Întrebarea cu solicitare de răspuns scris p-005374/2018 adresată ComisieiYüklə 4,6 Kb.
tarix08.01.2019
ölçüsü4,6 Kb.
#92090

Întrebarea cu solicitare de răspuns scris P-005374/2018

adresată Comisiei

Articolul 130 din Regulamentul de procedurăSiegfried Mureşan (PPE)

Subiect: Proiectul de modernizare a centurii Bucureștiului la standard de autostradă

Proiectele majore finanțate din fondurile structurale și de investiții europene și având o valoare de peste 50 de milioane de euro fac obiectul unei evaluări și al unei decizii specifice din partea Comisiei Europene.

Modernizarea centurii ocolitoare a municipiului București la standard de autostradă rămâne un obiectiv major pentru fluidizarea traficului în regiunea capitalei României, însă, din păcate, până în prezent nu au fost obținute progrese semnificative în implementarea efectivă a proiectului.

Prim-ministrul României a declarat recent că, în data de 15 octombrie, se va transmite Comisiei Europene spre aprobare proiectul de modernizare a centurii Bucureștiului la standard de autostradă.

Pe de altă parte, însă, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au declarat că documentația aferentă acestui proiect a fost introdusă în sistemul electronic național de solicitare a finanțării din fonduri europene (MySMIS 2014+), generând astfel confuzie în spațiul public cu privire la stadiul acestui proiect.

1) Poate confirma Comisia Europeană că proiectul de modernizare a centurii Bucureștiului a fost primit și se află în evaluare?

2) În caz afirmativ, poate oferi Comisia detalii cu privire la următoarele etape procedurale, respectiv la data la care ar fi programate să înceapă lucrările efective de construcție?1166832.RO PE 629.102


Yüklə 4,6 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə