Exemplu NrYüklə 18,2 Kb.
tarix28.07.2018
ölçüsü18,2 Kb.


R O M Â N I A

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN HUNEDOARA

POLIŢIA ROMÂNĂ

Nr. 7498 din 18 aprilie 2018

BULETIN DE PRESĂ
Aţi văzut-o?
În data de 17.04.2018, în jurul orei 17:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Baru, despre faptul că fiica concubinei sale, TULI ILEANA RALUCA (foto), în vârstă de 22 de ani, din judeţul Alba, și-a lăsat fiul (în vârstă de 8 luni) la domiciliul său și a plecat să îşi cumpere ţigări, însă nu s-a mai întors.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, la data de 08.04.2018, tânăra, împreună cu fiul ei, în vârstă de 8 luni, au venit în vizită în Comuna Baru, la domiciliul mamei sale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La data de 14.04.2018, în jurul orei 18:00, tânăra a plecat de la domiciliul mamei sale pentru a se deplasa la magazinul sătesc din localitatea Valea Lupului, pentru a-și cumpăra țigări, însă, de la acea dată, nu s-a mai întors la domiciliul mamei sale, pentru a-şi îngriji fiul minor.

Semnalmente: înălţime 1,55 m., greutate 50-55 kg., faţă ovală, păr șaten-lung, constituție atletică (avea aplicate două piercing-uri sub formă de bobiță din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei superioare, în partea dreaptă). Tânăra are aplicate, pe antebrațul stâng, două tatuaje cu textele „Cipriany” și „Antonia”, iar în momentul plecării voluntare de la domiciliul mamei, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă și o vestă din material de fâș, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albă.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a tinerei, faţă de care a fost solicitată urmărirea naţională.Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.În data de 18.04.2018, în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că sistemului de închidere al ușii de acces al unei societăţi comerciale din localitate a fost forţat. Din verificări, poliţiştii au stabilit că s-a pătruns prin efracţie în interiorul societăţii, de unde a fost sustras un laptop și un joc electronic portabil.

În scurt timp, poliţiştii au identificat, pe strada Viitorului, din Lupeni, un minor în vârstă de 16 ani, asupra căruia, în urma controlului corporal, au fost găsite bunurile sustrase din incinta societăţii. Pe numele minorului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crișcior desfăşurat o acţiune în urma căreia a fost identificat şi depus în Penitenciarul Deva in tânăr de 21 de ani, din comuna Certeju de Sus, pe numele căruia Judecătoria Deva a emis, la data de 17.04.2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la 2 ani, 6 luni și 10 zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


ACCIDENT RUTIER
La data de 17.04.2018, în jurul orei 19:00, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Deva, a traversat neregulamentar strada Mărăști, prin loc nemarcat și nepermis, fiind surprins și accidentat ușor de autoutilitara condusă de un bărbat de 44 de ani, din Deva.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Pentru o circulaţie rutieră în siguranţă, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să nu efectueze depăşiri riscante, să îşi păstreze răbdarea pe tronsoanele aglomerate, să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să menţină în mers o distanţă suficient de mare, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.

Amplasarea aparatelor radar:


DN 7 Deva - Sântuhalm – Simeria

DJ 687 Cristur – Hunedoara

DJ 687 Hunedoara – Hăşdat

DN 66 Călan – Băcia

DN7 Mintia – Veţel

DN7 Veţel – Leşnic

DN7 Leşnic – Săcămaş

DN7 Ilia – Gurasada

DN7 Gurasada – Burjuc

DN7 Burjuc-Zam

Deva, Calea Zarand; Sântuhalm; DN 76 Căinelul de Jos - Bejan

Uricani pe DN 66A, str. Muncii

http://hd.politiaromana.ro

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Deva, str. M. Eminescu, nr. 130, România

Telefon: 0254/206722, fax: 0254/227.954

E-mail: bogdan.nitu@hd.politiaromana.ro


Yüklə 18,2 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2020
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə