Neurolog Anne G. Korsgaard fortæller om den positive virkning af musik og dansYüklə 5,42 Kb.
tarix02.03.2018
ölçüsü5,42 Kb.
#43723

Neurolog Anne G. Korsgaard fortæller om den positive virkning af musik og dans
Torsdag den 14. september Kl. 18.30 Kulsviergården i Alsønderup.

Bestyrelsen er meget stolt over, at det er lykkedes at få speciallæge i neurologi Anne G. Korsgaard, Odense til at tale om musikkens positive indflydelse på hjernen. Der fokuseres især på effekten af musik og dans for patienter med Parkinson eller med demens.

Anne G. Korsgaard har tidligere haft egen praksis i Odense, hvor hun fokuserede meget på brugen af dans og musik, men hun er nu gået på pension.

Anne G. Korsgaard har været en meget aktiv del-

tager i tilrettelæggelsen af Parkinsonforeningens danseprojekt. Man har bl.a. kunnet møde neurologen i Sundhedsmagasinets udsendelse ”Kan musik helbrede?”, som blev sendt på DR1 den 16. maj, ligesom hun også medvirkede i den dokumentarudsendelse, som blev vist på DK4 den 4. juli, med titlen ”Dansen med Mr. Parkinson”

Pris 50,- per person for sandwich og kaffe. Øl og vand er for egen regning.

Tilmelding senest 5 dage før sker ved indbetaling af beløbet til foreningens nye konto i Nordea: regnr: 1329 – ktonr: 6284 747 087. Husk at anføre navn på indbetaler og antallet af deltagere.

Hvis man ikke har mulighed for at bruge internetbank til indbetaling, så kan man kontakte formanden og så betale kontant ved mødetThomas Jensen tjep11@hotmail.com 3022 8758

Yüklə 5,42 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə