În numele excelenţEI, cmu şi euroclinic poartă un singur nume, regina maria, reţeaua privată de săNĂtateYüklə 10,54 Kb.
tarix27.07.2018
ölçüsü10,54 Kb.
#60499


ANDRA A NĂSCUT LA REGINA MARIA UN BĂIEŢEL DE NOTA 10


COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 16 martie 2011 – Andra şi Cătălin Măruţă sunt, începând de astăzi, pentru prima dată, părinţi. Astăzi, la ora 10.00, la REGINA MARIA, spital de obstetrică şi ginecologie, Andra a adus pe lume un baieţel care a primit nota 10 la naştere. David a cântărit la naştere 3,760 kg şi 54 de centimetri şi s-a născut cu zâmbetul pe buze.
Toată sarcina a fost pentru noi un prilej de bucurie continuă. Am trăit clipe deosebite în fiecare dimineaţă când mă trezeam şi stiam ca îl am pe David în burtică.”, a declarat Andra. „Însa, cea mai mare bucurie e atunci când îţi vezi copilul şi îl poţi lua în braţe, pentru prima dată. E un moment unic pe care nu cred ca îl voi uita niciodată. Am avut lângă mine şi o echipă de medici „de suflet” pe care i-am simţit lângă mine şi copilul meu. Le mulţumesc enorm.”, a adăugat Andra.
„Naşterea primului copil este un moment special pe care nu îl pot exprima în cuvinte. Sunt foarte fericit şi mândru. Îi mulţumesc în special domnului doctor Poiana şi întregii echipe de la REGINA MARIA. Am avut de ales dintre foarte multe maternităţi, însă am ales REGINA MARIA la îndemnul domnului doctor, şi am fost convinşi de dotările maternităţii, de suportul de care a dat dovadă şi de atmosfera familială pe care o simţi din prima clipă” a spus Cătălin Măruţă.
Echipa de medici care au asistat la naştere este formată din:


  • Conf. Univ. Dr. Poiana Nicolae, medic primar Obstetrică - Ginecologie

  • Dr. Doina Mihăilescu, medic specialist Obstetrică – Ginecologie

  • Dr. Carmen Rădulescu, medic primar Obstetrică - Ginecologie

  • Dr. Radu Dumitrescu, medic specialist Anestezie-Terapie intensivă

  • Dr. Cătălina Iordan, medic specialist neonatologie

Micuţului David i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical cât şi ţesutul de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale la Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, fosta bancă Stem-Health Unirea.


DESPRE REGINA MARIA SPITAL DE OBSTRETICA SI GINECOLOGIE

REGINA MARIA SPITAL DE OBSTETRICĂ ŞI GINECOLOGIE a fost inaugurat pe 3 decembrie 2008. Este primul spital dedicat exclusiv obstetricii şi ginecologiei şi reprezintă o investiţie totală de 5,5 milioane de euro.


Spitalul corespunde celor mai înalte standarde occidentale, fiind în acest moment unul dintre cele mai moderne din Europa. Desfăşurată pe patru nivele, maternitatea beneficiază de un bloc operator, sală de naşteri, terapie intensivă, neonatologie, rezerve şi săli de operaţii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite în prezent în spitalele de profil din Franţa şi Germania pentru asigurarea unei naşteri în cele mai sigure şi moderne condiţii. Viitoarele mămici îşi pot, astfel, alege poziţia în timpul naşterii în picioare, lateral, pe scaun, în apă, sau pe uscat, în funcţie de particularităţile anatomice şi fiziologice individuale.
Maternitatea poate asigura atât intervenţiile de rutină specifice, pe cale vaginală sau obstetricală, cât şi intervenţii histeroscopice sau laparoscopice, intervenţii nemutilante pe sân, în caz de cancer, abordarea modernă interdisciplinară cu specialişti din ţară şi din străinătate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital şi a incontinenţei de urină (cu implanturi tolerate biologic) pe cale vaginală sau abdominală. Pe lângă aparatura de ultimă generaţie, noile tehnici de gestionare a durerii şi personalul calificat, noua maternitate Regina Maria aduce în România concepte moderne de design, punând accentul pe crearea unei atmosfere liniştite prin terapie de culoare care să ofere confort vizual şi căldură spaţiului.
Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA este singura bancă de celule stem din România care face parte din reţeaua privată de sănătate.
Yüklə 10,54 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə