Mesaje pe anul 2012



Yüklə 1,85 Mb.
səhifə1/141
tarix05.03.2018
ölçüsü1,85 Mb.
#44121
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   141

Mesaje pe anul 2012 | Profeție - Avertisment


http://profetieavertisment.ro/mesaje/

300. Fecioara Maria: Temporar va fi pace în lume dacă sufletele întunecate se convertesc


Duminică, 01 ianuarie 2012 la ora 15:00

Copila mea, timpul este aproape dar copiii Mei trebuie să dovedească răbdare. Totul se va întâmpla în conformitate cu Voia Sfântă a Tatălui Meu.

Copii, trebuie să realizați că forțele răului din lumea voastră vă amenință credința în Dumnezeu Tatăl. Aceste forțele ale răului nu vor câștiga pentru că nu au putere asupra Tatălui Meu Ceresc. Totuși, îi vor chinui pe semenii lor, frați și surori, prin crimă, război și control.

Rugați-vă ca aceste suflete întunecate să vadă curând lumina Fiului Meu. Dacă ei o văd și se convertesc în timpul Avertismentului, va fi temporar pace pe Pământ.

Fiul meu, Isus Cristos, pe care trebuie să se bazeze toate sufletele pentru salvare, este nerăbdător să aducă omenirii marea Lui Milostivire.

Rugați-vă insistent, copiii Mei, pentru salvarea acestor sufletele aflate în întuneric care poate nu vor supraviețui Avertismentului.

Aceste sărmane suflete vor fi terorizate nu numai când vor fi martorii păcatelor lor ci și când vor vedea întunericul în care se află. Acest întuneric a umbrit sufletul lor atât de mult încât lumina Milostivirii Fiului Meu îi va face să se simtă slabi și neputincioși.

Mulți vor fi prea slabi ca să înțeleagă milostivirea pe care Fiul Meu le-o oferă lor.

Vă îndemn, rugați-vă pentru aceste suflete. Fiul Meu este hotărât să salveze în primul rând aceste suflete. Copii, El are nevoie de mai multă rugăciune. Voi trebuie să implorați milă pentru aceste suflete întunecate.

Copila Mea, cere copiilor Mei să dedice această Cruciadă de Rugăciune (17) pentru Mine, Mama Salvării:



Rugăciunea (17) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciunea Mamei Salvării pentru sufletele întunecate

"O, Inimă Imaculată a Mariei, Mama Salvării și Mijlocitoare a tuturor harurilor, Tu care participi la mântuirea omenirii de răul satanei, roagă-te pentru noi. Mama salvării, roagă-te ca toate sufletele să poată fi mântuite și să accepte dragostea și mila arătate de Fiul Tău, Domnul nostru Isus Cristos, care vine din nou să salveze omenirea și să ne dea șansa pentru mântuirea veșnică. Amin."

Iubita voastră mamă
Mama Mântuirii

301. Există doar un singur adevăr. O singură lumină. Orice altceva este minciună.


Duminică, 01 ianuarie 2012 la ora 17:30

Scumpa Mea fiică, trebuie să știi că oricât de grea este această misiune, Eu întotdeauna Te voi călăuzi.

Glasul Meu întotdeauna îți va da curaj. Sufletul Meu mișcă inima ta, și nu poți face nimic împotriva acestui fapt. Iubirea Mea te înconjoară în asemenea măsură, încât îți este imposibil să-Mi întorci spatele, sau să Mă respingi. Și totuși, simți că te împiedici pe drum.

Atunci când vei încerca să analizezi, să interpretezi Cuvântul Meu, vei vedea că nu ai succes. Nici un fel de interpretare nu poate schimba Adevărul celor spuse de Mine.

Nimeni, și aici te includ și pe tine fiica Mea, nu are împuternicirea de a răstălmăci înțelesul Sfântului Meu Cuvânt, doar pentru a-l face mai acceptabil pentru voi.

Asta este valabil și pentru Cuvântul Meu care este conținut în Sfânta Biblie, și pentru Cuvântul cuprins în aceste mesaje.

Fiica Mea, încrede-te mai mult în Mine. Roagă-i pe copiii Mei și pe discipolii Mei iubiți să se încreadă cu totul în Mine.

Eu niciodată nu voi părăsi omenirea. Eu niciodată nu voi întoarce spatele rugăminților dragilor Mei copii. Întotdeauna voi răspunde acelor biete suflete care imploră Îndurarea Mea.

În schimb, fiica Mea, niciodată nu voi vorbi copiilor Mei astfel încât să corespundă cerințelor lor, și să le spun ceea ce ar dori să audă.

Adevărul trebuie spus. Sfântul Meu Cuvânt nu trebuie niciodată să fie diluat, sau adevărul falsificat.



Sfântul Meu Cuvânt nu trebuie niciodată schimbat, denaturat sau răstălmăcit, deoarece prin aceasta devine minciună.

Trebuie să știți că timpul Dreptății Mele este aproape. Să înțelegeți că Îndurarea Mea este imensă, dar mă dezgustă răutatea văzută în lumea voastră.

Această răutate este justificată chiar și de către cei care Mă mărturisesc pe Mine și care susțin că Mă cunosc.

Ei, de secole, răstălmăcesc și schimbă învățăturile Mele, astfel încât să corespundă avidității, desfrânării, mândriei și lăcomiei lor.

Cât de tare Mi se frânge Inima când văd actele de depravare cu care se fălesc înaintea Mea, și când trebuie să văd cum îi păcălesc pe copiii Mei, făcându-i să creadă că aceste fapte sunt acceptabile în ochii Mei.

Treziți-vă la adevăr. Îndurarea Mea este disponibilă fiecărui suflet în parte, în timpul Marelui Avertisment.

Dar aveți grijă. Acei creștini care cred că denaturarea adevărului Învățăturilor Mele va fi acceptată de către Mine, vor avea parte în timpul Avertismentului de un șoc. Ei vor respinge adevărul, când le voi arăta cât de tare Mă supără păcatele lor.

Pe acești oameni îi îndemn să accepte că Eu sunt Adevărul și Lumina. Există doar un singur adevăr. O singură lumină. Orice altceva este o minciună.

Analizați-vă sincer conștiința, copiii Mei, înainte de Avertisment. Învățați să recunoașteți adevărul înainte de a apărea în fața Mea, căci atunci și numai atunci suferința voastră se va atenua.

 Învățătorul și Salvatorul,


Mântuitorul întregii Omeniri, Isus Cristos

302. Sfânta Fecioară: Vremea Victoriei Inimii Mele Neprihănite nu este departe


Luni, 02 ianuarie 2012 la ora 12:00

Copila Mea, vremea victoriei Inimii Mele neprihănite nu este departe.

Pe măsură ce puterea lui satana scade, el devine tot mai crud în prigonirea sufletelor.

Și pentru sufletele puternice va fi grea această perioadă, deoarece credința le va fi pusă la mare încercare.

Copila Mea, atunci când credința copiilor Mei este încercată într-un mod așa de crud, ei nu trebuie să șovăie, ci trebuie să rămână vigilenți. Trebuie să rămână mereu cu inima curată.

Totodată, trebuie să rămână în liniște atunci când simt invidia în sufletul lor. Invidia și gelozia duc la ură. Invidia cu care sunt înconjurate sufletele alese crește mereu, chiar și în rândul celor care Îl iubesc pe Fiul Meu.

Copii, voi niciodată nu trebuie să vă lăsați pradă acestei ispite, pe care cel rău o aduce în inimile voastre.



Acum va crește și se va răspândi gelozia față de vizionarii și mesagerii din toată lumea.

Aceasta a fost profețit dinainte, căci ei sunt unii dintre mulții sfinți ai timpurilor din urmă.

Soarta lor este grea și ei vor suferi intens pentru sarcinile care le-au fost acordate.

Copila Mea, îi rog pe toți aceia care Mă cinstesc pe Mine, Mama lor Binecuvântată, să se roage către Mine, pentru protecția vizionarilor și profeților timpurilor din urmă.

Ei au nevoie de rugăciunile voastre. Chiar dacă vă îndoiți de aceste suflete, care au fost alese să vestească lumii adevărul, atunci rugați-vă pentru ele, indiferent ce simțiți.

Cu toții sunteți creaturile lui Dumnezeu. Trebuie să arătați iubire unii față de alții. Vestiți Cuvântul Fiului Meu, dar niciodată cu prețul jignirii unui alt copil al lui Dumnezeu.



Jignirile nu izvorăsc din iubire ci provin de la înșelător, a cărui ură pentru umanitate nu are margini.

Dacă-l iubiți pe Fiul Meu și găsiți o greșeală la un alt suflet, atunci trebuie să vă puneți lacăt pe gură.



Niciodată nu defăimați pe alții în numele Fiului Meu.

Inima Mea este străpunsă de sabie, atunci când văd cum acele suflete care mi s-au dedicat mie, Sfânta Maică a lui Dumnezeu, îi batjocoresc pe vizionarii care au fost aleși să ajute la mântuirea sufletelor.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru vizionarii care au fost aleși de către Dumnezeu Tatăl în lumea de azi.

Puteți fi siguri că aceia care suferă cele mai mari jigniri sunt chiar cei care vorbesc în numele Fiului Meu.

Cei ale căror mesaje sunt puternic contestate, privite dezaprobator și disecate mărunt, sunt de obicei sufletele alese.

Ele sunt primele ținte ale celui rău, care prin alții, își bate joc de credincioși făcându-i să îi respingă pe acești vizionari.

Nu uitați că acești mesageri îl reprezintă pe Fiul Meu și Cuvântul Lui Sfânt.

Dacă îi respingeți pe vizionari, atunci respingeți și Cuvântul Fiului Meu iubit.



Totdeauna să vă rugați pentru discernământ. Însă niciodată să nu vă exprimați public disprețul pentru acele mesaje divine care au fost date omenirii pentru a salva sufletele de la focul iadului.

Dacă împiedicați munca acestor vizionari, atunci împiedicați salvarea sufletelor.



Iubita voastră Mamă,
Regina Cerului,
Mama Mântuirii

Yüklə 1,85 Mb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   141




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin