În 1976, Jobs a vândut 50 dintre computerele lui Wozniak unui magazin local şi, înarmat cu o copie a comenzii, a convins un distribuitor de electronice să îi vândă piesele necesare prin creditYüklə 445 b.
tarix28.10.2017
ölçüsü445 b.

În 1976, Jobs a vândut 50 dintre computerele lui Wozniak unui magazin local şi, înarmat cu o copie a comenzii, a convins un distribuitor de electronice să îi vândă piesele necesare prin credit.

  • În 1976, Jobs a vândut 50 dintre computerele lui Wozniak unui magazin local şi, înarmat cu o copie a comenzii, a convins un distribuitor de electronice să îi vândă piesele necesare prin credit.El a reuşit să lanseze PC-ul, numit Apple 1, fără să ia vreun împrumut de la bancă sau să cedeze vreo parte din nou înfiinţata companie. Jobs

  • El a reuşit să lanseze PC-ul, numit Apple 1, fără să ia vreun împrumut de la bancă sau să cedeze vreo parte din nou înfiinţata companie. Jobs

  • şi-a numit compania după fructul favorit.În 1984, Jobs a lansat Macintosh, un produs extrem de apreciat, însă, în spatele scenei, Apple se confrunta cu probleme financiare. Scăderea vânzărilor şi nemulţumirea din ce în ce mai mare a angajaţilor, care criticau stilul autocrat al lui Jobs, au dus la o luptă internă pentru putere, în urma căruia Steve a fost îndepărtat din companie.

  • În 1984, Jobs a lansat Macintosh, un produs extrem de apreciat, însă, în spatele scenei, Apple se confrunta cu probleme financiare. Scăderea vânzărilor şi nemulţumirea din ce în ce mai mare a angajaţilor, care criticau stilul autocrat al lui Jobs, au dus la o luptă internă pentru putere, în urma căruia Steve a fost îndepărtat din companie.In 1997 Jobs s-a întors la compania pe care a fondat-o. Una dintre primele măsuri luate a fost concedierea directorului general al Apple din perioada respectivă.

  • In 1997 Jobs s-a întors la compania pe care a fondat-o. Una dintre primele măsuri luate a fost concedierea directorului general al Apple din perioada respectivă.iPod, lansat în 2001, a satisfăcut cererea pentru "muzică la purtător" şi a devenit imediat un trendsetter, cu designul său inovativ şi căştile albe. Pentrul noul său aparat, Jobs a lansat iTunes, ce le permite consumatorilor să descarce muzică de pe internet şi să îşi creeze propriul playlist. 

  • iPod, lansat în 2001, a satisfăcut cererea pentru "muzică la purtător" şi a devenit imediat un trendsetter, cu designul său inovativ şi căştile albe. Pentrul noul său aparat, Jobs a lansat iTunes, ce le permite consumatorilor să descarce muzică de pe internet şi să îşi creeze propriul playlist. În 2003, Jobs a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. El a respins ideea de operaţie şi a căutat terapii alternative, urmând inclusiv o dietă specială. În cele din urmă, a fost operat în 2004. El a ţinut boala secretă, dezvăluind adevărul numai câtorva apropiaţi.

  • În 2003, Jobs a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. El a respins ideea de operaţie şi a căutat terapii alternative, urmând inclusiv o dietă specială. În cele din urmă, a fost operat în 2004. El a ţinut boala secretă, dezvăluind adevărul numai câtorva apropiaţi.Spre deosebire de Bill Gates, Steve Jobs nu şi-a folosit averea personală pentru a face opere caritabile. Şi nici nu a îmbrăţişat preocuparea pentru mediu, ceea ce este ciudat pentru un budist, potrivit BBC. Apple a fost criticată de Greenpeace pentru că produsele sale nu sunt uşor de reciclat. 

  • Spre deosebire de Bill Gates, Steve Jobs nu şi-a folosit averea personală pentru a face opere caritabile. Şi nici nu a îmbrăţişat preocuparea pentru mediu, ceea ce este ciudat pentru un budist, potrivit BBC. Apple a fost criticată de Greenpeace pentru că produsele sale nu sunt uşor de reciclat. Potrivit celor care l-au cunoscut, Jobs a fost un om care avea încredere deplină în capacităţile sale, dar nu avea răbdare cu cei care nu erau de acord cu el. Cele mai mari talente ale sale au fost capacitatea de a intui piaţa şi produsele pe care toată lumea le-ar cumpăra. "Nu poţi întreba clienţii ce vor şi să încerci să le oferi. Până când construieşti produsul, vor vrea ceva nou", a spus el la un moment dat.

  • Potrivit celor care l-au cunoscut, Jobs a fost un om care avea încredere deplină în capacităţile sale, dar nu avea răbdare cu cei care nu erau de acord cu el. Cele mai mari talente ale sale au fost capacitatea de a intui piaţa şi produsele pe care toată lumea le-ar cumpăra. "Nu poţi întreba clienţii ce vor şi să încerci să le oferi. Până când construieşti produsul, vor vrea ceva nou", a spus el la un moment dat.
Yüklə 445 b.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2020
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə