Ghid de pornire rapidăYüklə 8,05 Kb.
tarix03.08.2018
ölçüsü8,05 Kb.
#67279

Ghid de pornire rapidă

Drepturi de autor © 2006-2013 ValiNet România. Toate drepturile rezervate. Pseudocod, aplicația Pseudocod, codul, ideile și toate materialele conexe, ValiNet, sigla ValiNet și iconița ^_^ sunt proprietatea ValiNet România sau a respectivilor lor autori și sunt utilizate sub licență. Consultați manualul de ajutor al aplicației pentru mai multe informații. Actualizat la 27.07.2013, versiunea 2, pentru RC2.Instalarea

NOTĂ

 • Pentru a prelua fișierul de instalare, este necesară o conexiune la Internet. Instrucțiunile de mai jos sunt efectuate folosind browser-ul Windows Internet Explorer, cu setările implicite aplicate, însă dvs. puteți folosi orice browser pentru acest proces. 1. Deschideți Internet Explorer și vizitați adresa:

www.valinet.ro/dl

 1. Alegeți Salvare (Save) și dacă vi se cere, specificați locația de salvare.

 2. După efectuarea descărcării, faceți clic pe Executare (Run).

 3. Dacă fereastra Avertisment de securitate (Security Warning) apare pe ecran, confirmați încă o dată că doriți să continuați prin clic pe Executare (Run).

 4. În câteva secunde, o fereastră va apărea pe ecran. Faceți clic sau atingeți pe Instalare pentru a continua.

 5. După vizionarea videoclipului și instalare, faceți clic sau atingeți Deschidere pentru a deschide aplicația.

Nu vă deconectați încă de la Internet! Următorii pași necesită prezența unei conexiuni pentru a putea fi efectuați.

Primii pași

La prima pornire a aplicației, vi se va solicita să faceți sign in folosind un ID Dropbox. Dacă dați curs solicitării, veți beneficia de sincronizarea setărilor între PC-urile cu Pseudocod instalat în care faceți sign in și veți putea sincroniza manual fișierele pe care le editați între computere folosind stocarea Dropbox. Pentru a face sign in: 1. Faceți clic sau atingeți butonul Sign in.

 2. Se va deschide navigatorul implicit al sistemului. În pagina afișată completați cele două câmpuri cu ID-ul și, respectiv, parola contului dvs.. Faceți clic sau atingeți din nou Sign in pentru a continua.

 3. Acceptați cererea de acces a aplicației InfoEdu la Dropbox-ul dvs. prin clic sau atingere pe Allow.

 4. Veți fi redirecționat înapoi în aplicație. În fereastra Atingeri finale, încărcați o poză și asociați un nume contului dvs. Este recomandat ca poza să aibă o dimensiune fizică de până în 50 KO pentru o sincronizare mai rapidă.

 5. Când sunteți pregătit gata, faceți clic pe Okay, dă-i drumul pentru a începe.

Acum vă puteți deconecta de la Internet, dar rețineți faptul că funcționalitatea integrală a Pseudocod este disponibilă numai în prezența unei conexiuni active la Internet.

Ce urmează?

Explorați opțiunile extraordinare ale aplicației. Mai jos se află câteva dintre direcțiile de urmat în prima utilizare a aplicației. Consultați Manualul de asistență Pseudocod (apăsați tasta F1 sau extindeți Opțiuni și alegeți Ajutor) pentru mai multe sfaturi și trucuri de început. • Pentru a deschide un document salvat pe disc, la Depozitul de Cod* sau în Dropbox-ul dvs., faceți clic sau atingeți pe Desc..

 • Pentru a salva documentul aflat curent în editare, faceți clic sau atingeți Salvare.

 • Încărcați un pseudocod aflat în editare în

Dropbox-ul dvs. prin clic sau atingere pe butonul Încărcare la Dropbox*.

 • Rulați codul pseudocod curent ca și cum ar fi cod executabil (ca o aplicație) pe computer prin clic sau atingere pe butonul Rulare.

 • Faceți clic sau atingeți Recuperare fișiere pentru a recupera fișiere care ar fi putut fi pierdute accidental.

NOTĂ

 • Funcționalitatea marcată cu asterisc (*) necesită o conexiune activă la Internet.

Yüklə 8,05 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə