Business Lease susține mobilitatea pentru oamenii nevăzători din România București, 15 septembrieYüklə 9,57 Kb.
tarix30.01.2018
ölçüsü9,57 Kb.
#41993

c:\users\alex\desktop\logo bl.png


Business Lease susține mobilitatea pentru oamenii nevăzători din România

București, 15 septembrie Business Lease a donat un automobil Dacia Duster către Light into Europe, asociația caritabilă Româno-Britanică care susține persoanele nevăzătoare și cu deficiențe de auz prin programe de educație, echipament și tehnici pentru a avea o viață normală. Principalul proiect al Light into Europe este reprezentat de antrenarea și furnizarea de câini de asistență pentru persoanele nevăzătoare.

Automobilul furnizat de Business Lease va fi utilizat pentru transportarea nevăzătorilor și a câinilor de asistență din programul Light into Europe.

”Suntem bucuroși că putem fi alături de Light into Europe în această cauză și considerăm că munca lor este foarte necesară, dar care ne și inspiră. Pentru a-i susține în acest efort, le-am oferit o soluție care le va ușura munca și vor putea dezvolta acest program”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director Business Lease.

Light into Europe a început să antreneze câini în 2009, iar de atunci au lucrat cu mai mult de 30 de câini. Până acum, 13 persoane nevăzătoare și două cu epilepsie au primit un câine de asistență.

”Suntem încântați să avem suportul Business Lease. Având această mașină, vom putea transporta persoanele și câinii, astfel vom fi mai aproape de obiectivul nostru de a-i ajuta pe acești oameni să devină mobili și independenți. Sperăm ca acest parteneriat cu Business Lease să fie unul pe termen lung și să potențăm cât mai mult aportul pe care îl aduc comunității”, a declarat Rob Bousie, Development Manager al Light into Europe.

Pe lângă faptul că pregătesc câini care să asiste persoanele care au nevoie, Light into Europe a oferit 725 de cărți adaptate pentru nevăzători copiilor din trei școli din București, Cluj-Napoca și Târgu-Frumos. De asemenea, 700 de femei și 800 de copii din școli din București, Buzău și Cluj au beneficiat de învățarea limbajului semnelor prin programele asociației.Despre Business Lease Group: www.businesslease.com

Business Lease este expertă în furnizarea de soluții complete de Leasing operațional și Mobilitate, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii. În plus, aceasta oferă importatorilor și dealerilor soluții personalizate în domeniile de leasing captiv, finanțarea stocurilor dealerilor și alte produse și servicii de finanțare.


În afară de Olanda, unde are sediul central și numeroase sucursale regionale, Business Lease este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia și Ungaria. Compania închiriază toate mărcile și modelele auto la preț competitiv (TCO) și este cunoscută pentru furnizarea de servicii excelente. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 42.000 de contracte. Atenţia acordată clienţilor și calitatea serviciilor în domeniul mobilității reprezintă prioritățile companiei Business Lease, care consideră că o mașină este doar o mașină, însă oamenii sunt cei care fac diferența.
Despre AutoBinck Group: www.autobinck.com

Business Lease Group este filială a AutoBinck Group. Cu sediul central în Haga, AutoBinck are activități în opt ţări europene și 50 de subsidiare împărțite în patru divizii principale: Distribuție de automobile & Retail, Leasing, Piese de schimb & Accesorii și Smart Mobility. Portofoliul său cuprinde importatori și dealeri auto pentru principalele mărci auto, o companie internațională de leasing și o divizie de distribuție pentru piese auto. AutoBinck investește și în noi modalități de mobilitate. Cu 2.000 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 1 miliard de euro, AutoBinck este unul dintre cele mai mari grupuri din industria auto din Europa.


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

Ana Oprea Liferi, Head of Communications & Managing Partner, Zaga Brand

Tel: +40 0732 660 188, ana.oprea@zagabrand.ro
Kataloq: Content

Yüklə 9,57 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə