Carte lansata de profesorul Mihai Matei Autor: stiri botosani ro Publicat: 08: 58 Video 0Yüklə 6,13 Kb.
tarix30.10.2017
ölçüsü6,13 Kb.
#22943

Carte lansata de profesorul Mihai Matei

Autor: stiri.botosani.ro Publicat: 08:58


Video (0) Foto (1) Comentarii (0) Vizualizari (66)
Marime text: marime micamarime maretrimite prin yahoo messengercarte lansata de profesorul mihai matei

Foto: Monitorul de Botosani

Share

Amfiteatru neincapator pentru invitati la Colegiul National "Mihai Eminesc", sala Multimedia, unde a avut loc lansarea de carte "Istoria Liceului Mihai Eminescu", vol.II, de prof. MIHAI MATEI, fost inspector scolar general, dar si cadru didactic la acest colegiu de renume.

Lectura mult asteptatei carti ofera un bun prilej de reflectie, o posibilitate de cunoastere a drumului parcurs de liceul nostru, cu succese si avatarurile mersului sau, in perioada 1948-2005.

Cronica acestor ani cuprinde munca unor straluciti dascali, directori de scoala, care au sadit cu tenacitate si pricepere in inimile generatiilor de elevi dragostea de studiu, cultura, adevar si frumos.Veti putea vedea cum pe bancile liceului s-au format personalitati de seama ale scolii botosanene, ale culturii si stiintei romanesti, recunoscute atat in tara, cat si in strainatate.

Autorul, prof. Mihai Matei, reda cu mandrie performantele elevilor la olimpiade scolare, examene nationale, competitii sportive, artistice,participari la proiecte nationale si internationale,un intreg palmares de rezultate ce demonstreaza, evident,locul de seama pe care-l ocupa aceasta institutie scolara in peisajul invatamantului national si international.

"Cu acest prilej,seria actiunilor dedicate sarbatoririi a 125 de ani de existenta ia sfarsit, insa, Colegiul NationalMihai Eminescu este o mare familie, raspandita in timp si in spatiu ale carei limite sunt greu de stabilit,avand, insa, misiunea de a continua sa modeleze trasaturi fundamentale ale personalitatii elevilor,de a perpetua traditia si spiritul scolii botosanene, de a transmite valorile educatiei in stare pura", a declarat directorul Colegiului "Mihai Eminescu", prof.Cristina Chiriac.Intalnirea dintre trei generatii a fost suplimentata si prin prezenta unor elevi olimpici,medaliati la diverse concursuri scolare pentru performantele lor si care, cu siguranta, vor continua sa scrie istoria colegiului.

Yüklə 6,13 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə