Liqui moly este cea mai îndrăgită marcă de ulei din GermaniaYüklə 8,91 Kb.
tarix30.07.2018
ölçüsü8,91 Kb.
#64380

pressemeldung_ro


LIQUI MOLY este cea mai îndrăgită marcă de ulei din Germania
Cititorii a trei reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY ca lider de piaţă
Martie 2013 – Publicul şi-a spus cuvântul: Cititorii individuali a trei reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY ca fiind cea mai îndrăgită marcă de ulei de motor. „Faptul că am primit această distincţie în ţara de origine a autovehiculelor ne demonstrează că serviciile şi calitatea contează“, declară Ernst Prost, directorul general al LIQUI MOLY. Nu este însă primul succes al mărcii.
Trei dintre revistele auto lidere confruntă an de an cele mai importante mărci din domeniu auto cu decizia cititorilor. Revista numărul unu: „Auto Zeitung“ a făcut un sondaj al mărcilor de top printre cei 690.000 cititori ai săi. La categoria lubrifianţi, LIQUI MOLY a câştigat detaşat primul loc. La categoria agenţi de îngrijire, LIQUI MOLY s-a clasat pe locul al doilea. Este a treia oară consecutiv când cititorii revistei „Auto Zeitung“ au ales LIQUI MOLY ca cea mai bună marcă de ulei.

Revista numărul doi: „Auto Bild“ a invitat cei 2,75 milioane de cititori ai săi să îşi spună părerea despre cele mai bune mărci din domeniul autovehiculelor. În domeniul lubrifianţilor, ca şi cu un an înainte, există un învingător clar: LIQUI MOLY. Şi la categoria produselor auto de îngrijire, LIQUI MOLY a câştigat, de asemenea, locul al doilea.


Revista numărul trei: „Auto Motor und Sport“ şi-a rugat cei 3,15 milioane de cititori să îşi spună părerea despre care marcă poate fi clasificată drept „Best Brand“. Rezultatul pentru categoria lubrifianţi se găseşte, de asemenea, aici: LIQUI MOLY, şi la această categorie, a treia oară succesiv.
„Acest triplu succes este un lucru extraordinar“, declară Ernst Prost. „Însă repetarea unui astfel de succes şi faptul de a putea ţine la distanţă, ca întreprinzător mijlociu, concerne mondiale precum Castrol, Shell, Mobil, Total şi Valvoline, este absolut fantastică.“ Chiar şi atunci când LIQUI MOLY se bucură de cel mai mare renume în ţara sa de origine Germania, nu este de la sine înţeles să se afle din nou pe cea mai înaltă poziţie de pe podium în sondajele efectuate în rândul cititorilor. „Nu dimensiunea companiei decide succesul acesteia“, afirmă Ernst Prost. „Pentru aceasta, decisive sunt produsele de calitate optimă şi impulsul de a oferi zilnic clienţilor cele mai bune servicii.“

Ernst Prost este extrem de mulţumit de rezultat, însă nu în aşa măsură încât să nu mai facă nimic pe viitor: „Dorim să ne apărăm în Germania poziţia noastră de vârf. Iar în celelalte ţări muncim din greu pentru a deveni şi acolo cea mai îndrăgită marcă de ulei.“


Despre LIQUI MOLY

Societatea LIQUI MOLY GmbH cu sediul în Ulm, în sudul Germaniei, oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate cum sunt uleiuri pentru motoare, aditivi, produse de întreţinere a autovehiculelor şi produse de service. Sortimentul include peste 4000 articole. LIQUI MOLY concepe şi testează produsele sale în laboratoare proprii, produce numai în Germania şi comercializează propriu toate produsele. Societatea LIQUI MOLY a fost constituită cu peste 50 ani în urmă şi se numără printre liderii branşei. Produsele sunt vândute în Germania şi în alte 100 ţări.
Alte informaţii veţi primi la:

LIQUI MOLY GmbH

Tobias Göbbel

Jerg-Wieland-Str. 4

89081 Ulm-Lehr

Germany


Tel.: +49 7 31/14 20 890

Fax: +49 7 31/14 20 82Tobias.Goebbel@liqui-moly.de

Yüklə 8,91 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə