Organizația Mondială a Sănătății: În România au fost diagnosticate 78,760 de noi cazuri de cancer în 2012, iar numărul bolnavilor este în creștere București, 15



Yüklə 12,32 Kb.
tarix01.08.2018
ölçüsü12,32 Kb.
#65682

::::medi.jpg


Organizația Mondială a Sănătății:

În România au fost diagnosticate 78,760 de noi cazuri de cancer în 2012, iar numărul bolnavilor este în creștere

București, 15 aprilie: Un studiu al Agenției Internaționale pentru Cercetarea Cancerului al Organizației Mondiale a Sănătății arată că în România s-au înregistrat 78,760 de noi cazuri de cancer în 2012. Această statistică a clasat România pe locul al zecelea în rândul țărilor europene, în ceea ce privește bolnavii de cancer.

MediHelp International, furnizor de asigurări private de sănătate cu acoperire inetrnațională a analizat aceste rezultate luând în considerare și deficiențele sistemului public de sănătate din România.

Datele furnizate de programul de cercetări EUCAN pe site-ul dedicat, dovedesc faptul că au existat 78.760 de noi cazuri de români care suferă de diferite tipuri de cancer, marcând o creştere față de anul 2011, când s-au înregistrat 51.450 de noi cazuri. Cele mai des întâlnite tipuri de cancer sunt cancerul la sân, la plămâni şi colon. Potrivit cifrelor furnizate de EUCAN în anul 2012, 35,611 femei şi 43,149 bărbaţi din România suferă de cancer .

În ultima săptămână am avut numeroase discuții legate de fondurile insuficiente ale spitalelor de stat, criza personalului medical, corupția și abuzul din sistem. Însă poate cel mai dureros aspect este cel legat de criza citostaticelor și lipsa medicamentelor vitale necesare tratării pacienților de cancer. În aceste condiții, bolnavii nu au altă variantă decât să se trateze în străinătate și să plătească sume substanțiale pentru îngrijire specializată. O alternativă pentru români este o asigurare privată de sănătate care acoperă toate cheltuielile necesare pentru tratamentul ȋn cele mai bune spitale din lume, spune Zahal Levy, Preşedintele MediHelp International, distribuitor regional de asigurări private de sănătate.

Un plan de asigurare privată de sănătate le poate oferi românilor acces la sevicii medicale internaționale și acoperirea cheltuielilor pentru cele mai importante proceduri ȋn cadrul celor mai bune spitale din Europa şi din lume.

Dezvoltarea programului EUCAN a fost realizată de către Cancéropôle Lyon, Auvergne, Rhone-Alpes (CLARA), autoritățile locale ale departamentului din Rhone și zona Lyon, Comisia Europeană (DG Sanco și DG Research) și Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului. Scopul EUCAN este să facă cunoscute informaţiile specifice diferitelor ţări cu privire la problemele legate de cancer, cu ajutorul datelor adunate din înregistrările despre cancer existente și din informațiile obţinute din cadrul bazei de date OMS privind mortalitatea.

Pentru o copie completă a studiului puteți accesa: http://eco.iarc.fr/EUCAN/Default.aspx

MediHelp Internațional este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piața din România începand cu 1999. MediHelp Internațional este manager de distribuție al BUPA International în Ungaria, România și Bulgaria. În parteneriat cu BUPA International, MediHelp îmbină cu succes Asistența Medicală cu Asigurarea Internațională de sănătate, pentru beneficiul clienților săi.
MediHelp International este broker de asigurări al Bupa Internațional în România, Ungaria și Bulgaria. MediHelp Internațional este înregistrat la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor din România cu numărul RBK – 366/11.10.2006. Asigurările sunt oferite de Bupa Insurance Ltd. și Bupa Insurance Services Ltd. Bupa Insurance Services Ltd este înregistrat în Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord sub numărul 03829851, iar Bupa Insurance Ltd are numărul de înregistrare 3956433 în Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Pentru mai multe informații:

Lidia Pitulea, Public Advisor



The Public Advisors, Tel: 0733 300 777, E-mail: lidia.pitulea@publicadvisors.ro
Alida Coman, Marketing & PR Coordinator

MediHelp International, Tel: 0722 209 847, E-mail: alida.coman@medihelp.ro
Yüklə 12,32 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin