Icr londra: Comunicat de presă Concert Alexandrina Hristov cu ocazia Târgului de Carte din LondraYüklə 6,94 Kb.
tarix29.10.2017
ölçüsü6,94 Kb.
#1945317 aprilie 2012ICR Londra: Comunicat de presă

Concert Alexandrina Hristov cu ocazia Târgului de Carte din Londra

Alexandrina Hristov, misterioasa divă cu una dintre cele mai calde şi apreciate voci din România va oferi pe 18 aprilie un recital special cu ocazia prezenței României la Târgul de carte din Londra. Concertul va fi însiţit de proiecţii video semnate de Cristian Luchian.Muziciana va încânta publicul britanic cu cele mai bune piese de pe albumul intitular Om de lut, în formula voce-pian. Alexandrina s-a născut în capitala Republicii Moldova într-o familie de artiști și a devenit ea însăși o artistă cu numeroase talente: muzică, pictură, poezie. Datorită versatilităţii vocii şi virtuozitaţii, precum şi picturilor şi poeziilor sale, Alexandrina s-a consacrat ca una dintre cele mai desăvârşite artiste din Romania. Muzica sa este unică datorită combinației de jazz, soul, pop acustic și rock contemporan la care adaugă unele elemente personale inovatoare.

Cristian Luchian va îmbogăți partiturile Alexandrinei printr-un joc de lumini și forme. Educat în studii teatrale și arte vizuale, Cristian Luchian acordă un interes susținut cercetării în domeniul artelor performative contemporane. În lucrarile sale Cristian îmbină practici și discipline artistice diferite, de la teatru la pictură, fotografie, instalatie, efecte vizuale și multimedia. Din 2006 el deține funcția de art-director pentru festivalul Underground Theatre Festival din Arad.

Mai multe detalii la www.icr-london.co.uk.
Romanian Cultural Institute

1 Belgrave Square, SW1X 8PH, LondonT: +4420 7752 0134; F: +44 20 7235 0383; M: +44 7919 022 796; E: office@icr-london.co.uk

www.icr-london.co.uk


Yüklə 6,94 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə