Domnilor Presedinti, Stimati ColegiYüklə 31,16 Kb.
tarix04.01.2019
ölçüsü31,16 Kb.
#90192

Buna ziua!
Domnilor Presedinti,

Stimati Colegi,

Doresc pe aceasta cale sa imi exprim cateva ganduri in legatura cu ultimul eveniment la care am participat in calitate de invitat, dupa cum urmeaza:
Participarea la Simpozionul ,, PAVEL CIUCE’’, ediţia – a XVI-a, organizat de CECCAR FILIALA ARAD în statiunea Moneasa, avand drept tema "APORTUL CONTABILITĂTII LA DEZVOLTAREA SOCIETĂTII ROMÂNESTI ÎN CONTEXTUL ANIVERSĂRII CENTENARULUI UNIRII’’ a reprezentat o imbinare perfecta intre continuarea acestei traditii de organizare a simpozionului si ideea de a omagia profesia contabila, inclusive prin rolul jucat de CECCAR si conducerea acestui organism profesional, reprezentata de Prof Univ. Dr. Robert Aurelian Sova in calitate de Presedinte al Consiliului Superior al CECCAR, in anul aniversar al Centenarului Unirii, in dezvoltarea societatii romanesti.

Acest Simpozion a fost onorat atat de personalitati ale zilei cat si de lucrari de inalta tinuta prezentate in mod profesionist de membrii CECCAR si de reprezentanti ai mediului Universitar.

Pentru toatea cestea si nu in ultimul rand pentru ocazia oferita de a participa la dezbaterile primului Panel al Simpozionului, tin sa multumesc organizatorilor si totodata sa ii felicit pentru initiative organizarii si continuarii peste ani a acestui eveniment deosebit in viata organizatiei noastre profesionale, CECCAR.

Va multumesc!


Cu deosebit respect,
Presedinte CECCAR Filiala Bucuresti

Andrei Aurel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am fost placut impresionat de calitatea si continutul stiintific al lucrarilor stiintifice, de interesul manifestat de participanti si de modul de organizare ireprosabil al simpozionului.

Sincere felicitari conducerii Filialei CECCAR Arad! Va multumesc pentru invitatie!


Prof. univ. dr. Nicolae Baltes -Sibiu

Am primit cu mare bucurie și onoare invitația de a participa , ca de altfel în ficare an, la acest eveniment, care deja este o tradiție. Dar anul acesta a fost o ediție mai specială marcându-se și Centenarul Marii Uniri, iar invitații – reprezentanți ai instituțiilor publice, ai mediului de afaceri, precum și mediul academic au întregit atmosfera de sărbătoare. Mesajul Președintelui CECCAR și al Președintelui filialei CECCAR Arad, precum și intervențiile invitaților au pus încă odată în valoare rolul profesionistului contabil în economie și societate. Ne-a făcut o mare plăcere reîntâlnirea cu colegii, precum și atmosfera de socializare care au încheiat evenimentul.

ec. Sanda Eva Guia – Președinte Filiala CECCAR Sălaj

dr. ec. Ludovica Breban – Director executiv Filiala CECCAR Sălaj

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------       

Înacest an am hotarât, pentru prima dată, să particip la Simpozionul,,PavelCiuce" ediţia a XVI-a, desfăşurat la Moneasa în perioada 19-21 Octombrie 2018.

       Am fost profund impresionată de modul în care a fost organizat acest simpozion.Totul a fost perfect, de la primire şi până în momentul plecării. 

       Felicitări organizatorilor care au făcut totul pentru ca acest eveniment să fie de neuitat!

       A fost o experienţă extraordinară! Cu siguranţă voi reveni!
Adriana Carpine, expert contabil

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va multumesc pentru zilele minunate petrecute în acest weekend la Moneasa. 

A fost prima mea participare și sincer acum regret faptul că am ratat ani de zile sa petrec timp pretios alături de oameni minunați.  Va felicit din suflet pentru organizarea ireproșabilă a evenimentului și aștept cu nerăbdare întâlnirea  de anul viitor.


Rodica Catana

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Am deosebita plăcere şi onoare de a transmite sincere mulţumiri pentru şansa care mi-a fost acordată de a participa la Simpozionul ,,Pavel Ciuce” desfășurat la Moneasa în perioada 19-21 octombrie 2018, aflat la cea dea XVI-a ediție, eveniment care a marcat contribuția contabilității la dezvoltarea societății românești, fiind dedicat Centenarului Marii Uniri. Vă transmit aceste rânduri ca semn de apreciere şi respect vis-a-vis de felul în care aţi organizat această importantă manifestare pentru profesia noastră contabilă. Lucrările cuprinse în volumul aniversar intitulat ,,Aportul contabilității la dezvoltarea societății românești în contextual aniversării Centenarului Unirii” reprezintă un omagiu pe care participanții au dorit să îl aducă înaintașilor noștrii care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 și în același timp să evidențieze aportul contabilității la dezvoltarea ROMÂNIEI MARI. Temele dezbătute în cadrul panelurilor au fost deosebit de interesante şi de actualitate. Am avut ocazia să aflu noutăţi plasate în zona contabilității și fiscalității, aspecte legate de noile dimensiuni şi provocări ale profesiei contabile, de rolul creativ al acesteia în viaţa unei entităţi, precum şi de importanţa dezvoltării sistemelor informaţionale în perimetrul contabilităţii. Discuţiile pe marginea subiectelor dezbătute au fost interactive şi la un nivel profesional ridicat şi ne-am putut bucura de prezenţa unor personalităţi, cadre universitare, profesionişti care își desfășoară activitatea în importante coorporații. Vă mulţumesc pentru onoarea de a fi invitat la partea de socializare, condiţiile de cazare şi masă fiind excelente.

Vă rog să primiţi gândurile mele bune, precum şi asigurarea că împreună cu conducerea filialei CECCAR Arad şi membrii acesteia, vom fi alături de iniţiativele şi proiectele dumneavoastră.

Cu deosebită consideraţie,

prof.univ.dr.Lucian Cernusca

membru filiala CECCAR Arad

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


UN SIMPOZION AL FACLIERILOR.

Simpozionul de anul acesta organizat de catre filiala ARAD a CECCAR in perioada

19-21 Octombrie 2018 a fost unul special.

A fost o imbinare fericita intre experienta, stiinta si vibratie.

Lucrarile prezentate au reliefat preocupari dintre cele mai diverse in ipostazele lor practice dar si al cautarilor stiintifice.

Lucrarile, comunicarile sustinute au relevant valoarea impusa, de catre CONTABILITATE, oricarei entitati, si anume ORDINEA. Si unde este ordine este transparenta.

CONTABILITATEA este lumina, pentru cei care sunt doritori de cunoastere, iar

Contabilii sunt veritabili faclieri. Ei au luminat calea, si o mai lumineaza, de evolutie a economiei.

Au fost amintite nume ilustre, ale profesieic ontabile din Romania, dedicate

Propasirii tarii noastre.

Multumiri celor care au reusit cu mult tact sa uneasca partile Simpozionului

CIUCE PAVEL intr-un reusit intreg.

Cu respect,

Horia Cristea

Expert contabil de onoare,

Filiala Timis a CECCAR.
Participarea mea la cea de- a XVI-a ediție a simpozionului „Pavel Ciuce”-Moneasa 2018, ediție aniversară a 100 de ani de la Marea Unire, a însemnat un bun prilej de a schimba idei, de a împărtăși puncte de vedere și de a socializa cu experți contabili, juriști și reprezentanți ai mediului academic din întreaga țară. Consider că această manifestare științifică contribuie la creșterea calității noastre pe plan profesional, ne ajută să înțelegem unde ne situăm, fiecare dintre noi, în raport cu nivelul cerințelor existente în domeniul contabilității, al fiscalității, al auditului și al expertizei contabile, la nivelul întregii țări. La 100 de ani de la Marea Unire, contabilitatea românească se află în plin proces de digitalizare, iar implicațiile asupra activității profesioniștilor contabili constituie subiectul unor ample dezbateri, atât în mediul practicienilor cât și în mediul academic. Lucrările prezentate în cadrul simpozionului au evidențiat aportul contabilității la dezvoltarea societății românești, calitatea acestora fiind apreciată de către participanți. Evenimentul a beneficiat de suportul echipei CECCAR filiala Arad, condusă sub atenta îndrumare a d-nului Președinte, prof .univ. dr. Mateș Dorel și a d-nului Director, Ec. Micle Nicolae, iar pe această cale doresc sa-i felicit pentru organizarea de excepție.Conf.univ.dr.
David Delia, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” -Arad

Simpozionul “Pavel Ciuce” văzut prin ochii unui participant

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Organizarea unor sesiuni de comunicări ştiinţifice de filiala CECCAR Arad – Simpozionul “Pavel Ciuce” a ajuns acum la a XVI-a ediţie - este un act merituoriu, atât ca viziune ştiinţifică cât şi ca dezbatere practică. Este onorant, pentru noi, profesioniştii contabili, să avem între preocupări şi astfel de activităţi academice, care dovedesc că nu suntem doar nişte “ţiitori de registre” - ca să-l citez pe Grigore Trancu-Iaşi – ci şi oameni de ştiinţă care contribuie la construirea unor sisteme economice adaptate nevoilor contemporane şi oferă soluţii contabile potrivite contextului actual.

Am participat pentru prima dată la acest Simpozion – mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie – şi sunt pe deplin impresionată de calitatea lucrărilor prezentate şi publicate în volumul care va dovedi peste timp ceea ce afirmăm acum.

Frumuseţea locurilor unde am fost invitaţi, conjugată cu atmosfera caldă creată de organizatori şi eleganţa participanţilor au dat, acestora din urmă, posibilitatea să iniţieze discuţii şi să propună proiecte de viitor.

Considerăm că iniţierea unor simpozioane similare şi în alte filiale CECCAR va determina o creştere constantă a lucrărilor ştiinţifice semnate de membrii noştri, va spori implicarea noastră în dezbaterea problemelor contabile actuale şi va face ca să fim ancoraţi mai bine în spaţiul cercetărilor academice.

Multumim organizatorilor pentru invitatie si pentru tot ceeea ce ni s-a pus la dispozitie: posibilitatea de a cunoaste oameni de calitate si de a descoperi noi directii de gandire si expresie.

Simpozionul “Pavel Ciuce” este, cu certitudine, un eveniment pentru CECCAR. Rămânem recunoscători iniţiatorilor şi organizatorilor şi pe mulţumim pentru că l-au prilejuit.


Lector dr. Dorneanu Elena Cristina

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Referinte despre simpozionul “PavelCiuce” editia a XVI-a, Moneasa 19-21 octombrie 2018, cu tema Aportul contabilitatii la dezvoltarea societatiir omanesti in contextual aniversarii centenarului unirii, organizat de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – filiala Arad

Simpozionul de la Moneas areitereaza an de an necesitatea si importanta existentei sale pentru contabilii din intreaga tara. Constanta prezentei expertilor contabili, consultantilor fiscali, auditorilor financiari, evaluatorilor autorizati cu specializari in domeniul afacerilor si intreprinderilor, studentilor si absolventilor ai facultatilor cu profil economic, cadrelor universitare, economistilor, juristilor, oamenilor de afaceri din Bucuresti, Iasi, Salaj, Satu-Mare, Timisoara, Hunedoara, Bihor, Arad, demonstreaza acest lucru.

Mixul de invataminte din spectrul larg al contabilitatii si fiscalitatii, prezentarea ireprosabila a unor lucrari complexe, schimbul de idei si experiente dintre participantii simpozionului, primirea calda a personalului de la Hotel Parc din statiunea touristica Moneasa, organizarea minutioasa, diversificata si atenta a organizatorilor de la filiala CECCAR Arad, reuseste sa-mi atraga participarea de ani buni.

Imidoresc nespus ca acest simpozion sa-si pastreze traditia, fiind o dovada ca facand parte din aceasta mare familie a CECCAR-ului ma simt mai implinita social si profesional.

Multumesc organizatorilor pentru eforturile depuse !

21.10.2018


Expert contabil Gregoretti Smaranda Claudia
Ediția a XVI-a a Simpozionului ,,Pavel Ciuce’’ s-a incheiat pe 21.10.2018, însă gândurile noastre au rămas la Moneasa acolo unde am petrecut trei zile minunate îmbinând utilul cu plăcutul. Mulțumim conducerii centrale reprezentată la vârf prin Președintele CECCAR – Prof.univ.dr. Robert Aurelian Șova, membrilor Consiliului Superior, Președinților de filiale și colegilor din județul Arad și din celelalte județe prezente la manifestări. De asemenea mulțumim reprezentanților instituțiilor statului de la nivel central și local care au transmis mesaje de apreciere la adresa activității noastre. Am simțit mai mult ca niciodată consensul, liniștea interioară și prietenia tuturor.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la edițiile viitoare.


Președinte CECCAR Filiala Arad

Prof.univ.dr. Mateș Dorel


Buna ziua!

Referitor la Simpozionul “Pavel Ciuce”editia a XVI- a desfasurat de catre CECCAR Arad in Statiunea Moneasa, Hotel Parc, doresc in primul rand sa multumesc persoanelor din conducerea CECCAR si acelora  care s-au ocupat de organizare, pentru un sfarsit de saptamana reusit.


Mi-a placut modul in care s-a derulat tot programul incepand cu persoanele care ne-au intampinat cu materiale didactice la intrarea in sala si continuand cu prezentarea lucrarilor de catre profesori si experti contabili bine pregatiti. Lucrarile ne-au fost bine prezentate si ma bucur ca am aflat informatii noi despre “Aportul contabilitatii la dezvoltarea societatii romanesti in contextul aniversarii Centenarului Unirii” si “Provocari si oportunitati pentru profesionistii contabili, la 97 de ani de istorie a profesiei contabile in Romania”.
         In pauzele “de cafea si ceva dulce” am avut parte de socializare si ma bucur ca mi-am reantalnit fosti profesori si colegi din facultate. La cina am avut parte de o masa imbelsugata cu preparate traditionale ardelenesti, vanatoresti, multe alte bunatati si bineinteles ca am avut parte si de un program artistic deosebit precum si de momente folclorice alaturi de artisti cunoscuti.
        Referitor la personalul hotelului, trebuie sa spun ca au fost foarte atenti si serviabili.
In concluzie: totul a fost la superlativ! Multumesc!

Camelia Sirb

Buna ziua 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Doresc sa va transmit felicitările mele in legătura cu organizarea Simpozionului din acest an. 

In ceea ce privește programul artistic și folcloric v-ați întrecut prin calitatea și cantitatea surprizelor. 

Locația, servirea, sălile de curs și cazarea au fost de asemenea ireproșabile. 

Va doresc cât mai mult succes in toate acțiunile! STANCIU IULIA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                           
Yüklə 31,16 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin