alt kuruluşundaki esnek ve yüksek derecede verimli işletme ve servis ağı kapsamında yaklaşık 2600 çalışanı vardır. 2013/2014 mali yılında 344 milyon Euro'dan fazla bir ciro elde edilmiştir.



www.geze.com
Yüklə 16,44 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin