Perioada: 27. 12. 2013 – 03. 01. 2014



Yüklə 50,66 Kb.
tarix17.03.2018
ölçüsü50,66 Kb.
#45568









Perioada: 27.12.2013 – 03.01.2014
S





oare puternic, ape turcoaz, plaje cu palmieri si nisip alb-galbui, plantatii de trestie de zahar cat vezi cu ochii, vegetatie luxurianta, explozie de culori in hainele localnicilor, o senzatie generala de liniste si pace, oameni zambitori si amabili, un rom incredibil de bun, hoteluri elegante... si acestea sunt doar cateva din elementele definitorii ale unei vacante de vis in Insula Mauritius.


Mauritius este situata in sud-vestul Oceanului Indian, la aprox. 2.000 km de coasta Africana si face parte din Arhipelagul Mascarenelor, alaturi de insulele Reunion si Rodrigues. Avand o suprafata totala de 1.860 km2, detine 330 km de plaja protejata de recifuri de corali. Aceste recifuri sunt situate la 2-3 km de coasta, protejand astfel apele de rechini si fiind o bariera naturala impotriva valurilor.


C

apitala (cea mai bogata din Africa) se afla la Port Louis, un oras modern si aglomerat, ce se mandreste cu un port maritim si o promenada identice cu vestitul “The Waterfront” din Cape Town.
Cunoscuta de navigatorii arabi inca din secolul X, Mauritius a fost oficial descoperita de portughezi in 1505. In secolul XVII olandezii au ocupat insula si au denumit-o dupa Maurice van Nassau. Olandezii sunt considerati de catre localnici principalii vino-vati pentru disparitia pasarii Dodo (cea mai mare pasare de pe Terra ce nu putea sa zboare), existand doua variante ale legendei: fie olandezii au mancat toate pasarile Dodo de pe insula, fie, la sosirea lor pasarea era deja pe cale de disparitie si cele cateva exemplare existente au fost mancate. Pasarea Dodo este acum simbolul insulei si poate fi gasita doar pe suveniruri.
Engleza si franceza sunt limbi oficiale, obligatorii la scoala, insa in viata de zi cu zi se foloseste creola. Moneda este Rupia Mauritiana, paritate aprox 1 EUR≈40 MRS, 1 USD≈32 MRS.
Lunile decembrie – februarie reprezinta sezon de varf in Mauritius, temperaturile in timpul zilei incadrandu-se intre 300C – 350C, iar noaptea 250C – 300C.

HOTEL MARITIM 5* / Balaclava - demipensiune

www.maritim.com
Localizare: Se afla la 60km de aeroport si 15km de capitala insulei, Port Louis. Deschis in 1990 si renovat complet in 2009, inconjurat de plaje cu nisip alb si de apele turcoaz ale Oceanului Indian, Maritim este un resort de lux ce se intinde pe o suprafata de 25 hectare. Combinatia stilurilor tropical si colonial asigura un plus de originalitate si eleganta unei vacante in aceasta locatie superba.

Prezentare generala si facilitati: Clientii hotelului au la dispozitie 4 restaurante si 3 baruri: restaurantul principal “Belle Vue” unde se servesc micul dejun si cina bufet, de la toate mesele putandu-se admira piscina si oceanul; restaurantul a-la-carte in stil colonial “Chateau Mon Desir” de unde se pot admira privelisti spectaculoase asupra raului Citron si Turtle Bay – un loc perfect pentru o gustare, o degustare de vin sau o cina romantica; restaurantul “La Maree” situat pe plaja unde se pot servi pranzul, prajituri, ceai, cafea; bar “Quarter Deck” situat pe plaja, un loc perfect de relaxare pe tot parcursul zilei; bar la piscina; lobby bar.

“Tropical Flower Spa” se intinde pe 3.500m2 este formata din 12 pavilioane pentru diverse tratamente: masaj, sauna, baie turceasca, jacuzzi etc. Toate produsele de infrumusetare si relaxare utilizate sunt din fructe tropicale, plante si uleiuri naturale si sunt combinate in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Hotelul dispune de piscina exterioara cu bar si jacuzzi integrate si ofera gratuit acces la urmatoarele activitati: waterski, sailing, minigolf, windsurf, snorkeling, hidrobicicleta, canoe, teren de tenis (inchirierea rachetelor este gratuita, se plateste taxa pentru minge). Alte atractii: complex “sport and wellness club”, centru de echitatie cu 12 cai si ponei, o mica ferma de animale unde se afla si cateva testoase imense, curatatorie, spalatorie, WiFi in toate camerele si spatiile

publice, babysitter, club pentru copii “Turtle Club”.



Camere: Hotelul dispune de 215 camere, din care 75 categoria “prestige”. Acestea au 58m2 si capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii 2-11.99 ani. Sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, facilitati de preparare ceai / cafea, uscator de par, seif, telefon, minibar, terasa, masa si fier de calcat (la cerere).

EURO/ persoana/ pachet



Loc in dubla PRESTIGE

Primul copil

2 – 11,99 ani

Primul copil

12 – 16,99 ani

Al doilea copil

2 – 11,99 ani

Al treilea adult

2.570

1.743

1.863

1.793

2.370

Supliment all inclusive: 322 EURO/ adult/sejur, 322 EURO/ copil 12-16.99 ani, 161 EURO/ copil 2-11.99 ani/sejur

HILTON RESORT & SPA 5* / Flic en Flac - demipensiune

www.3hilton.com
Localizare: Hotelul este situat pe plaja de pe coasta de vest a insulei Mauritius de unde se pot admira apusuri de soare incredibil de frumoase, la 50km de aeroport si 3 km de statiunea Flic en Flac.

Prezentare generala si facilitati: Clientii hotelului au la dispozitie 4 restaurante si 2 baruri: “La Pomme D’Amour” este restaurantul principal unde se serveste micul dejun si cina bufet; restaurantul “Melanzane” este A la carte si este deschis numai pentru cina; “Ginger Thai” este un restaurant cu specific tailandez cu meniu bufet la cina; restaurantul “Les Coquillage” este situat direct pe plaja si este deschis dupa pentru servirea mesei de pranz. Cina se poate servi fara niciun cost suplimentar la orice din aceste trei restaurante (cu exceptia unor preparate pe baza de homar care se platesc la “Melanzane”).

Centrul SPA reflecta cele patru elemente esentiale: apa, aer, pamant, foc. Intrarea este gratuita la fitness, sauna si baie turceasca, platindu-se doar procedurile de masaj sau alte tratamente corporale. In centrul SPA exista si o zona destinata copiilor “Ice Kiddies Spa”, unde si micutii (4-12 ani) sunt rasfatati corespunzator.

Hotelul dispune de doua piscine exterioare si ofera gratuit practicarea urmatoarelor sporturi acvatice: waterski, windsurf, caiac, hidrobicicleta, snorkeling, croaziera pentru a admira delfinii. Contra cost se pot face scufundari. Terenul de tenis se poate folosi gratuit, hotelul asigurand si rachete, insa este perceputa o taxa numai pentru inchirierea mingilor.

Camere: Dispune de 175 camere deluxe (43 m2) cu vedere (printre palmieri) la ocean. Capacitatea maxima a camerelor este de 2 adulti + 1 copil de 12 ani neimpliniti. Fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat, satelit, DVD player, aer conditionat masa si fier de calcat, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, facilitati de preparare ceai / cafea, balcon.
EURO/ persoana/ pachet

Loc in dubla

DELUXE

Primul copil

2-3.99 ani

Primul copil

4 – 11,99 ani

Camera single

DELUXE

2.695

1.173

1.571

4.467

Supliment pensiune completa: 190 EURO/ adult/sejur, 120 EURO/ copil 4-12 ani/ sejur
HOTEL SOFITEL IMPERIAL 5* / Flic en Flac - demipensiune

www.sofitel.com
Localizare: Acest resort de 5* se bucura de o frumoasa locatie pe plaja, pe coasta de vest a insulei, la 5km de statiunea Flic en Flac, la 60km de aeroport.

Prezentare generala si facilitati: Hotelul dispune de 5 restaurante si 3 baruri: restaurantul principal “Ravinala” unde se servesc micul dejun si cina bufet cu specific in fiecare seara; restaurantul “Tamassa” situat pe plaja unde se servesc meniuri pescaresti si preparate locale; restaurantul traditional “Jacaranda” situat pe plaja; restaurantul cu specific chinezesc “Ming Court”; restaurantul cu specific japonez “Teppanyaki”; piano-bar “Pink café”; barul “Tamassa” situat pe plaja, locul ideal de servire a unui cocktail la apus de soare; barul “Wine Corner” unde se pot vinuri si branzeturi frantuzesti.

Centrul SPA este un adevarat sanctuar asiatic unde va puteti relaxa si incarca fortele pentru intregul an: sauna, baie turceasca, masaj, aromaterapie sunt doar cateva din serviciile oferite. Sporturi: waterski, windsurf, snorkeling, scuba, tenis, volei.

Alte facilitati: piscina exterioara, piscine interioara, WiFi in camere si in spatiile publice, magazine, club pentru copii 4-6 ani, club pentru copii 6-12 ani, coafor, curatatorie, spalatorie.

Camere: Hotelul dispune de 191 camere, cele din categoria “luxury” avand vedere la ocean si fiind situate la etajul 1 sau 2. Acestea au 40 m2 si capacitate maxima de 2 adulti+1 copil. Sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, radio, facilitati de preparare ceai / cafea, uscator de par, seif, telefon, minibar, terasa, jacuzzi, cos cu fructe la sosire.

EURO/ persoana/ pachet



Loc in camera dubla LUXURY

Copil 2-10,99 ani

Camera single LUXURY

2.995

1.146

4.445


Hotel LUX BELLE MARE 5* / Belle Mare - demipensiune

http://www.luxresorts.com/en/hotel-mauritius/luxbellemare
Localizare: Hotelul este situat in statiunea linistita Belle Mare de pe coasta de est a insulei, pe una din cele mai frumoase plaje din Mauritius, la 45km de aeroport si 50km de Port Louise.

Prezentare generala si facilitati: Lux Belle Mare este un hotel elegant, cu personalitate, situat intr-o laguna ce detine una din cele mai mari piscine exterioare de pe insula de 2000 m2.

Restaurante: “The Kitchen” – restaurantul principal cu vedere la ocean si la piscina; “ The Beach” – pe plaja, un loc ideal de servit un pranz usor sau o cina romantica unde se servesc in special preparate din peste la gratar, pizza si salate; “East” – restaurant asiatic unde puteti combina o gustare japoneza cu un fel principal tailandez si un desert chinezesc; “Senses” – restaurant indian; “The Bar” – inspirat din stilul colonial est-indian, este ideal pentru o bautura racoritoare intr-o atmosfera de relaxare totala; “Café Lux” – cafenea unde se folosesc numai boabe de cafea organica; room service si beach service, program diferit de animatie in fiecare seara. Cina se poate servi la oricare din restaurantele hotelului, tinuta de seara fiind obligatorie.

Spa: Lux*Me este un concept unic ce combina fitness, spa, hrana, yoga, tratamente si experiente inedite. Conceptul se bazeaza pe crearea de catre clienti a propriei experiente spa integrate sub atenta indrumare a unui expert. De la tratamente faciale, masaj, exfoliere pana la yoga si programe dinamice, Lux*Me este o totala incantare.

Sporturi: snorkeling, caiac, skiwater, windsurf, kytesurf, pescuit, scufundari, volei, tenis de camp, tenis de masa, teren de golf in apropiere.

Pentru familiile cu copii, hotelul ofera doua programe speciale: “Play” – copii intre 3 si 12 ani sunt antrenati in diverse activitati in aer liber (cauta comori, exploreaza insula, participa la concursuri) de o echipa bine pregatita in acest sens; “Studio 17” – adolescentii intre 12 si 17 ani sunt antrenati in activitati specifice varstei lor.

Camere: Hotelul dispune de 174 suite impartite pe 8 categorii. Cele 57 de junior suite au cate 60m2, sunt spatioase si elegante, cu vederi spre gradina tropicala si spre laguna. Sunt dotate cu pat dublu matrimonial, aer conditionat, dressing, TV LCD cu satelit, DVD player, telefon, minibar, seif, uscator de par, WiFi.

EURO/ persoana/ pachet



Loc in JUNIOR SUITE

Primul copil

2 – 16.99 ani

Al doilea copil

2 – 5,99 ani

Al doilea copil

6 – 11.99 ani

3.450

1.249

1.249

1.812

Supliment all inclusive: 406 EURO/ adult/ sejur, 203 EURO/copil 2-11.99/ sejur, 308 EURO/copil 12-17 ani/sejur

Servicii incluse:

  • transport charter (zbor direct) Bucuresti – Mauritius si retur cu compania TAROM

  • 7 nopti cazare la hoteluri 5*cu demipensiune

  • cina festiva de Revelion

  • transferuri aeroport – hotel – aeroport

  • asistenta turistica


Nu sunt incluse in pret:

  • taxele de aeroport 295 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

  • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese

  • excursiile optionale

  • asigurarea medicala

  • asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)


ORAR DE ZBOR (ore locale):

27.12.2013 Bucuresti 01:00 – Mauritius 13:10

03.01.2014 Mauritius 13:00 – Bucuresti 21 :10

Durata estimativa a zborului: 10 ore si 10 minute.



Nota: Supliment loc+catering clasa business: 450 EURO/ persoana. Locurile sunt limitate.
OFERTA SPECIALA PENTRU CLIENTII DIN PROVINCIE:

* Tarif valabil in limita locurilor disponibile.

  • Transfer GRATUIT Aeroport Otopeni – Hotel Best Western Stil pe 03.01

  • Cazare GRATUITA la Hotel BEST WESTERN STIL 4* / Bucuresti in noaptea de 03.01 – 04.01.2014


Conditii de inscriere si plata:

Termen limita de inscriere cu early booking: 31 August 2013.

Termen limita de inscriere fara early booking: 15 Octombrie 2013.

Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.



Termene limita de plata:

Pentru rezervarile cu early-booking: plata integrala pana la data de 31.08.2013.

Pentru rezervarile fara early booking:

- pana la 15.10: 50% din suma totala

- pana la 31.10: 30% din suma totala

- pana la 30.11: 20% din suma totala



Conditii de retragere / penalizari:


  • anulare intre 31.08– 15.10: penalizare 20% din valoarea pachetului;

  • anulare intre 16.10– 31.10: penalizare 50% din valoarea pachetului;

  • anulare intre 01.11 – 30.11: penalizare 80% din valoarea pachetului;

  • anulare incepand cu 01.12 – penalizare 100%;

Penalizare modificare nume dupa 15.10: 100 EURO/ nume modificat.

TRANSFERURI AUTO PRIVATE DIN PROVINCIE DUS-INTORS (minim 2 pasageri):

- 25 EURO / adult si 10 EURO / copil 2-12 ani din orasul PLOIESTI;

- 40 EURO/adult si 20 EURO / copil 2-12 ani din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;

- 45 EURO / adult si 20 EURO / copil 2-12 ani din orasul PREDEAL;

- 50 EURO/adult si 30 EURO / copil 2-12 ani din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;

- 60 EURO/adult si 30 EURO / copil 2-12 ani din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.
OBSERVATII:

● Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. ● Preturile pentru copii sunt valabile pentru cazare in camera cu 2 adulti. ● Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Mauritius conform standardelor proprii. ● Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. ● Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. ● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Mauritius). ● Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro. ● Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. ● Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. ● Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.



Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Yüklə 50,66 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin