O mulțime de spectatori asteaptă startulYüklə 445 b.
tarix30.07.2018
ölçüsü445 b.
#64418Începe cea de-a cincea ediție a concursului de mountain-bike pe traseul Hațeg-General Berthelot.La start se aliniază concurenți din Țara Hațegului, printre care și favoriții, câștigătorii edițiilor trecute…:Radu Pompei,Coman Marius,Basarabă Cătălin,Fucă Ovidiu.Printre aceștia se afla și mereu invinsul edițiilor trecute, Opârlescu Cristian, hotărât să intre in lista celor mai buni bike-ri.

 • Începe cea de-a cincea ediție a concursului de mountain-bike pe traseul Hațeg-General Berthelot.La start se aliniază concurenți din Țara Hațegului, printre care și favoriții, câștigătorii edițiilor trecute…:Radu Pompei,Coman Marius,Basarabă Cătălin,Fucă Ovidiu.Printre aceștia se afla și mereu invinsul edițiilor trecute, Opârlescu Cristian, hotărât să intre in lista celor mai buni bike-ri.O mulțime de spectatori asteaptă startul.

 • O mulțime de spectatori asteaptă startul.

 • Toți concurenții se aliniază la linia de pornire. Și iată că se aude și fluierul de start…Favoriții pornesc in frunte, cum era de așteptat. Se pare ca Opârlescu Cristian va trebui să improvizeze ceva pentru a se menține in lupta pentru podium.Deși se află în grupul de primii 5,se pare că cei patru se distanțeaza considerabil de acesta.Se află la jumatatea traseului și nu se intrevede nicio speranță pentru el. În aceste momente are nevoie de o minune pentru a se putea apropia de cei patru. Dar ce se intamplă..??Se pare că liderul cursei a avut un accident…și este nevoit să abandoneze maratonul.

 • Deși se află în grupul de primii 5,se pare că cei patru se distanțeaza considerabil de acesta.Se află la jumatatea traseului și nu se intrevede nicio speranță pentru el. În aceste momente are nevoie de o minune pentru a se putea apropia de cei patru. Dar ce se intamplă..??Se pare că liderul cursei a avut un accident…și este nevoit să abandoneze maratonul.

 • Însă Opârlescu are nevoie de mai mult de atât pentru a se apropia de podium, lucru de care este conștient.Dar iată un pronostic al ex-liderului Radu Pompei: ”Opri va caștiga cursa…are asul asuns in mânecă…Încercand să-i sabotez bicicleta înainte de cursă am observat că el nu se preocupa de starea lui fizică sau de bicicletă…Ci avea pe masă o mulțime de caiete de informatică cu ajutorul cărora, pretind că, își organiza traseul complet al maratonului. Știu că poate pare bizară povestea, însă acest lucru îl va ajuta enorm și va avea un avantaj din momentul in care iși va folosi planul. De menționat ca am rămas impresionat de planul său incât am renunțat la sabotaj și am preferat să fotografiez harta acestuia…crezănd ca imi este de mai mare folos…”

 • Dar iată un pronostic al ex-liderului Radu Pompei: ”Opri va caștiga cursa…are asul asuns in mânecă…Încercand să-i sabotez bicicleta înainte de cursă am observat că el nu se preocupa de starea lui fizică sau de bicicletă…Ci avea pe masă o mulțime de caiete de informatică cu ajutorul cărora, pretind că, își organiza traseul complet al maratonului. Știu că poate pare bizară povestea, însă acest lucru îl va ajuta enorm și va avea un avantaj din momentul in care iși va folosi planul. De menționat ca am rămas impresionat de planul său incât am renunțat la sabotaj și am preferat să fotografiez harta acestuia…crezănd ca imi este de mai mare folos…”Iată că după povestea lui Radu Pompei apare și punctul culminant al intrecerii….Opârlescu scoate din buzunar o hartă a traseului si uitându-se pe ea,zâmbește și pornește mai departe, dar fiind grăbit acesta pierde harta pe care o gasește ex-liderul Radu și o publică mulțimii…

 • Iată că după povestea lui Radu Pompei apare și punctul culminant al intrecerii….Opârlescu scoate din buzunar o hartă a traseului si uitându-se pe ea,zâmbește și pornește mai departe, dar fiind grăbit acesta pierde harta pe care o gasește ex-liderul Radu și o publică mulțimii…

Însă mulţimea este uimită de spusele lui Pompei,deoarece nu inţelege cum de la o hartă poate câstiga maratonul.Acesta le explică,că Opârlescu a determinat cel mai scurt drum dintre două localitaţi cu ajutorul programului PASCAL invaţat la informatică.

 • Însă mulţimea este uimită de spusele lui Pompei,deoarece nu inţelege cum de la o hartă poate câstiga maratonul.Acesta le explică,că Opârlescu a determinat cel mai scurt drum dintre două localitaţi cu ajutorul programului PASCAL invaţat la informatică.

Datorită noţiunilor invătate la ora de informatică,biciclistul Opârlescu Cristian a câstigat cea de-a 5 ediţie a concursului mountain-bike.

 • Datorită noţiunilor invătate la ora de informatică,biciclistul Opârlescu Cristian a câstigat cea de-a 5 ediţie a concursului mountain-bike.

 • Folosind noţiunile grafurilor poţi să alegi drumul cel mai scurt dintre două localitaţiEchipa bike-rilor:RADU POMPEI

 • Echipa bike-rilor:RADU POMPEI

 • COMAN MARIUS

 • BASARABĂ CĂTĂLIN

 • FUCĂ OVIDIU

 • OPÂRLESCU CRISTIAN
Yüklə 445 b.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə