Circuit RevelionYüklə 45,53 Kb.
tarix26.10.2017
ölçüsü45,53 Kb.
#15108

Licenţa de turism Touroperator nr. 1550 ; Brevet de turism nr.: 672

Sediu: Oradea - Str. Vasile Alecsandri nr. 2 – Cod postal 410072Tel: 0259-467.881;0359-425.711;0359-425.710; Mobil: 0744-793.183

Email: alegros.tours@rdslink.ro; Web: www.alegrostours.ro

Membră a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de TurismPolita de asigurare in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism :

Seria I Nr. 25303 /17.12.2012 cu valabilitate intre 18.12.2012-17.12.2013

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) – implicit si romanii – pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai frumoase tari, Maroc si sa impartasesti experienta cu alti seniori. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care el functioneaza sunt disponibile la adresa seniorvoyage.euSENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.


Pret595 euro/ loc in DBL


Avans la inscriere
Minim 50%

Plecari din

Bucuresti


Date de plecare
12.05, 19.05, 26.05, 02.06, 09.06, 16.06


Durata\

7 nopti

O țară pentru întâlniri culturale și artistice, Maroc o să vă impresioneze prin simplitatea oamenilor dar și prin festivalurile extraordinare. În sfârșit a venit și rândul ei pentru a vă încânta pe programele Senior Voyage.

Capitala Marocului este Rabat, situat la gura de vărsare a râului Bou Regreg în apele Oceanului Atlantic. Aici veți găsi numeroase magazine cu mătăsuri, bijuterii, carpete și vei descoperi o atmosferă cu totul diferită față de celelalte orașe ale Marocului.

În Evul Mediu prosperul oraș Casablanca era cunoscut sub nume de Anfa.

Acum acest oraș impresionează prin modernitate, bulevarde largi animate, clădiri bine intreținute, înalte și de culoare albă.

Marce Central din Casablanca este o versiune mai mică dar de succes a souq-urilor (bazare ) tradiționale marocane.

Un alt oraș ce merită vizitat este Marrakech, inima orașului este imensă piața publică Djma el Fnaa, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, pentru păstrarea tradițiilor istorice marocane. Veți găsi de la femei care vă vor ademeni pentru a vă face tatuaje cu Henna la sunetele tobelor triburilor tradiționale marocane. Gradinile Majorelle, situate în nordul orașului nu trebuie ratate. Veți putea admira plante exotice din toată lumea, lacuri artificiale și să vă bucurați de răcoarea pe care v-o oferă umbra ce înconjoară aceste grădini.

În Marrakech puteți cumpăra produse din piele, ceainice, felinare tradiționale, articole de casă, produse cosmetice pe bază de ulei de argan, suveniruri etc.


Veți putea descoperi că Tanger este un oraș exotic, fascinant și misterios, caracterizat de amestecul între culturile franceză, nord-africană și spaniolă.
Este un oraș contrastant unde vechiul se îmbină cu noul, imediat cum intri in oraș simți energia locului și a oamenilor. Puteți merge pe plajă din Tanger unde puteți privi Gibraltarul sau să vă plimbați prin piața Medina cu straduțele ei intortocheate și să nu uităm de palatul Kasbah în zona veche înconjurată de ziduri masive.
Între Munții Atlas și Munții Jbel Sarhro veți găsi Valea Dades,fiind Marele Canion al Marocului. De aici veți avea o priveliște incredibilă, într-o parte veți vedea munții înzăpeziți iar în cealaltă nemărginitul orizont al deșertului. |
Poate veți fi uimiți dar în Maroc veți putea găsi și o mică bucățică din Grecia, dacă ajungeți în Essaouira, s-ar putea sa uiți unde ești pentru ca orașul seamănă izbitor cu Santorini: clădiri albe conturate cu vopsea turcoaz și construite pe stâncile de pe malul mării.
În Munții Rif, există un oraș ce a fost izolat de restul lumii până în 1920 și s-a păstrat neatins de atunci. Chefchaouen este la poalele muntelui și are pereții văruiți cu nuanțe de albastru, de aceea este numit Orașul Albastru.
Marocul poate fi o adevărată călătorie culturală, pe lângă prezența islamică evidentă, poți merge pe urmele culturilor feniciene, romane sau bizantine dacă faci un tur al obiectivelor din patrimoniul UNECO. Ruinele romane de la Volubilis, orașul istoric din Meknes, Medina din Essouira sau cea din Fez sunt doar câteva dintre ele.
Denumit și capitala intelectuală a Marocului, orașul Fez este perla lumii arabe. Dacă vei ajunge aici te vei putea lăuda că ai vizitat cel mai vechi oraș islamic din lume.
Casablanca – Marrakech – Tanger – Rabat – Essouira – FezExcursii gratuite:
Tur panoramic al oraşului berber Tikiouine

Excursie BONUS pentru toti turiştii înscrişi pe acest program.


Tur al oraşului Agadir
Se vor vizita ruinele oraşului Kasbah ce a fost distrus în cutremurul din 1960. După această vizită veţi merge la portul din Agadir şi măiestria meşteşugarilor in construirea barcilor de pescuit din lemn. De asemenea nu puteti rata o vizita in Souk ( bazar ).

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE


Nu ratati excursiile optionale:
1 Marrakech 1 zi:

După o plimbare de iti taie rasuflarea prin spectaculoşii Munţi Atlas veţi ajunge in magnificul oras Marrakec. Veţi vizita Moscheea Kotoubia, vechiul oraş Medina si labirintul fascinantelor souk-uri.


3 Berber Soiree:

Bucuraţi-vă de o atmosferă deosebită tipică berberă şi de divertisment în anticul Kasbah. Vă vor răsfăţa cu un festin tradiţional marocan, servit cu vin roşu local. Pentru a vă ajuta sa experimentaţi atmosfera tipică marocană, seara va fi acompaniată cu ritmuri ale muzicii entice berbere si de ce nu, sa şi dansaţi.


4 Massa 4x4

Aventură off-road prin sate berbere tradiţionale, inclusiv veţi intra în atmosfera de zi cu zi a marocanilor. Se va vizita Iligh, un sat tradiţional şi Tiznit, bine cunoscut pentru argint.

Prânzul este inclus.

5. Anti-Atlas & Tafroute: O călătorie pitorească în Munţii Anti Atlas unde veţi descoperii Marocul ascuns, neatins din secolul al 20 lea. Veţi vizita orasul berber Tafraout, veţi savura prânzul având o privelişte superbă la munte. După prânz vom continua călătoria către oraşul Tiznit care este renumit pentru argint si dacă sunteţi atenţi veţi putea vedea şi capre ce se caţără în copaci.6. Taroudant & Tiout:

O călătorie scurtă vă va duce în piaţa oraşului berber. Aici veţi avea ocazia de a exersa abilităţile dvs de negociere în souk.

Veti vedea împrejurimile agricole cu portocali, măslini şi o abundenţă de trandafiri. Tiot este urmatoare destinaţie cu 1000 hectare cu peste 20,000 de palmieri. Prânzul este inclus.
7. Essaouira

Este situat la 170 km de Agadir şi este unul dintre cel mai pitoresc oraş de pe malul Atlanticului. În sec al 14 lea oraşul a jucat rolul de fortăreaţă portugheză şi s-a numit Mogador. Astăzi pe străzile pitoreşti ale Medinei veţi vedea clădiri portugheze zugrăvite violet, portul etc.


8. Taroudant

O plimbare prin minunată câmpie Sousse ne aduce la oraşul fortificat Taroudant, un oraş berber prietenos lângă Munţii Atlas. În această excursie de jumătate de zi, veţi explora capitala imperiului Saadian din sec al 16 lea, cu micile lor souk-uri tradiţionale.


9. Caravană de cămile

O călătorie unică prin dune de estuar si drumuri forestiere în Agadir pe cămilă!


10. Masaj tradiţional berber

La D’Argane, aici veţi găsi numai profesionişti gata să te răsfeţe si să aibă grijă de tine, vei fi trimis într-o lume de pace şi relaxare.


11. Immouzzer

O frumoasă excursie către Munţii Atlas, veţi putea vedea cascade spectaculoase şi vom vizita satele berbere.

Prânzul este inclus.
Servicii incluse

Biletul de avion

Bucuresti – Agadir – BucurestiTransfer aeroport– hotel– aeroport

7 nopti de cazare la Hotel Golden Tulip Anezi 4* (sau similar)

Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa

1/2 zi excursie optionala inclusa
BONUS !!!

Asistenta turistica pentru intreaga perioada

1. 1/2 zi excursie optionala BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

4. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu platesc suplimentul de 50 euro de non-senior .

Tariful nu include

Taxele de aeroport 145 euro/ persoana (inclusiv infant)

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.

Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.


Bine de stiut

Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.

Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea admisa gratuit este supus unor tarife.

Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg.

Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Spania in functie de normele impuse de acestea.


Formalitati

La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu sunt obligatorii asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, insa, agentia va recomanda sa le aveti. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.GOLDEN TULIP ANEZI 4* (sau similar)
www.goldentulipaneziagadir.com


Localizare: Situat în Agadir, pe plajă, Hotelul Golden Tulip poate satisface dorinţele tuturor.

Vă oferă o atmosferă extraordinară, oferind servicii de o calitate superioară, o privelişte superbă şi vă poate oferi distracţie dar în acelaşi timp şi relaxare. Hotelul este construit in stil traditional marocan.Facilităţi hotel: Hotelul vă oferă 3 piscine exterioare, 2 restaurante şi o terasă cu o privelişte superbă la plajă şi Agadir, un restaurant italian a la carte, saună, hammam, teren de tenis, bar, recepţie, room service, spălătorie, exchange.

Facilitati camere: Fiecare cameră are balcon, gradină in faţa balconului, aer condiţionat, telefon,televizor, baie.Reduceri si suplimente

Supliment SGL 100 euro

Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 145 euro

Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro in camera cu doi adulti
Util si practic

Limba oficiala - Araba este limba oficială în Maroc dar numeroși marocani vorbesc limba franceză și respectiv spaniolă.

Moneda natională este dirhamul marocan. Introducerea precum și scoaterea din țară a valutei naționale este interzisă

Ora locală: Diferența de fus orar este de -1 oră vara, iar în timpul iernii ora este aceeași cu a României

Clima De-a lungul Mării Mediterane, Marocul are clima subtropicală, temperată de influență oceanică; aceasta conferă orașelor de pe coastă temperaturi moderate.

Bucataria natională marocană este la fel de variată precum cultura. Puține mese veți găsi fără cușcus, orez, linte și năut. Trebuie să încercați tocănița tradițională tanjine și dulciurile kaab el ghzal și halwa shebakia, prima este preparată din migdale și alune iar a doua are în componență susan și miere.

Ambasada Romaniei in Maroc este la Rabat. Adresa: 10, Rue d'Ouezzané

Telefon urgenta: 00212 679 97 77 51
Observatii

* Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.

BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.

* Excursiile optionale pot suferi modificari iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.

* Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

* Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii

Yüklə 45,53 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə