Indicativ – dubai avion 9 zile, data plecarii Plecari: 03, 10, 11Yüklə 43,79 Kb.
tarix28.10.2017
ölçüsü43,79 Kb.
#19065

 Indicativ – DUBAI  avion  9 zile, data plecarii   Plecari: 8.03, 3.10, 7.11.

 PLAJA, SKI, SHOPPING in DUBAI    9 zile

EMIRATELE ARABE UNITE (2,5 mil.locuitori) s-au constituit prin unirea in 1968 a 7 emirate  (aceeasi limba – araba si engleza), aceeasi moneda (1€ = 5,3 dirhami). In Emirate, ziua de odihna (duminica lor) este vinerea.

EMIRATELE DUBAI si ABU DHABI reprezinta economic si ca   suprafata mai mult de 80% din cele 7 emirate. Capitala, ABU DHABI (Manhattan-ul Orientului Mijlociu), este cel mai mare, fiind cunoscut datorita exploatarilor si prelucrarilor petroliere.         

Dubai - emiratul cel mai dezvoltat in turism si comert liber.

 In Dubai sunt 3 plaje: doua cu amenajari de vis (Jumeira Beach ParK si Al Mamzar ParK, intrare cu plata = 5 dirhani) si una cu amenajare excelenta (JUMEIRA OPEN BEACH – farӑ plata, aprox. 4 km de centru Dubai, nisip fin, plaja lata, umbra de la palmieri, apa curata cu adancime mica si lina spre larg). Majoritatea hotelurilor sunt în oras, dar sunt si hoteluri pe plaja, la cel putin 20 km de centru, fiind, insa, numai hoteluri de 5 * foarte scumpe: SHERATON, INTERCONTINENTAL, HILTON, RITZ, etc.

De obicei, turistii stau in oras si merg cu taxiul la plaja (aprox 5 €  pentru toate persoanele), transport public sau transport asigurat de hotel. La Dubai, marea prezinta fenomenul de flux si reflux.

In Dubai exista cel mai fascinant produs al industriei turistice din toata lumea: Hotel jumeira Beach (exces de lux , arhitectura deosebita)  -  water park (pe topogane jeturile de apa, reglata termic, te urcӑ si apoi te coboara) -  hotel BURJ AL ARAB (Arab Tower) - cel mai scump hotel din lume, construit in mare, 321 m inaltime, 5 etaje sub nivelul marii, patinoar, cinematograf, restaurant subacvatic, etc.ZIUA 1 - ora 12, intalnire cu ghidul la Aeroportul OTOPENI la check in Fly Dubai pentru destinatia Dubai. Ora 14.05, decolare, sosire la ora 20.40 in DUBAI (diferenta de fus orar intre Bucuresti si Dubai este de 2 ore). Transfer la hotel.

Cazare in DUBAI.

ZILELE 2  - 8    Mic dejun si cazare in DUBAI.

 Sugestii:

          1 zi la WATER PARK . Veti reveni sigur in zilele urmatoare !

          CITY CENTER – un fel de Mall, dar de cateva ori mai mare – cu magazine si spatii pentru agrement;                                                                                                

          GOLD LAND – supermarket numai cu bijuterii din aur. In zona, strazile formeaza un bazar cu tot felul de bunuri;

          gradina zoologica aflata in apropiere de Jumeira Open Beach;

          plaja si baie in ocean;                 

          ski sau snowboard pe partia acoperita (se poate inchiria echipament).

 EXCURSII OPŢIONALE:

          ½ zi  - tur de oras si croaziera pe Creek cu ambarcatiunea denumita “abra (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie)”; 

          1 zi - excursie (45 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € - daca se achita in excursie)  la ABU DHABI;

          SAFARI IN DESERT (se achita in Dubai) –  calatorie peste dunele de nisip cu masini de fortӑ si teren tip “JEEP”, calarit de camile, servirea cinei cu fripturi la gratar si dansuri orientale (belly dancer).


ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber.                                                                                                                  Cazare in Dubai.

ZIUA 9. Transfer la aeroport (shopping in duty free). Decolare la ora 9.25, sosire la ora 12.55 la Otopeni.

Pret: 635 + 140 € (se achita la agentia din Romania) pt. taxe aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel aeroport.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                   Supliment single 320 €.

La inscriere se achita integral sau minim 300 €.                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

      ●    servicii ghid roman;

         bilet avion Bucuresti-Dubai – Bucuresti;

         8 cazari cu mic dejun .Hotel  3*** - situat in Dubai.                                Nominalizarea hotelului  - cu minim 60 zile inaintea plecarii. 

Pentru plecarea din 8.03 - Hotel Grand Midwest Reve 3***

 http://www.grandmidwest.com/#!grand-midwest-reve/c18lg  Obs. - persoanele care se înscriu singure şi pentru care agenţia nu gaseşte un partener nu vor plati diferenţa de single.

 Înscrierile se fac incepând cu 1.07.14   şi se încheie când se ocupa ultimele locuri.  Nu ezitaţi sӑ încheiaţi asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii în cazul neparticipӑrii la  excursie datoritӑ (conform condiţiilor poliţei de asigurare)  îmbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.

   Acte necesare  - pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara. 

Yüklə 43,79 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə