Costa diadema : mediterana, 06. 04. 2018Yüklə 152,29 Kb.
tarix30.07.2018
ölçüsü152,29 Kb.

COSTA DIADEMA : MEDITERANA, 06.04.2018 | de la €349 / pers.

CROAZIERA PE SCURT

HARTA ITINERARIU

TARI VIZITATE: Italia, Spania, Franta, Insulele Baleare

NAVA DE CROAZIERA: Costa Diadema

IMBARCARE: Civitavecchia data 06/04/2018

DEBARCARE: Civitavecchia data 13/04/2018

DOCUMENTE DE CALATORIE: Pasaport / C.I.

DURATA: 7 zileREGIUNEA: MediteranaITINERARIUL DETALIAT AL CROAZIEREI:

Data

Port

Sosire

Plecare

06-04 Vin

Civitavecchia (Italia)

-  

19:00 

07-04 Sam

Savona (Italia)

08:00 

17:00 

08-04 Dum

Marsilia (Franta)

08:00 

17:00 

09-04 Luni

Barcelona (Spania)

09:00 

19:00 

10-04 Mar

Palma De Mallorca (Spania)

09:00 

17:00 

11-04 Mie

Zi relaxanta pe mare

-  

-  

12-04 Joi

Palermo (Sicilia)

08:00 

16:00 

13-04 Vin

Civitavecchia (Italia)

09:00 

-  TARIFE DE PERSOANA CAZATA IN CABINA DUBLA:

Tipul Cabinei

Cheie

Categorie

Pachet

Pret / Persoana

Interna

IV

Garantata

Basic

€ 349.00

Interna

IC

Classic

Comfort Classic

€ 449.00

Interna

IP

Premium

Comfort Premium

€ 519.00

Fereastra

EV

Garantata

Basic

€ 529.00

Fereastra

EC

Classic

Comfort Classic

€ 629.00

Fereastra

EP

Premium

Comfort Premium

€ 699.00

Balcon

BV

Garantata

Basic

€ 699.00

Balcon

BC

Classic

Comfort Classic

€ 799.00

Balcon

BP

Premium

Comfort Premium

€ 879.00

Mini-Suite

MS

Premium

Comfort Premium

€ 1,019.00

Suite cu Balcon

S

Suite

Deluxe

€ 1,269.00
Taxe care nu sunt incluse in tarifele de mai sus:

TAXE DE PORT: €150.00 de persoana pe croaziera

SERVICE CHARGE (Bacsis): €12.00 / Adult pe zi | €6.00 / Copil 4 - 14 ani pe zi


NAVA DE CROAZIERA COSTA DIADEMA

INFORMATII GENERALECAPACITATE : 4.947 de pasageri

TONAJ BRUT : 132.500 tone

LANSATA IN ANUL : 2014

Echipaj: 1.253

LUNGIME : 306 metri

LATIME : 37.2 metri

VITEZA DE NAVIGARE : 22 noduri
INFORMATII DESPRE CABINELE NAVEI


Toate cabinele sunt dotate cu o baie privata (cu cabina de dus si toaleta), aer conditionat, televizor cu satelit, linie directa de telefon pentru apeluri pe nava, minibar, mic seif si uscator de par.

CABINE INTERNE

CABINE CU FEREASTRA

CABINE CU BALCON
Doua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif.
Marime medie: 14 mp

Doua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, fereastra, dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif.

Marime medie: 17 mpDoua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, balcon, dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, mobilier de balcon, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif.

Marime medie: 21 mp


APARTAMENTE

CABINE SAMSARA

APARTAMENT SAMSARA
Doua paturi twin care se convertesc intr-unul king-size, zona de living, ferestre mari panoramice cu usi din sticla, balcon privat, dressing, baie privata cu cada cu hidromasaj si dus, mobilier luxos de balcon, budoir, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif.

Marime medie: 26 - 47 mpDoua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, fara vedere la mare, fereastra sau balcon (in functie de categorie), dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, mobilier de balcon, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif, acces la zona SPA.

Marime medie: 14 - 21 mpDoua paturi twin care se convertesc intr-unul king-size, zona de living, ferestre mari panoramice cu usi din sticla, balcon privat, dressing, baie privata cu cada cu hidromasaj si dus, mobilier luxos de balcon, budoir, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif, Acces la zona SPA.

Marime medie: 26 - 47 mpBeneficii apartamente: Prioritate la imbarcare, un butler personal, fructe proaspete zilnic, optiunea de a lua pranzul sau a cina in suita, Jacuzzi in baie, halat de baie si papuci, meniu de perne à la carte, un cocktail exclusiv cu Capitanul, prioritate la alegerea meselor sau orelor la restaurant. Dotarile si suprafetele variaza in functie de categoria de apartament.

* Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.INFORMATII DESPRE PACHETELE DE CROAZIERA

Pachetul de Croaziera “Basic” va garanteaza cel mai bun tarif posibil pentru croaziera. In cadrul pachetului Basic aveti optiunea de a selecta cabine din categoria Classic (interna, fereastra, balcon), toate cabinele fiind in categorie garantata. Cabinele din categorie garantata va ofera siguranta ca veti primi o cabina din cel putin categoria aleasa (interna, fereastra, balcon) sau o categorie superioara. In cazul cabinelor din categorie garantata, nu veti avea posibilitateade a selecta numarul cabinei sau puntea pe care aceasta este localizata. In cazul Membrilor programului de fidelizare “CostaClub”, pachetul de Croaziera Basic nu va permite sa acumulati puncte pentru zilele de croaziera efectuate. Mai multe informatii veti gasi in tabelul de mai jos.

* Cabinele Classic cu Fereastra au in majoritatea cazurilor vederea obstructionata de barcile de salvare. Cabinele Classic cu Balcon pot in unele cazuri avea vederea restrictionata sau obstructionata de barcile de salvare.

Pachetele de Croaziera “Comfort” poate fi achizitionat impreuna cu orice cabina Classic sau Premium (inclusiv Mini-Suite si cabine Samsara). In tariful acestor pachete este inclus in mod automat pachetul de bauturi “Pranzo e Cena” (bere, vin, apa la pahar in timpul meselor de pranz si cina). Pentru orice cabina Premium achizitionata, impreuna cu pachetul Comfort veti beneficia de Pachetul de Bauturi “Brindiamo”, ce include o vasta selectie de bauturi alcoolice si fara alcool la pahar, ce pot fi servite la orice ora a zilei. Impreuna cu pachetul Comfort aveti posibilitatea de a va alege cabina dorita si puntea pe care aceasta este pozitionata. De asemenea va veti putea bucura de toate privilegiile de Membru CostaClub. Mai multe informatii despre acest pachet veti gasi in tabelul de mai jos.

Pachetele de Croaziera “Deluxe” pot fi achizitionate impreuna cu orice Suite sau Suite Samsara si pe langa toate beneficiile incluse in pachetul Comfort Premium, acestora li se adauga: Pachetul de Bauturi Premium “Intenditore”, ce va ofera o selectie completa de bauturi premium (orice bautura din meniu al carei tarif per unitate nu depaseste €9) alcoolice si fara alcool, ce pot fi servite in restaurante si la baruri, dar si bauturi din mini-bar.CONDITIILE CELOR TREI PACHETE DE CROAZIERA:

LA REZERVAREA CABINEI

LA BORDUL NAVEI

PROGRAMUL COSTA CLUB

LA REZERVARE

Formula Classic

Formula Premium*Blocarea Cabinei in Optiune

2 zile cu pana la 30 zile inaintea plecarii / 1 zi dupa

8 zile

8 zile

8 zile
Garantarea Tarifului

Nu

Da

Da

Da
Garantia Satisfactiei*

Nu

Da

Da

Da
Alegerea Numarului Cabinei

Nu

Da

Da

Da
Pozitionarea Cabinei

Standard

Standard

Privilegiata

Privilegiata
Puntea / Dimensiunea Cabinei

Punti Inferioare si/sau dimensiune standard

Punti Inferioare si/sau dimensiune standard

Pozitie Privilegiata si/sau dimensiune mare

Pozitie Privilegiata si/sau dimensiune mare
Taxe de Anulare

Restrictionate

Standard

Standard

Standard
Reducere Premium 10% pentru croaziere viitoare

Nu

Nu

Da

Da

IN CROAZIERA

Formula Classic

Formula Premium*Beneficii Deluxe

Nu

Nu

Nu

Da
Pachet Bauturi

Nu

“Pranzo e Cena”

“Brindiamo”

“Intenditore”
Alegerea Serviciului la Cina

Nu

Nu

Da

Da
Room Service 24H (la cerere)

Nu

Nu

Da

Da
Discount la Excursii

Nu

Da, dupa prima excursie

Da, dupa prima excursie

Da, dupa prima excursie
Micul Dejun in Cabina (la cerere)

Nu

Nu

Da

Da
Acces Zona de Spa

Nu

Nu

Doar Cabine Samsara

Suite-uri 1 zi

Samsara oricandCOSTA CLUB

Formula Classic

Formula Premium*Puncte pentru Zile de Croaziera

Nu

Da

Da

Da
Puncte pentru Cheltuieli la Bord

Da

Da

Da

Da
Beneficii de Membru la Bord

Da

Da

Da

Da
Puncte per Noapte de Croaziera

0

IC: 100 / zi

EC: 150 / zi

BC: 175 / zi


IP: 200 / zi

EP: 300 / zi

BP: 350 / zi

MS: 350 / ziOrice Suite & Samsara Suite:

450 / zi

* Cabinele Samsara Interne, cu Fereastra sau cu Balcon au aceleasi privilegii precum cabinele ce pot fi achizitionate impreuna cu pachetul Comfort - Formula Premium.
* Garantia Satisfactiei este un program al liniei de croaziera, care va permite in primele 48 de ore ale croazierei sa hotarati ca nu sunteti satisfacuti de servicii, itinerariu, nava etc. si sa primiti optiunea de a va debarca, cu restituirea tarifului de croaziera achitat si procurarea de catre linia de croaziera a biletelor de avion de retur.
* Formula Premium include pe langa Cabinele Premium si Mini-Suite sau Cabine SamsaraINFORMATII DESPRE CATEGORIILE DE CABINE

NOTA: Informatiile referitoare la categoriile de cabine de mai jos (Classic, Premium, Suite) sunt valabile doar daca acestea au fost achizitionate impreuna cu Pachetul “Comfort” sau “Deluxe”. In cazul Pachetului “Basic”, va rugam sa cititi descrierea tipurilor de cabina pe care o gasiti mai sus in acest document impreuna cu lista detaliata a conditiilor acestui pachet din tabelul de deasupra acestuia.

C” - Cabinele Classic, cea mai convenabila alegere

Cabinele Classic sunt pozitionate pe puntile inferioare ale navei. Acestea va ofere cele mai accesibile preturi pentru fiecare tip de cabina (interna, cu fereastra, cu veranda), tot confortul unei cabine standard precum si libertatea de a va bucura de toate serviciile si facilitatile disponibile pe nava.
* Cabinele Classic cu Fereastra au in majoritatea cazurilor vederea obstructionata de barcile de salvare. Cabinele Classic cu Balcon pot in unele cazuri avea vederea restrictionata sau obstructionata de barcile de salvare.

P” - Cabinele Premium, cele mai bune servicii si privilegiul alegerii

Cabinele Premium au o pozitie privilegiata pe puntile superioare ale navei si va ofera unele beneficii incantatoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere in cabina dumneavoastra, room service gratuit 24/24 de ore si optiunea de a va rezerva masa si ora cinei la restaurant*.


Oaspetii din cabinele Premium vor beneficia de un discount de 10% pentru urmatoarea croaziera**.

* Masa si ora cinei vor putea fi selectate in limita disponibilitatii.

** Discount-ul este valabil doar daca urmatoarea croaziera va avea loc la un interval de maxim 1 an iar cabina rezervata va fi tot din categoria Premium. Oferta susceptibila unor termeni si conditii. Voucherul de Reducere se obtine in timpul croazierei pentru care ati achizitionat cabina Premium de la “Totemurile Interactive” de la bordul navei. Fara acel voucher nu veti putea beneficia de reducerea Premium. Contactati-ne pentru nelamuriri.

*** Cabinele Premium cu Fereastra sau Balcon NU au vederea obstructionata sau restrictionata de barcile de salvare.


S” - Cabinele Suite (Apartament), servicii superioare pentru pasagerii high-end

Daca alegeti un Suite veti beneficia de toate privilegiile oaspetilor din Cabinele Premium precum si de multe alte rasfaturi exclusive.


Beneficiu Special pentru oaspetii din Cabinele Suite: cazare intr-un apartament spatios, sofisticat si dotat cu facilitati exclusive, prioritate la imbarcare, serviciile dedicate ale unui Majordom de cabina, o sticla de vin spumant si delicatese servite direct in apartamentul dumneavoastra, posibilitatea de a lua masa in apartament si de a va alege perna dintr-un Meniu de Perne.INFORMATII DESPRE PACHETELE DE BAUTURI

PRANZO & CENA

Pachetul ideal pentru cei care iubesc sa combine un pahar cu vin sau o bere rece impreuna cu mesele lor. Alegeti dintr-o selectie de vinuri, beri si bauturi racoritoare la pahar in fiecare zi impreuna cu mesele de pranz si cina.


Acest Pachet de Bauturi vine impreuna cu orice Cabina Classic achizitonata impreuna cu Pachetul “Comfort Classic”.

* Pasagerii minori vor beneficia de pachetul Pranzo & Cena Giovani, ce include sucuri racoritoare si apa minerala.

BRINDIAMO

Pachetul ideal pentru cei care doresc sa se rasfete cu bauturile preferate, ce pot fi consumate la pahar la orice ora a zilei. Pentru un plus de energie, savurati o cafea sau cappuccino, relaxati-va cu un suc racoritor la piscina, alegeti un Aperol Spritz inainte de cina urmate de o selectie de vinuri care sa acompanieze masa si un lichior pentru dupa.


Acest Pachet de Bauturi vine impreuna cu orice Cabina Premium achizitonata impreuna cu Pachetul “Comfort Premium”.

* Pasagerii minori vor beneficia de pachetul Giovani, ce include sucuri racoritoare, apa minerala, sucuri naturale, smoothie-uri, ciocolata calda, cafele, cappuccino la orice ora a zilei.

INTENDITORE

Pentru adevaratii cunoscatori ai lichiorurilor fine sau ai sampaniei ce doresc sa deguste cele mai sofisticate marci de bautura, acesta este pachetul ideal. Pachetul Intenditore va ofera bauturi nelimitate servite la pahar, ce au un pret de lista de pana la €9.00 / bautura. Pachetul include bauturile din mini-bar si bauturile pe care le comandati in cabina.


Acest Pachet de Bauturi vine impreuna cu orice tip de Apartament* achizitonata impreuna cu Pachetul “Deluxe”.

* Exceptie fac Mini Suite-urile, care vor avea inclus pachetul de bauturi “Brindiamo”.* Pasagerii minori vor beneficia de pachetul Giovani, ce include sucuri racoritoare, apa minerala, sucuri naturale, smoothie-uri, ciocolata calda, cafele, cappuccino la orice ora a zilei.
INFORMATII DESPRE PACHETUL DE CROAZIERA

VARIABILITATEA COTATIEI SI A DISPONIBILITATILOR:
Disponibilitatea cabinelor, zborurilor, hotelurilor, transferurilor si pretul acestora sunt susceptibile schimbarilor pana in momentul rezervarii cabinei/cabinelor in sistem, on option (rezervare fara obligatia achizitionarii finale) – in cazul in care sistemul de rezervari permite acest lucru (pentru zboruri, tariful acestora se poate modifica pana in momentul in care acestea au fost ferm rezervate).

Daca inca nu sunteti hotarat/a, putem bloca pentru dumneavoastra o cabina pentru ca pretul acesteia sa nu se mai modifice atat timp cat rezervarea este valabila. Daca in acest interval va hotarati sa rezervati ferm croaziera, atat timp cat rezervarea provizorie este inca activa, pretul nu are cum sa sufere vreo modificare.

In momentul expirarii perioadei pana la care a fost rezervat provizoriu pachetul de croaziera, toate cabinele neconfirmate vor fi anulate automat fara taxe de penalizare.

In cazul in care doriti sa mai aveti putin timp de gandire, va rugam sa ne contactati si vom incerca cu cea mai mare placere sa refacem rezervarea provizorie pentru dumneavoastra. In cazul in care o prelungire este posibila, bineinteles ca o vom efectua.

In momentul in care cabina aleasa se afla in categorie garantata, nu avem posibilitatea de a selecta numarul sau puntea cabinei. Acestea se vor putea afla la momentul primirii biletelor de croaziera sau cel tarziu in ziua imbarcarii in port.

Odata alocata cabina de catre linia de croaziera, aceasta nu mai poate fi schimbata. Avantajul unei cabine aflate in categorie garantata este faptul ca puteti beneficia de un upgrade gratuit intr-o categorie superioara.


Daca insa nu avem posibilitatea sa extindem termenul de expirare al rezervarii provizorii, atunci va vom anunta despre acest lucru si vom incerca impreuna cu dumneavoastra sa rezervam provizoriu o alta cabina. Pentru cabina noua insa va trebui sa reverificam in primul rand disponibilitatea acesteia si actualitatea tarifului, care in orice moment poate suferi modificari.

Va garantam in orice caz ca vom face tot posibilul sa gasim o varianta care sa vi se potriveasca.

CE INCLUDE PACHETUL MEU DE CROAZIERA?

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU TOATE PACHETELE DE CROAZIERA

Cazarea in cabina aleasa, echipata cu tot confortul: baie privata complet echipata, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, muzica si TV

Toate costurile marcate cu “Tariful Include” in Tabelul cu Tarife de la inceputul ofertei

Pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei: ex. ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina la restaurantul formal ori la restaurantele-bufet

Acces la dozatoarele cu apa necarbogazoasa, ceai, limonada, cafea normala si decofeinizata pe toata durata de functionare a restaurantelor-bufet

Muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, petrecerile din programul de bord croazierei

Participare la activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice

Utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca, cinematograful in aer liber

Cursuri de sport (aerobic, stretching, bodydancing, step, etc.) si asistenta din partea instructorilor de la sala de fitness

Livrarea Bagajelor la Cabina la imbarcare si transportul bagajelor in terminalul de croaziera la debarcare

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU PACHETELE COMFORT CLASSIC

Pachetul de Bauturi PRANZO & CENA (mai multe informatii gasiti in prima parte a ofertei)

Acumularea de Puncte CostaClub pentru fiecare noapte de croaziera (mai multe informatii in prima parte a ofertei)

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU PACHETELE COMFORT PREMIUM

Pachetul de Bauturi BRINDIAMO (mai multe informatii gasiti in prima parte a ofertei)

Voucher de Reducere Premium 10% pentru o croaziera viitoare efectuata intr-o cabina Premium (voucherul trebuie ridicat in timpul croazierei, de la totemurile interactive si este valabil 1 an de la croaziera anterioara)

Alegerea Serviciului la Cina (primul serviciu in jur de orele 19:30, al doilea in jur de orele 21:00)

Room Service disponibil 24h

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU PACHETELE DELUXE

Toate Beneficiile incluse in Pachetele Comfort Premium plus:

Pachetul de Bauturi INTENDITORE (mai multe informatii gasiti in prima parte a ofertei)

Prioritate la imbarcare, la livrarea bagajelor in cabina, la debarcare

Lounge VIP in Savona si Barcelona cu bauturi si snack-uri

Intampinare personala in zona de check-in a Terminalului de Croaziera

Cina in restaurantul exclusiv Costa Club si meniu dedicat Suite-urilor in zone speciale ale Restaurantelor principale

Consiliere in alegerea excursiilor optionale, Experienta VIP de Personal Shopping

Produse de baie organice, halat si papuci de baie, Cada cu hidromasaj si saruri de baie

Meniu de Perne la alegere, Asternuturi din bumbar organic

Mic-dejun complet gratuit (disponibil pentru a fi servit si in cabina), Room Service disponibil 24h

Espressor Illy in cabina, Cos cu Fructe umplut zilnic, Mini-Bar umplut in mod gratuit cu o selectie de bauturi

Acces Gratuit la Thermal Suite (zona Spa) valabil 1 zi (cu exceptia zilelor de navigare)

Vin Spumant si canapè-uri de bun venit servite in cabina, Cocktail VIP cu Capitanul Navei, Degustare gratuita de Vinuri

Primele Randuri la Teatru rezervate in mod preferential cu pana la 5 minute inaintea spectacolului

Suite Samsara: Filtru de dus purificator, dispersor pentru uleiuri esentiale, cantar de baie, ceainic electric cu o selectie de ceaiuri, Acces Nelimitat la Zona Thermala din Samsara Spa

NU SUNT INCLUSE - VALABIL PENTRU TOATE PACHETELE DE CROAZIERA

Toate costurile marcate cu “Tariful nu Include” imediat sub Tabelul cu Tarife de la inceputul ofertei

Bauturi alcoolice si racoritoare, care nu fac obiectul pachetului de bauturi ce vine impreuna cu Pachetele de Croaziera Comfort sau Deluxe. (Nicio cabina achizitionata cu Pachetul Basic nu are incluse bauturile in tarif).

Excursii optionale la tarm

Asigurarea de calatorie optionala (gasiti informatii mai jos)

Jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului (la bord veti putea achizitiona pachete de internet)

Servicii personale (tratamente de infrumusetare, cumparaturi de la magazin, serviciul de curatatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, consultatii in centrul medical, mesele servite in restaurantele de specialitate (cu exceptia cabinelor din categoria Suite sau Samsara Suite)

Transportul din tara catre locul de imbarcare si retur

* cu exceptia ofertelor Croaziera + Zbor Inclus (acest lucru va fi mentionat in tabelul preturi pentru croaziera)Transferurile (exista posibilitati de transfer de la aeroport la portul de imbarcare contra cost).


INFORMATII DESPRE ZBORURI REZERVATE

Emiterea biletelor de avion rezervate si plata acestora se fac conform conditiilor impuse de catre fiecare companie in parte. Pasagerul are obligatia sa se informeze despre termenul pana la care rezervarea sa este valabila si sa se prezinte in termen pentru achitarea biletului pentru a intra in posesia acestuia.

Termenele pot fi schimbate oricand de companie, situatie in care agentia va anunta  pasagerul despre modificare, fara a putea fi insa facuta raspunzatoare in vreun fel de catre acesta pentru o eventuala anulare. Raportul contractual intre agentie si pasager apare in momentul in care pasagerul a achitat biletul de avion si a intrat in posesia acestuia. Inainte de a achita efectiv biletul, pasagerul are obligatia sa se informeze la agentie despre toate conditiile si restrictiile aplicabile acelui bilet. Pasagerul nu poate utiliza numai parti componente ale zborului aferent biletului cumparat. Neprezentarea pasagerului la primul zbor se considera renuntare la bilet si i se aplica prevederile din prezentele conditii generale. Orice anulare partiala sau totala a serviciilor comandate de pasageri va fi facuta obligatoriu in scris.

Tariful confirmat poate fi garantat doar in momentul emiterii biletului. Companiile aeriene au dreptul sa modifice tarifele si taxele de aeroport fara o notificare prealabila.

Detalii despre conditiile de calatorie in destinatia aleasa gasiti aici: http://www.mae.ro/travel-conditions.

Nu se asuma responsabilitatea pentru eventuale intarzieri sau anulari ale curselor aeriene sau pentru orice eveniment care duce la pierderea zborului sau a croazierei de catre turist. Drumul pana si de la aeroport se afla in responsabilitatea turistului.

VIZE SI CONDITII DE CALATORIE

Va rugam sa verificati inainte de plecare ca indepliniti toate conditiile necesare pentru obtinerea vizei. Pasagerii isi asigura intreaga responsabilitate inainte de plecare sa verifice conditiile de obtinere a vizelor in functie de cetatenie,a vizelor de tranzit si legilor serviciului de imigrare care se aplica pentru destinatia finala. In cazul calatoriei cu copiii va rugam sa verificati prevederile legislatiei in vigoare. Mai multe informatii va sunt oferite de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane (www.politiadefrontiera.ro).
Detalii despre conditiile de calatorie in destinatia aleasa gasiti aici: http://www.mae.ro/travel-conditions.

Echipa Nemo Tour

Bd.Saturn nr.32 – Complex Astra – Brasov – Romania

Program agentie:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 14:00

Duminica: Inchis

SC Top Training & Consulting SRL

tel/fax : 0268/ 314 110

e.mail: office@nemotour.ro

web: www.nemotour.ro

Reg. Com.: J08/2172/17.09.2004;

Cod fiscal: RO16770650

Raiffeisen BANK, cont: RO48RZBR0000060007357949 - RON

Raiffeisen BANK, cont: RO82RZBR0000060007606433 - EUROYüklə 152,29 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2020
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə