Previziuni generaleYüklə 392,71 Kb.
səhifə1/7
tarix26.07.2018
ölçüsü392,71 Kb.
#59152
  1   2   3   4   5   6   7


HOROSCOPUL ANULUI 2017

PREVIZIUNI GENERALE

Anul 2017 va fi anul relansării tuturor activităților din toate domeniile, precum și al implementării concepțiilor noi în toate structurile economice, tehnologice, financiare, militare, monetare și mediului de afaceri.

Marele Benefic, planeta Jupiter, va forma câteva aspecte favorabile în lunile ianuarie, aprilie, mai, august, septembrie și decembrie, pe rând cu Pluton, Neptun și Saturn. Efectele acestor aspecte vor aplana conflictele sau unele diferende din lumea finanțelor și a tehnologiilor industriale și, în același timp, vor impulsiona mediul de afaceri, de cercetare și inovație, favorizând totodată noi reforme în piața imobiliară, de construcții, industrială și petrolieră.

Dar să nu ne facem iluzii că doar aspectele susținute de Jupiter vor funcționa, pentru că și celelalte planete, unele orientate chiar ostil vor determina agitație în cadrul acelorași piețe și ceva în plus.

Lunile februarie (anumite zile), iulie și începutul lui august vor găzdui și astfel de evenimente, pe care să nu ți le dorești niciodată.

Încă din decembrie 2014, planeta Saturn a intrat în zodia Săgetătorului, atrăgând atenția colectivă asupra normelor și regulilor acceptate social, pe baza cărora ne derulăm viețile.

Adevărul este că toate aceste reguli, norme, comportamente cu funcționalitate în mai toate domeniile sociale, educaționale, politice și religioase, au mare nevoie de o actualizare și repunere pe baze noi, sănătoase, în concordanță cu aspirațiile oamenilor tineri nealterați de mirajul banului și al materialului.

Norocul omenirii este că planeta Saturn sau Profesorul din Astral este cel mai în măsură în a produce inspirație, când este vorba de a rescrie sau reașeza ceva.

Zodia care-l găzduiește, adică Săgetătorul, îi oferă o perspectivă mai largă cu privire la acest lucru.

În 20 decembrie va intra în propriul domiciliu de unde ne va îndemna (la început) și mai apoi ne va obliga să decidem, în mod corect și realist, spre ce trebuie să optăm pentru a progresa ca ființe ale lui Dumnezeu, aflate temporar în trup material pe această planetă.

Nu va mai fi loc de xenofobie, diferențe religioase, separări în funcție de sex, nivel de educație sau culoarea pielii. Analizând în acest moment, pare total neverosimil, însă cu Saturn nu se glumește, mai ales că forța sa în propriul domiciliu nu poate fi măsurată.

O altă planetă extrem de imprevizibilă este surprinzătorul Uranus, aflat din anul 2011 în zodia de foc a Berbecului și care va zăbovi în același loc și tot anul 2017.

Chiar dacă aspectele iritante determinate de o serie de cuadraturi pe care le-a făcut Pluton în Capricorn par a fi trecut, nu este așa, până acum și-au transmis unul altuia avertismente cu privire la ce va urma.

Să ne ferească Domnul Dumnezeu să fim martorii exprimării libertății pure pe de-o parte, iar pe de alta- respectului față de reguli și norme de drept Divin.

Nu aș vrea să insist, dar nu pot altfel, asupra multelor accidente din toate tipurile de transporturi, a incendiilor, exploziilor și catastrofelor naturale care vor avea loc în acest an, este adevărat ele vor continua și în 2018, iar cele două planete protagoniste nu vor fi total străine de aceste fenomene.

Casa a XII-a a zodiacului general este locuită și în acest an de către propriul Guvernator al zodiei Peștilor, enigmaticul și visătorul Neptun, cel responsabil de lichidele planetei-apă, petrol, gaz lichefiat.

Sper să ne bucurăm cât mai curând de prima măsură neptuniană în privința lichidelor, măsură confuză pentru cine exploatează acele sectoare și foarte limpede, pentru cei ce se luptă pentru salvarea planetei.

Neptun mai este recunoscut pentru tendința sa de a desființa granițele, atât din punct de vedere geografic, cât și spiritual, fiind cea mai luptătoare planetă pentru înțelegerea dintre oameni, eliminând în acest sens orice fel de bariere.

Și tot una din preocupările sale este sectorul comunicațiilor fără fir, care va cunoaște, începând din acest an, o dezvoltare care pentru unii ar putea părea chiar fantezistă, ori de science fiction.

Este de asemenea posibil ca expansiunea lui în această a XII-a casă să ajute, împreună cu vibrația uraniană și cea plutoniană și nu în ultimul rând saturniană, la schimbarea unei forme de guvernământ dintr-un stat foarte bine consolidat economic și militar, sau la dispariția fizică ori politică a unui cap încoronat, sef de guvern sau de stat, care poate crea multă agitație pe scena politică a lumii, cu ecouri impresionante.

Zona subterană îi aparține lui Pluton, așezat foarte bine în Capricorn și tot anul 2017. A nu se crede că are și el rol de păzitor al secretelor bine păstrate. Nicidecum, el este marele maestru al dezvăluirilor senzaționale, al scoaterii la lumină a secretelor de natură colectivă și creării unor acțiuni de acest fel la momentul potrivit.

Așa vom reuși să aflăm care sunt metehnele oamenilor politici, la ce nebunii se dedau magnații lumii, ce acorduri păzesc reprezentanții unor autorități și ce adevăruri țin sub cheie supușii Bisericilor, cei ce se închină la Dumnezeu și slujesc partea adversă.

Toate dezvăluirile din acest an vor avea nevoie de răspunsuri și vor atrage consecințe, chiar și acolo unde cei bogați și aparent feriți țin încă în mână soarta lumii.

BERBEC 21 martie-20 aprilie

Element: Foc

Calitate: Semn cardinal

Polaritate: Masculin/ yang

Guv. Planetar: Marte

Piatră prețioasă: Diamant

Piatră benefică: Ametist, Hematit, Rubin

Verb caracteristic: Sunt

Anatomie: Cap, față, gât

Culori: Roșu, alb

Mituri: Artemis, Iason

Casa: Întâi

Semn în opus: Balanța

Floare: Mușcata

Cuvânt cheie: Inițiativă

Înger Păzitor: Malahidael-îngerul curajului

Pentru berbeci, anul 2017 va fi un an al descoperirii de sine. Năbădăiosul Uranus va dispune de cea mai imprevizibilă energie cerească, ce vă poate aduce, atât evenimente extraordinare, cât și dintre cele mai puțin plăcute. Având în vedere că se află în ultima parte a șederii sale în zodia lor, ne putem aștepta la dezlănțuiri furtunoase, mai ales pentru nativii născuți în ultimul decan, care vor simți efectele mult mai intens decât restul zodiei.

În ciuda faptului că acest tranzit va duce la multe schimbări în viețile Berbecilor, senzația de eliberare de ceva cumplit și apăsător va fi și ea cunoscută. Tot ceea ce i-a împiedicat în ultimii aproximativ 7 ani să-și înțeleagă propriul sine va dispărea, lăsând loc posibilităților de manifestare a acestuia.

De aceea este bine ca acești nativi să renunțe de bunăvoie la tot ceea ce nu a funcționat în acești ani, dar cu asumare de responsabilități și posibilități de comunicare ulterioară.

Cei ce nu vor fi în stare să respecte aceste reguli, vor avea parte de haos și degringoladă în propria viață, cu șanse de remediere peste aproximativ 86 de ani.

Dacă planeta Venus parcurge un semn în aproximativ 3 săptămâni, iată că anul acesta va poposi chiar în casa Berbecilor timp de trei luni, fapt ce va determina un exces de pasiune în toate relațiile sentimentale.

Farmecul acestor nativi îi va face irezistibili în fața celor de sex opus, dar și în fața partenerilor de toate categoriile. Și tot Venus va fi cea care-i va îndemna la cheltuieli neprevăzute, fie pentru îmbunătățirea imaginii, fie pentru tot ceea ce înseamnă brusc un hobby.

Periplul prin magazine poate dura din 3 februarie până în 2 aprilie și din 28 aprilie până în 6 iunie, ca să nu mai spun că din 4 martie această planetă va intra în mișcare retrogradă 3 săptămâni, iar buzunarele sau cardurile Berbecilor au toate șansele să se golească definitiv. Atenție deci, maximă prudență în ceea ce privește cheltuielile.

Să nu uităm însă că, în casa parteneriatelor, marele benefic Jupiter va poposi până în 10 octombrie, fapt ce va face posibile schimbări importante în domeniul relațiilor apropiate, precum și radicalizarea unor conflicte mai vechi cu transformarea lor în ceva extrem. Pentru cei ce se află în relații neoficiale, opoziția Venus-Jupiter poate duce la ceva matrimonial, dar pe perioade mai mici de 12 ani și nicidecum pentru tot restul vieții. Așadar, dacă vă hotărâți să oficializați relația, o puteți face doar când planeta Venus intră în mers direct și iese din opoziția cu Jupiter.

Pe de altă parte, pentru cei ce se simt încătușați în diverse legături, tot aceste aspecte îi pot ajuta să se elibereze definitiv, dar și în acest caz este bine să se evite deciziile bruște, luate sub impulsul momentului.

Din 10 octombrie Jupiter va intra în casa finanțelor comune, a experiențelor letale și astrale, de unde vă poate ajuta să culegeți roadele a ceea ce ați semănat în perioada februarie-mai.

Tot el poate radicaliza niște boli cum ar fi cele legate de vezica urinară, organele sexuale și sistemul muscular, în cazul în care comportamentul nativului incorect, în perioada în care se afla în casa a VII-a, a contribuit la apariția unor afecțiuni ale acestor organe. Există însă și posibilitatea unor vindecări totale, în cazul în care problemele au apărut înainte de februarie 2017 și nu au fost determinate de anumite excese.

În concluzie, Berbecii ar fi bine ca pe tot parcursul anului 2017 sau cel puțin până în 10 octombrie să ia decizii care să nu se întoarcă împotriva lor, a propriului cămin, propriilor relații sau propriei persoane, să-și fixeze ca țel transformarea pozitivă a tuturor rezultatelor, prin alegeri raționale.

O altă casă locuită pe tot parcursul anului 2017, mai precis până pe 20 decembrie, este cea a călătoriilor lungi, a opiniilor, a locurilor îndepărtate, educației, experiențelor psihice, a intuiției și dezvoltării spirituale, a tendințelor științifice, anume casa a IX-a. Aici severul și implacabilul profesor din astral Saturn îi va îndemna pe Berbeci să se implice și să ia atitudine față de un subiect, o idee sau o cauză în care cred cu toate convingerea.

Astfel însușirea temerară de care dispune nativul va reprezenta un mare ajutor în a impresiona pe cineva cu mare influență socială, administrativă sau chiar politică, în asemenea măsură încât să ia atitudine într-o problemă importantă care-l vizează direct sau indirect pe curajosul Berbec.

Toți cei ce vor dori nume sau renume în domeniul de activitate ales, pot beneficia de sfaturi, îndrumări sau recomandări din partea unor persoane cu putere de decizie, iar când Saturn va intra în casa carierei, Berbecul se va trezi într-o poziție de autoritate, grație recomandării anterioare.

De reținut faptul că profesorul cel exigent Saturn îi răsplătește doar pe elevii silitori, le recunoaște meritele, când este cazul, și nu este deloc zgârcit cu recompensele, tot când este cazul.

Nativii născuți între 27 martie și 3 aprilie pot avea o perioadă de confuzie, sau pot să creadă că au scăpat totul de sub control, deși nu este așa datorită semisextilului Soare-Neptun.

Această planetă greoaie aflată în domiciliul său, adică în zodia Peștilor și casa a XII-a a Berbecilor, le poate aminti acestora ce înseamnă subtilitatea. Așa că, dintr-odată, urme de sensibilitate, acolo unde nu se cunoștea nici măcar sensul cuvântului, vor fi tot mai dese. Dincolo de duritatea, de această dată aparentă, nativii vor trebui să asculte orice șoaptă venită din subconștient și să evite tot ceea ce le poate produce amărăciune, revoltă sau uneori lacrimi.

Cuadratura dintre Pluton și Soarele natal, prezentă de aproximativ 9 ani în viețile Berbecilor, a determinat multe conflicte, mai cu seamă pe segmentul de vârstă 30-48 ani.

Pluton tranzitează casa a X-a, adică Capricornul acolo unde se vorbește de imagine, stimă publică, faimă, demnitate, promovare, fapt ce a determinat multe convulsii de-a lungul timpului.

Cei născuți între 4 și 11 aprilie vor simți această presiune chiar de la începutul anului, fapt ce-i va determina să ia o hotărâre în ceea ce privește domeniul respectiv (casa a X-a). Consider că a venit vremea ca fiecare Berbec să-și evalueze prioritățile și să ajusteze povara responsabilităților, astfel încât să devină suportabile.

Berbecii să nu uite că sunt zodia care poate fi cel mai puțin manipulată.

Dacă în perioada tranzitului Saturnian, nativii mai puțin „disciplinați” au sau au avut probleme cu ficatul sau coapsele, tranzitul Plutonian le amintește tot „indisciplinaților” că au și genunchi, astfel că în perioada aspectelor mai puțin plăcute (cuadraturi, opoziții) durerile în zonele respective vor fi greu de suportat.

Tot în planul sănătății mai pot acționa și eclipsele din acest an și mă refer la cea lunară în zodia Leului din 10 februarie care poate afecta serios inima și spatele, iar în același timp îi poate arunca în relații ocazionale urmate de regrete de lungă durată cu costuri foarte mari.

Eclipsa solară din 26 februarie poate transforma o plăcere efemeră într-un viciu, iar în planul sănătății probleme mari în ceea ce privește talpa piciorului. Acest aspect mai poate contribui la dezvăluirea unor secrete cu impact devastator pentru cei apropiați.

În data de 7 august, tot pe o eclipsă lunară, cu Luna în Vărsător și Soarele în Leu, sunt posibile accidente ale mâinilor, în special coatele, precum și dureri inexplicabile în acele zone.

De asemenea, veți primi vești de la prieteni apropiați sau din partea unui grup sau grupare unde doriți să vă afiliați, dacă n-ați făcut-o încă.

Ultima eclipsă a anului, solară, în zodia Leului, vă va ajuta să duceți la împlinire planurile făurite la sfârșitul lunii februarie. Pentru cei ce nu au copii este cel mai propice moment pentru mărirea familiei, iar pentru cei ce au o relație ce până atunci nu promitea, este bine să nu se înstrăineze, Universul va lucra pentru ei. Atenție la sănătate, mai ales persoanele trecute de 40 de ani, aparatul circulator și tensiunea arterială vă pot aduce pe patul de spital. Nu faceți excese ce pot determina anumite afecțiuni în ceea ce privește cordul și vasele de sânge.

Bani și Carieră

Fenomenul de Lună Plină din 12 ianuarie vă poate intensifica sentimentele, legându-vă într-un fel de zona în care profesați. Momentul este potrivit pentru un transfer sau pentru o renegociere de contract.

Ziua de 23 februarie vă poate pune față-n față cu cineva cu autoritate, receptiv și la cele mai năbădăioase idei. Îmbunătățirea condițiilor de muncă este posibilă.

Martie vine cu o Lună Plină în casa muncii, chiar în ziua de 12 martie, recompensându-vă pentru un lucru bine făcut.

În 10 aprilie Jupiter în casa a VII-a primește susținere de la Luna Plină în aceeași casă și vă ajută să vă păstrați afacerea cu același statut și în condiții avantajoase.

Până în 20 mai, Soarele în Taur va crea aspecte legate de calitatea muncii, a cumpărăturilor, a vestimentației, etc. Asigurați-vă că alegeți când trebuie și ce trebuie...

Venus în casa finanțelor și a posesiunilor va sta din 6 iunie până în 4 iulie, transmițându-vă priceperea proprie în a face rost de bani.

Dacă aveți un proiect în care ați investit de ceva timp, data de 7 iulie va rămâne memorabilă, după ce veți primi vestea minunată legată de acesta. Dar asta nu este tot, zilele de 18 și 19 iulie vor veni cu vești pe cât de surprinzătoare, pe atât de importante. Doamne, ce noroc!

Zeița iubirii și a banilor va intra în zodia Racului, cea ce vă patronează sănătatea și munca, orientată spre cămin și familie. E momentul să investiți într-o casă, să așteptați un copil, după care să vă mutați într-o locație mai mare.

Septembrie vine cu aspecte care îndeamnă la plata facturilor mai vechi, care a devenit o apăsare de ceva timp.

Din 10 octombrie Jupiter va intra în zodia Scorpionului, obligându-vă să întocmiți un plan financiar pe 12 ani, mai ales că foarte curând lui i se alătură și Soarele și Mercur. Având în vedere că această zodie vă patronează casa a VIII-a, a finanțelor comune și moștenirilor, eu zic să vă puneți pe treabă.

Luna Plină și cea Nouă din noiembrie vor influența ambele case ale banilor, pregătiți-vă buzunarele, dar nu uitați de planul pe 12 ani, momentul acesta vă dă posibilitatea să-l reduceți. Ce ziceți de 12 luni?

Din 20 decembrie, Saturn va locui în propriul domiciliu, zodia Capricornului și patroana casei a X-a a Berbecilor. Păi să vedeți de acum încolo ce înseamnă nume, renume, onoruri, imagine, demnități. Potoliți-vă entuziasmul și renunțați la a visa cu ochii deschiși, Saturn este mult prea serios pentru a fi preocupat de vise.

Dragoste

Zilele de 1,12,15 și 16 ianuarie sunt ideale pentru a putea fi petrecute în intimitate, la lumina slabă a planetelor din zodia Peștilor.

Februarie vine cu un romantism devastator creat de Venus și Marte, chiar în zodia dumneavoastră. Dacă aveți un partener, evitați micile animozități, asta numai dacă nu le-ați creat chiar dumneavoastră pentru a savura împăcarea.

Cei singuri pot avea acum ocazia să se bucure de dragoste la prima vedere, fiți atenți numai cum gestionați ulterior relația.

Retrogradarea lui Venus din 4 martie poate scoate la suprafață nădufuri vechi cu privire la o relație. Trei săptămâni mai târziu vă vor trece.

Luna Plină din zodia Balanței, pe 10 aprilie va activa casa a VII-a, aducând un nou candidat la calitatea de unic partener a unor nativi Berbec.

Întâlnirea dintre Jupiter și Venus din 19 mai aduce fericire în cuplurile solide, bucurie în cele abia întemeiate, prudență în relațiile încă fragile.

Aspectul din 9 iunie dintre Venus și Marte, vă îndeamnă să transformați o relație ocazională în ceva mai mult de atât. Venus și Marte vor forma în 10 iulie o relație armonică cu Luna în Vărsător, dându-vă posibilitatea să socializați, să întâlniți prieteni noi, să reînnodați relații pe care le regretați. Grăbiți-vă, aveți la dispoziție doar două zile.

Misterul își face drum în viața dumneavoastră prin intermediul unei persoane pentru care ați avut numai gânduri platonice. Pe 7 sau 21 august perechea de eclipse va lămuri acest mister.

O persoană preocupată de viața dumneavoastră face planuri pentru luna septembrie, bine ar fi să răspundeți pozitiv, chiar dacă de acest subiect mai sunt preocupați și alții.

Tripleta Jupiter-Soare-Mercur, în casa a 8-a a resurselor comune, va facilita pe lângă finanțe și o atracție nebună față de un coleg sau o colegă de serviciu. Gândiți-vă la consecințe înainte de a face ceva nechibzuit.

Marte va parcurge casa a VII-a a relațiilor în ritmul furtunos caracteristic lui, aducând în noiembrie câteva momente de tensiune maximă în viețile Berbecilor. Bine ar fi să vă consumați energia în alte scopuri.

Energia aventuroasă ce vine dinspre Săgetător vă anihilează puțin voința, lăsându-vă să vă desfășurați fără posibilitate de autocontrol. Spre norocul dumneavoastră, susținerea saturniană din 6,7 și 8 decembrie va pune capăt unei nebunii care nu sunt sigură că durează de prea multă vreme.

Sănătate

Casa sănătății Berbecilor va fi locuită până în mai de Nodul Nord al Lunii sau Destinul, care este favorabil sănătății și întărește organismul. Totuși, prezența atât de imprevizibilă a planetei Uranus în casa 1-a le poate aduce acestora și unele afecțiuni legate de sistemul nervos central precum și de unele terminații nervoase.

Mai există și riscul unor accidente prin explozii, electrocutări sau cu autovehicule. Însă toate acestea ar putea fi evitate dacă nativii s-ar osteni cât decât să unească convingător efortul cu idealul.

Și acest an obligă la multă odihnă, mișcare și o hrană echilibrată, bogată în minerale, vitamine și un adaos de seleniu.

Cristalul energizat, tămâie, isop și trei granule de sare trebuie purtate în permanență.

Culorile vestimentației: alb, mov, negru și tot ce derivă din roșu.

Rugăciunile trebuie făcute după ora 21.

Milosteniile se fac în toate sâmbetele din posturi.TAUR 21 aprilie-21 mai

Element: Pământ

Calitate: Semn fix

Polaritate: Feminin/ yin

Guv. Planetar: Venus

Piatră prețioasă: Smarald

Piatră benefică: Ametist, diamant, agatul bleu, cuarț bleu

Verb caracteristic: Am

Anatomie: Esofag, gât

Culori: Verde, turcoaz

Mituri: Isis, Osiris ,Minotaurul

Casa: A doua

Semn în opus: Scorpionul

Floare: Panseluțe, violete, iriși

Cuvânt cheie: Conservare

Înger Păzitor: Asmodael-îngerul răbdării

Anul 2017 pentru nativii Taur este unul al promisiunilor îndeplinite și al deciziilor de viață. Atât planeta Uranus aflată încă din anul 2010 în casa a XII-a, cât și propriul patron Venus care va zăbovi timp de 3 luni în aceeași casă, îi vor ajuta pe Tauri să înțeleagă că în această lume ei nu pot păstra secrete pentru totdeauna. De aceea este bine ca nativii să pună pe tapet tot ceea ce au considerat până în acest moment că-i poate compromite, că le poate distruge reputația, că le poate demasca sentimentele, etc..., punând capăt astfel bârfelor ce s-ar putea naște, având ca deliciu aceste subiecte.

Testarea tranzitului vizavi de Tauri constă în faptul că-i obligă la anonimat, la izolare sau cât mai multă discreție, până iureșul zvonurilor, bârfelor, clevetirilor se va stinge.

Semisextilul dintre Uranus și Soarele natal, va accentua într-un mod aparte aceste manifestări, mai ales pentru nativii născuți între 10 și 20 mai, adică decanul 3. Atenție la contactele stabilite prin intermediul internet-ului, că s-ar putea să aibă costuri imense cu stricăciuni iremediabile. Nu uitați că planeta Uranus iubește atât computerele, cât și degringolada creată de ele în viața unora.

Dar să nu uităm că din 9 septembrie 2016 marele benefic Jupiter s-a așezat în casa muncii și a sănătății și va zăbovi acolo până în 10 octombrie 2017, reașezând oarecum echilibrul în viețile Taurilor, atât în ceea ce privește locul de muncă, cât și sănătatea.

Dar și mai demn de reținut este faptul că din 10 octombrie această planetă ajutătoare va intra în casa parteneriatelor, contractelor, căsătoriei, dușmanilor fățiși, asocierilor și procedurilor legale.

Acest tranzit îi va implica pe Tauri în tot felul de relații din care nu întotdeauna vor ieși cu capul sus în ciuda vibrației benefice Jupiteriene. De aceea este bine să acționați într-un mod echilibrat în tot ceea ce faceți și nu cu capul înainte, ca și cum l-ați avea acoperit cu un sac.

Într-o dispoziție arțăgoasă, planeta guvernatoare Venus va parcurge timp de 3 luni zodia Berbecului, tranzit ce va determina ori cheltuieli foarte mari făcute fără un scop anume, ori o scânteie sufletească ce poate aduce multă suferință în viața nativilor care nu își pot controla sentimentele.

Ideea este că în perioada 3 februarie-2 aprilie, precum și 28 aprilie-6 iunie, Taurii vor avea tendința de a poza în niște indivizi fabuloși, capabili și în stare de orice, imprudenți şi necontrolați. Aceste manifestări pot fi determinate de Venus și în același timp temperate de Jupiter, cu condiția să priviți cerul în direcția casei a VI-a și niciodată spre cea de a XII-a, în tot acest răstimp.

Sfatul meu este să păstrați echilibru în tot ceea ce întreprindeți și să nu uitați de odihnă și de oamenii pe care îi încadrați cu sinceritate la capitolul- apropiați.

Casa VIII-a va fi locuită în continuare de către planeta Saturn până în 20 decembrie, iar tot ceea ce ține de personalitatea specializată în probleme intime, resurse financiare comune, experimentele letale și astrale, va fi corectat sau ajutat să se desfășoare.

Dacă în viețile unor Tauri relațiile cele mai apropiate au avut nevoie de o solicitare maximă (vizavi de ei) sau au devenit în timp mai puțin tensionate, este momentul să se intervină pentru a nu duce la radicalizare.

Acest profesor exigent numit Saturn îi va îndemna la stabilirea unor reguli de bază pentru viitor, dar care trebuie respectate și de ei, nu doar de celelalte persoane implicate.

Taurii singuri au șansa să întâlnească o persoană încântătoare care să dea savoare vieții lor, chiar dacă nu va fi potrivită ca vârstă (poate fi ori prea tânără sau trecută de prima tinerețe). Însă nu acest aspect este important, fapt ce vă recomandă un maxim de concentrare asupra a tot ceea ce aveți în comun, nu ce v-ar putea despărți, deoarece în perioada mai-decembrie 2017 majoritatea relațiilor pot funcționa la parametrii optimi, dacă veți respecta regulile saturniene.

Eclipsa lunară din 10 februarie, cu Lună Plină în zodia Leului, zodie ce vă patronează casa a IV-a a familiei și căminului, casa casei, va crea o succesiune de evenimente care vă vor solicita destul de mult. Fie că este vorba de o construcție nouă, de o reamenajare sau renovare, momentul este cel mai potrivit pentru a se derula acțiunea.

Cea de-a doua eclipsă, de această dată solară, va avea loc pe 26 februarie, în poetica zodie a Peștilor, zodie ce patronează casa a XI-a a Taurului, a afilierilor de grup, a spiritelor înrudite, a speranțelor, a viselor și a situației financiare ce ține de angajatori. Efectul acestui aspect vă poate deschide ușile către inimile și sufletele persoanelor de care nu mai credeați că vă puteți apropia.

În această casă se mai află și planeta Neptun, patronul zodiei Peștilor încă din anul 2011, care la rândul său vă ține în locurile unde consideră că vi se potrivesc atât din punct de vedere spiritual și metafizic, cât și social, afectiv, mistic, religios.

Cei ce sunteți mult prea ancorați în domeniul material, a venit timpul- la îndemnul lui Neptun- să vă îndepărtați cât de cât de tot ceea ce este fizic și să încercați o afiliere la un grup cu un anumit sistem de convingeri, ce vă poate duce pe un drum al cărui viitor spiritual este sigur și de succes.

Înainte însă de a lua decizii majore, ascultați-vă intuiția, căci în astfel de situații Neptun va lucra prin ea și cu siguranță nu veți greși.

Pentru nativii născuți între 29 aprilie-5 mai pot apărea niște fiori care să le dea impresia că s-au îndrăgostit de cineva care se potrivește perfect unui tipar urmărit demult, doar pentru iluzia de a se îndrăgosti. Vedeți-vă de treabă și aveți răbdare pentru că timpul vă va demonstra c-a fost...doar o iluzie.

În data de 7 august se va produce a doua eclipsă lunară a anului pe casa a X-a a Taurului, patronată de zodia Vărsătorului și va activa cariera, imaginea publică, numele, renumele, promovarea, dar și lupta pentru supremația Egoului asupra Sinelui. Norocul vine de această dată de la ceea ce a sădit Neptun în casa a XI-a și va forma o perdea prin care privirile din casa a X-a nu vor putea niciodată pătrunde.

Încă din anul 2008, casa a IX-a a călătoriilor lungi, a educației, spiritualității, filantropiei, dezvoltării superioare este locuită de Pluton și patronată de rigurosul Capricorn. Și cum Pluton nu se joacă atunci când este vorba de carieră și chestiuni profesionale, a venit timpul să vă desăvârșiți aceste sectoare ale vieții.

Sper că vă gândiți deja la obiective de ansamblu pe termen lung și nicidecum la ceva ce denotă extravaganțe minunate, dar în același timp extrem de păguboase. Aș atenționa aici nativii născuți între 5 și 11 mai. Însă acesta nu este un motiv să vă pună pe gânduri, deoarece trigonul Pluton- Soarele natal vă va aduce multiple recompense, cu un minim de efort sau consum psihic. De altfel, toate proiectele începute vor ajunge la bun sfârșit grație lui Pluton, însă să nu abandonați munca și mai ales să mențineți un anumit echilibru- odihnă- mișcare-efort.

Și dacă tot vorbim de finalizări de proiecte, să nu uităm că în 21 august mai avem parte de o eclipsă solară în casa a IV-a, unde există niște proiecte începute încă din timpul eclipsei lunare din 10 februarie, iar acum a venit timpul să se finalizeze.

Fie că-i vorba de ceva în sectorul financiar, alimentar, al sănătății, în timpul acestui aspect puneți punct, „atât” și o luați de la capăt cu alt potențial creativ, cu și mai multă atenție, cu și mai multă determinare.


Kataloq: wp-content -> uploads
uploads -> Mühaziry riyazi mYntiqin elementlYri
uploads -> Mühazirə Tarix, elm və fəlsəfə. Anlayışlar və ideyalar Keçmiş və Tarix
uploads -> Amerikalılarda Azərbaycan haqqında daha geniş təsəvvür yaratmağa çalışacağam
uploads -> Mühazirə1:İqtisadi informatikanın əsas anlayışları İnformatika haqqında ümumi məlumat
uploads -> Frankfurt məktəbi
uploads -> İxtisasın (proqramın) şifri və adı: 040545 Kompyuter şəbəkələrinin və hesablama texnikasının
uploads -> Onlayn jurnaliSTİka fənninin
uploads -> Mühazirə mətinləri. Matrislər və onlar üzərində əməllər
uploads -> İxtisasın (proqramın) şifri və adı 040529 – Nəqliyyatda daşımaların təşkili baki – 2014
uploads -> Multimedia Mərkəzi Ali təhsil müəssisələrinin jurnalistika fakültələri üçün multimedia jurnaliSTİkasi fənninin

Yüklə 392,71 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə