Bolnavii cobai ai medicamentelorYüklə 493,3 Kb.
səhifə1/19
tarix29.07.2018
ölçüsü493,3 Kb.
#61882
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   19

BOLNAVII COBAI AI MEDICAMENTELOR!
ŞI
GENETICA ENERGETICO-INFORMAŢIONALĂ!

Din 1986, în oraşul de la poalele Tâmpei, BRAŞOV, s-a reuşit găsirea unei soluţii în vederea rezolvării unei probleme deosebit de grave, din cadrul terapiei medicale şi nu numai, fiind vorba de bolile iatrogene. Denumirea provine de la “iatros”=medic, vindecător şi “genan”=a face, a provoca. Patologia iatrogenă însumează deci suferinţele şi bolile provocate de medic în cursul sau ca urmare a îndeplinirii oricăreia dintre componentele actului medical. Poate părea paradoxal ca cei care au o pregătire specifică, deosebită, complexă şi prin însăşi esenţa profesiunii lor având menirea de apărători ai sănătăţii, să provoace, prin activitatea lor, suferinţe sau îmbolnăviri, care uneori pot fi mai grave sau mai dificil de tratat decât cele care au constituit iniţial motivul solicitării ajutorului medical.


Totuşi, în orice instituţie medicală se obişnuieşte ca la sfârşitul anilor de studiu, absolvenţii să rostească în mod solemn jurământul lui Hipocrate. Printre altele se spune: “…Voi face tot ce-mi stă în putinţă, după capacitatea şi judecata mea, să prescriu tratamentul spre binele pacientului şi niciodată spre a-i face rău sau pentru vreun interes ascuns. Nu voi da nici un medicament otrăvitor, chiar dacă mi se va cere şi nu voi sugera nimic în acest sens”. Întrucât toate medicamentele sunt otrăvitoare prin efectele lor secundare, de asemenea, existenţa aşa numitei, de către medicină, “ETERNĂ VARIABILĂ ŞI NECUNOSCUTĂ”, şi anume modul diferit de a acţiona, a unui medicament, din aceeaşi familie de medicamente, în mod diferit faţă de terţe persoane cu aceeaşi boală, unora fiindu-le benefic, iar altora provocându-le chiar alte boli, numite boli iatrogene. Frapantă fiind şi paradigma cu care se confruntă medicii, în faţa a 20 de medicamente pentru aceeaşi boală, spunându-i pacientului, “îţi dau primele două medicamente, dacă vor folosi bine, dacă nu, vii înapoi şi îţi schimb tratamentul”, ceea ce înseamnă al folosi pe bolnav drept cobaiul medicamentelor. O altă paradigmă, diagnosticele diferite date de către mai mulţi medici pe baza aceleiaşi anamneze (istoricul bolii). Din aceste considerente ideea realizării unui aparat de diagnosticare şi măsurare a sarcinilor electromagnetice ale oamenilor, medicamentelor, legumelor, fructelor, apelor termale, minerale, etc şi trecerea lor într-un nomenclator, care va apare, cât de curând, inserată în cartea “HAZARD SAU OBIECTIVITATE ÎN MEDICINA CLASICĂ ŞI NATURALISTĂ”, a fost mai mult decât necesară.
Noi considerăm că există indivizi bolnavi şi nu boli. Aparatul de diagnosticare avea să ne confirme că atât materia vie cât şi cea amorfă conţin un câmp electrocmagnetic propriu. Organismul uman ca întreg emite radiaţii electromagnetice, în jurul fiecărui sistem viu şi nu numai existând un câmp electric propriu care-l înconjoară ca o anvelopă. Am observat, în cadrul măsurătorilor genetico-informaţionale făcute pe zeci de mii de subiecţi, că fiecare organism are un câmp energetic specific cu parametrii proprii, care-l vor distinge de celelalte fiinţe ca şi amprentele. Acest câmp energetic defineşte un cod informaţional, specific fiecarei persoane, determinat de un anume organ mai slab funcţional din organism, moştenit genetic, care ne caracterizează toată viaţa, fiind cauzalitatea tuturor efectelor apărute la un moment dat în economia organismului.
Aparatul a reuşit să decodifice banca de date a fiecărui individ, reuşind să-i grupăm pe pacienţi în 5 grupe de sarcini energetice. Aceste sarcini sunt cuprinse de la 5 metri liniari pentru cei care au ca organ patologic cauzal INIMA –INTESTIN SUBŢIRE până la 6,20 metri liniari cei cu PLĂMÂN –INTESTIN GROS. De-a lungul timpului am măsurat valoarea energetică a mii de medicamente uzuale realizând un nomenclator în care am trecut valoarea energetică a medicamentelor în raport cu codul energo-informaţional al pacienţilor arătând cu semnele + , -, sau 0 dacă un anumit medicament îi creşte intensitatea energiei vitale pacientului, fiindu-i benefic, sau îi scade, dăunându-i. Valoarea energetică a medicamentului trebuie să fie întotdeauna mai mare decât a pacientului pentru a-i folosi, necunoscând valoarea energetică a medicamentelor şi nici a pacienţilor, aceştia vor fi folosiţi şi în continuare drept cobai de către medicină şi nu numai. Deocamdata, Nomenclatorul de peste 40.000 de medicamente chimice si naturale, masurate energetic, il avem la Brasov, fiind completat pe parcursul anilor pana in prezent cu toate medicamentele uzuale detinute de farmacii. Pacientii, care si-au facut odata in viata Analiza Genetico-Energetica, in momentul cand li se recomanda un tratament, ne dau telefon sau fax si ne intreaba de valoarea lor energetica si daca sunt personalizate sau nu. Daca valoarea energetica a medicamentului recomandat este mai mica decat a pacientului il rugam pe medicul curant sa ne mai recomande si alte tratamente din aceeasi familie de medicamente pentru aceeasi patologie, dupa care suntem sunati din nou spre a recomanda medicamentul personalizat-individualizat.
Cabinetul nostru de la Braşov se ocupă de toate tratamentele indicate în fişa genetico-informaţională, precum şi cu îndreptarea coxalelor prin elongaţii şi presopunctură, argiloterapie, hidroterapie, sacroterapie - îndreptarea încrederii în Dumnezeu şi în metodele Sale naturale de vindecare.
Specificăm pentru stimaţii noştrii pacienţi că, aparatul de diagnosticare nu este conceput pentru a ghicii boli, patologii existente, la un moment dat, în economia organismului pacientului, ci să decodifice doar cauzalitatea tuturor îmbolnăvirilor, indicând tratament pentru rezolvarea personalizată a acestora. Pentru a avea o privire exhaustivă asupra întregului organism, trebuie să procedăm şi la diagnosticul plantar, pentru aceasta prezenţa pacientului la cabinet este obligatorie. Pentru programare sau relaţii suplimentare vă rugăm să sunaţi la: 004028-339126; sau 0722 720221.

Prof. primspecialist terapie analitică plantară, genetică energetică şi criminalistică


Lect. univ master. Mircea BRAŞOVEANU.
Yüklə 493,3 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   19
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə