Program Circuit 2012



Yüklə 56,35 Kb.
tarix03.11.2017
ölçüsü56,35 Kb.
#29743


Program Circuit 2012





Pret


1980 euro +

4490 usd / pers in DBL

(echivalent a 3455 euro)*


Plecare din




Bucuresti


Data plecare



19 septembrie


Durata



20 zile


Avans la inscriere




Minim 50%


Util si practic



Venezuela

Limba oficiala: spaniola

Ora locala: GMT -4:30

Moneda nationala: bolivar venezuelean

Bucataria nationala:  Printre felurile traditionale de mancare amintim: sancocho (o ciorba deasa cu bucaţi mari de carne de pui sau peste si legume), friptura de vita, pestele, excelentul casco de guayaba con queso crema (un desert asortat din fructe dulci de guava şi branza cremoasa). In localitaţile litorale se foloseste carnea de peste in locul celei de vita.
Clima: Temperatura medie anuala este de aproximativ 22,5 °C, cu media in anotimpul rece de 22 °C (ianuarie) si media in anotimpul cald de 24 °C (mai), care da o amplitudine termala anuala de 3 °C. Columbia

Limba oficiala : spaniola

Ora locala: GMT -5

Moneda nationala: peso columbian

Bucataria nationala Bucataria columbiana variaza in functie de diferitele regiuni Cafeaua columbiana este bine cunoscuta pentru standardele sale ridicate de gust in comparatie cu altele.Dintre mancarurile traditionale amintim: Ajiaco –este o supa servita de obicei cu capere si avocado;orez fiert in lapte de cocos; Suero este o incrucisare intre iaurt si smantana; Tamales -"turte" de porumb, infasurate intr-o frunza de banane.

Clima Clima difera in functie de altitudine.

Temperaturile medii in ianuarie si iulie sunt de 14 grade Celsius la Bogota si de 22 grade la Medellin. In depresiunile de pe coasta clima este umeda, cu o temperatura medie de 25 de grade.






O adevarata aventura a cunoasterii, cu un itinerariu de invidiat pentru orice devorator de turism, destinatii pereche menite sa va incante si sa va cucereasca spiritul si imaginatia, incepand cu Venezuela, botezata mica Venetie de primii conchistadori, tara a contrastelor si a diversitatii naturale, a faunei, florei si climei, continuand cu Columbia, una dintre cele mai "fierbinti" destinatii din America de Sud, cu munti maiestuosi, zone de coasta si jungla, situri arheologice impresionante, ca in final sa ajungeti in Ecuador si arhipelagul Galapagos un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei de fauna salbatica de o diversitate uimtoare, despre care Charles Darwin spune ca “nici un epitet nu este suficient de graitor pentru a descrie senzatiile de delectare pe care le traiesti aici” si care a fost principala sursa de inspiratie pentru celebra “Origine a speciilor”.


ZIUA 1 - 19.09.2012: BUCURESTI – PARIS – CARACAS

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (07:20 / 09:30) si apoi spre Caracas, cu zborul AF 468 (10:45 / 14:05). Sosire in Caracas, capitala si totodata cel mai populat oras din Venezuela, situat pe tarmul Marii Caraibelor la o altitudine de 800 m. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Eurobuilding 5* (sau similar) pentru cina si cazare.



ZIUA 2 - 20.09.2012: CARACAS

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-un tur de oras in Caracas. Farmecul citadelei consta in multitudinea de piete si gradini publice printre care Piata Bolivar in centrul careia se afla statuia ecvestra a celebrului revolutionar Simon Bolivar – care s-a nascut aici, casa natala. Printre cladirile importante pe care le vom vedea se numara Capitoliul, Palatul Legislativ, Casa Amarilla, Palatul Federal, Catedrala, Panteonul National (loc in care se afla inmormantat Simon Bolivar), Primaria, muzeul colonial Quinto Anauco. Dejunul se va servi in timpul vizitelor. Continuam cu o ascensiune pe muntele Avila, care separa orasul de coasta, de unde se va admira o panorama spectaculoasa. Cazare.


ZIUA 3 - 21.09.2012: CARACAS – CANAIMA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Conviasa, VO 2380 (07:00 / 08:00) spre Puerto Ordaz si mai departe spre Canaima cu zborul V0 2360 (10:15 / 10:50) (pentru zborul Puerto Ordaz – Canaima este permis doar un bagaj de 10 kg; restul bagajelor vor fi lasate in Puerto Ordaz de unde se vor recupera in ziua 5). Sosire in Canaima, una dintre marile atractii ale Venezuelei, parte din patrimoniul mondial UNESCO. Parcul acopera 800.000 kmp de vegetatie luxurianta, cu numeroase specii endemice, peste 500 specii de orhidee, fiind strabatut de raul Carrao care se deschide intr-o laguna de o frumusete coplesitoare.



Culoarea apei si a spumei de la suprafata este remarcabila, trecand prin diverse nuante de la rosu la roz si negru, ca urmare a descompunerii plantelor. Sapo. Veti incepe acest tur cu o plimbare scurta cu barca de-a lungul lagunei Canaima unde veti admira cateva cascade impresionante. Dupa debarcare, veti face o mica drumetie prin padure si savana, ajungand apoi la minunata cascada Sapo. Veti avea oportunitatea unica de a trece in spatele cortinei de apa,

ceea ce va va oferi o experienta de neuitat. Intoarcere la lodge pentru cina si cazare.


ZIUA 4 - 22.09.2012: PARCUL NATIONAL CANAIMA (CASCADA INGERILOR)

Mic dejun matinal (cafea si snack-uri). Tur de o zi la Cascada Ingerilor. Excursia incepe in zorii zilei. Transfer cu masinile de teren in port unde va veti imbarca pe canoe din lemn si veti naviga in amonte pe raul Carrao. Veti trece pe langa Mayupa, “Pozo de Felicidad” si Insula Orhideelor. Dupa aprox. 3 ore veti ajunge la raul Churun, de unde calatoria continua catre Insula Ratoncito. De aici incepe drumetia prin padurea tropicala, plina cu ferigi, palmieri si alte plante, ajungand in final la un platou cu o vedere fantastica asupra Cascadei Ingerilor. Dupa o scurta pauza pentru fotografii, va veti intoarce la Insula Ratoncito pentru a servi pranzul. Intoarcere cu barca la Canaima, la sfarsitul zilei. Cina si cazare la Tapuy Lodge.


ZIUA 5 - 23.09.2012: CANAIMA – INSULA MARGARITA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Conviasa, VO 2361 (11:20 / 11:55) spre Puerto Ordaz si mai departe spre Porlamar cu zborul V0 2353 (12:40 / 13:40). Sosire pe insula Margarita, situata la 40 km de tarmul Venezuelei, destinatia ideala pentru iubitorii de plaja. Transfer la hotel Kokobay Beach 4* (sau simlar). Cina si cazare.


ZIUA 6 - 24.09.2012: INSULA MARGARITA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau alte activitati individuale. Va propunem, optional, safari cu masini de teren sau excursie pe Insula Coche. Cazare si masa in regim all inclusive.


ZIUA 7 - 25.09.2012: INSULA MARGARITA – CARACAS – BOGOTA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Caracas si mai departe la Bogota. Sosire la Bogota, capitala Columbiei, cu aproape 9 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2640 m, in regiunea andina. Transfer la hotel Morrison 4* (sau similar). Cina la un restaurant local. Cazare.


ZIUA 8 - 26.09.2012: BOGOTA

Mic dejun. Tur panoramic de oras ce cuprinde La Candelaria (partea veche a orasului, cu case coloniale pictate in culori vii cu ferestre din otel si usi solide din lemn si parcuri mici), vizitand Catedrala, Piata Bolivar, cu statuia luptatorului pentru libertate Simon Bolivar, Capela del Sagrario, Capitolul, Palatul Nariño, Biserica del Carmen. Continuam cu Muzeul Aurului, ce gazduieste 38.000 de exponate, reprezentand cea mai importanta colectie de arta pre-columbiana a aurului. Urmeaza apoi vizitarea muzeului Botero, o varietate de sculpturi ale artistului, precum si lucrari ale altor artisti, cum ar fi Pablo Picasso, Miro, Degas Edgar, Claude Monet. Dupa-amiaza, optional, putem alege “un zbor” cu telefericul, plutind pe deasupra orasului pana pe Cerro de Monserrate, situat la altitudinea de 3190 m, cea mai buna ocazie de a admira panorama uimitoare a metropolei (15 usd / pers). Cina la un restaurant local si cazare.


ZIUA 9 - 27.09.2012: BOGOTA – CARTAGENA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 9548 (09:30 / 10:55) spre Cartagena, cel mai turistic oras al Columbiei, declarat patrimoniu UNESCO, situat pe tarmul Marii Caraibelor, in trecut fiind unul dintre primele sanctuare ale sclavilor eliberati din America. Sosire si transfer la Hotel Urban Royal 4* (sau similar). Dupa-amiaza debuteaza cu vizita la Manastirea La Popa, situata pe cel mai inalt munte din oras, de unde veti avea o minunata priveliste asupra orasului vechi si a golfului. Urmeaza apoi Fortul San Felipe, a carui cetate puternica domina imaginea orasului si partea veche a orasului, cu conacele sale magnifice, alei inguste si biserici. Se viziteaza biserica iezuita si manastirea San Pedro Claver. Cina la un restaurant local. Cazare.





Servicii incluse


Transport cu avionul pe rutele Bucuresti – Paris – Caracas, Caracas – Puero Ordaz – Canaima, Canaima – Puero Ordaz – Porlamar, Porlamar – Caracas – Bogota, Bogota – Cartagena, Cartagena – Bogota – Quito, Quito – Galápagos – Quito, Guayaquil – Amsterdam – Bucuresti

- 18 nopti cazare in hoteluri de 4/5* si Lodge

- mic dejun, dejun si cina conform program

-Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program

-taxe de intrare la obiectivele mentionate in program

- Ghizi locali si conducator roman de grup

- Asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

Tariful nu include

Taxele de aeroport pentru zborurile internationale: 460 euro (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)

Taxele de aeroport pentru zborurile interne: 285 euro (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)

Taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica

Taxa de intrare in Parcul National Galápagos: 100 usd/ pers.

Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.

- Bacsisuri: 5 usd / zi pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)

- Asigurarea medicala

-Asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)






ZIUA 10 - 28.09.2012: CARTAGENA – QUITO

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 9549 (11:25 / 12:45) spre Bogota si mai departe spre Quito, cu zborul AV 7373 (14:10 / 15:40), cea mai veche capitala Sud Americana. Sosire in Quito, oras fondat in anul 1534 pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2800 m altitudine, primul oras din lume intrat in patrimoniul mondial UNESCO.

Orasul este asezat la poalele vulcanului Pichincha intr-o manoasa vale a Anzilor si pastreaza aparenta unui oras colonial construit pe principiul unei piete centrale inconjurata de piatete gradini si stradute inguste pavate cu piatra. Arhitectura spaniola in stilul baroc caracteristica orasului este prezenta prin numeroase cladiri importante, cum sunt Catedrala din sec. al. XVII-lea, biserici si manastiri.. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Nu House 4* (sau similar). Cina si cazare.
ZIUA 11 - 29.09.2012: QUITO – OTAVALO – PAPALLACTA – QUITO

Mic dejun. Ziua debuteaza cu vizita la Otavalo, o localitate indigena din provincia Imbabura, inconjurata de muntii Imbabura si Cotacachi si de vulcanul Mojanda. Indienii din Otavalo sunt cei mai ambitiosi si prosperi mestesugari din Ecuador. Veti avea oportunitatea de a achizitiona obiecte de artizanat, bijuterii, argint, smaralde, articole vestimentare si diverse accesorii. Calatoria continua spre Papallacta, un mic orasel din Anzi situat pe drumul ce leaga Quito de Jungla Amazoniana. Regiunea este renumita datorita izvoarelor termale si a Rezervatiei Ecologice Cayambe Coca. Intoarcere la Quito pentru cina si cazare.


ZIUA 12 - 30.09.2012: QUITO – MONUMENTUL ECUATORIAL – COTOPAXI

Mic dejun. Ziua incepe cu un tur de oras in Quito, ce cuprinde: Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde veti avea o minunata priveliste asupra orasului, Piata Independentei, unde se poate admira Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal. Turul continua cu vizitarea Bisericii iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate si mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistica a artizanilor ecuadorieni, care se reflecta in numeroase picturi si basoreliefuri ale faimoasei Scoli de Arta din Quito si in sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite in intregime cu foite din aur, Bisericii Sagrario, Bisericii San Francisco, construita in sec. al XVII-lea. Vom vizita apoi Biserica Guapulo, de unde veti avea o priveliste fantastica asupra orasului, La Plaza Grande, Palatul Presidential, Catedrala Metropolitana, Biserica El Sagrario, Biserica Santo Domingo, apoi se continua spre varful Pancecillo, un deal de origine vulcanica, cu inaltimea de 3016 m, unde se afla statuia Fecioarei Maria si de acolo spre Piata Artizanilor, spre bucuria amatorilor de suveniruri. Continuam catre cel mai nou punct de atractie de aici, “Teleferico”, cu care vom face o plimbare deasupra orasului si imprejurimilor, ajungand pana la altitudinea de 4050 m; din teleferic vom putea observa cele 14 varfuri ale Anzilor numite si “Magistrala Vulcanilor”. Calatoria continua catre Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marcheaza pozitia geodezica a Ecuadorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. Cateva minute mai incolo este Ecuatorul real, asa cum a fost masurat el prin Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) si tot aici vom vizita Muzeul in aer liber Ini Nan, loc in care veti putea face diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea tine in echilibru un ou pe varfurile degetelor. Dupa-amiaza ne indreptam catre micul orasel Lasso, unde se afla vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume (5897 m). Cina si cazare la Hotel La Cienega 4* (sau similar).


ZIUA 13 - 01.10.2012: COTOPAXI – RIOBAMBA

Mic dejun. Calatorie la baza vulcanului Cotopaxi. Daca vremea permite, puteti merge la refugiul Jose Rivas, situat la 4800 m altitudine. Dejun in timpul vizitelor. Calatoria continua apoi spre orasul Riobamba, caruia i se mai spune in gluma si “Friobamba” (Bamba cea inghetata) datorita vecinatatii cu Vulcanul Cimborazo (cel mai inalt varf din Ecuador), mereu acoperit de zapada. Orasul este cea mai interesanta asezare din aceasta zona a Ecuadorului si se distinge prin muzee, monumente religioase, precum si prin ospitalitatea locuitorilor. Cazare la hotel Abraspungo 4* (sau similar).


ZIUA 14 - 02.10.2012: RIOBAMBA – ALAUSI – INGAPIRCA – CUENCA

Mic dejun. Transfer la gara pentru a lua trenul charter spre Devil’s Nose. Aceasta cale ferata construita pe un perete de stanca aproape vertical este una dintre cele mai mari realizari ingineresti in proiectarea si constructia de cai ferate. Traseul urmat de tren pentru a ajunge in varf constituie punctul de atractie al acestei excursii, insa acesta experienta nu poate fi garantata decat daca permit conditiile meteo. Drumul continua catre Alausi si apoi spre Ingapirca, pentru a vizita ruinele antice, cel mai important monument ramas de la cultura incasa. Vastul complex arheologic include o fortificatie, curti, terase, temple, case si un “castel”, probabil un fost Templu al Soarelui.

Transfer spre Cuenca, cel mai frumos oras colonial al Americii de Sud, al treilea oras ca marime din Ecuador. Cina si cazare la Hotel Santa Lucia 4* (sau similar).
ZIUA 15 - 03.10.2012: CUENCA – GUAYAQUIL

Mic dejun. Tur de oras in Cuenca, oras inclus in lista Patrimoniului Unesco, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele infloritorului oras incas Tumibamba, distrus in totalitate in timpul razboiului civil incas. In compensatie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oras din aceasta zona care nu a suferit distrugeri in urma cutremurelor si pastreaza aproape intacta arhitectura spaniola. Cuenca este vestit pentru inalta calitate a produselor manufacturiere: broderii, ceramica, si faimoasele “palarii de Panama” (care aici se produc de fapt).

Cu stradutele sale inguste pavate cu piatra cubica si acoperisurile rosii ale cladirilor, cu muzeele si piatetele pline de flori, are aerul fermecator al unui oras de provincie. Turul include: Piata San Sebastian, Casa moderatiei – stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, cu opriri la atelierele unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama; apoi vom vizita o piata de flori, Catedrala, Curtea de Justitie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului si biserica El Sagrario. Dupa-amiaza vom vizita Parcul National El Cajas (70.000 acri), unde puteti gasi paduri tropicale, peisaje lunare, precum si peste 200 de lacuri ratacite printre piscurile muntilor. Calatoria continua spre Guayaquil, capitala economica a Ecuadorului. La sosire vom face un tur panoramic nocturn al orasului dupa care continuam cu transferul la Hampton Inn 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 16 - 04.10.2012: GUAYAQUIL – GALAPAGOS

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Galapagos, mic arhipelag format din 13 insule principale si 6 insulite, situat la 1000 km vest de continentul sud-american, care, impreuna, cumuleaza 50.000 kmp de ocean. Acest arhipelag este un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei de fauna salbatica de o diversitate uimtoare, care a stat la baza cercetarilor lui Darwin, materializate in Teoria Selectiei Naturale. Dupa aterizare pe insula Baltra veti fi condusi in zona de tranzit unde veti prezenta pasapoartele si se va achita taxa de 100 USD pentru intrarea in parcul National Galapagos (singura forma de plata acceptata este cash). Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel Mainao 4* (sau similar) din Puerto Ayora. Ziua continua cu vizitarea centrului de cercetare Charles Darwin, unde oamenii de stiinta din intreaga lume isi desfasoara cercetarile in domeniul biologiei si realizeaza proiecte de conservare a speciilor. Este cel mai potrivit loc pentru a observa broastele testoase de uscat si il vom cunoaste pe George Singuraticul (Lonely George), singurul supravietuitor al speciei sale de testoase. Dejun la un restaurant local. Cina si cazare.


ZIUA 17 - 05.10.2012: GALAPAGOS

Mic dejun. Plecare matinala catre Insula Floreana, o insula cu o istorie a umanitatii foarte interesanta. Dupa o navigare de circa 2 ore, ajungem in Puerto Velasco Ibarra, de unde calatoria continua cu autocarul catre pesterile locuite de pirati si Galapaguera, pentru a vedea gigantele broaste testoase. Ziua continua cu o navigare de circa 15 minute in jurul insulitei Enderby pentru a observa fregate, pescarusi, lei de mare. Ajungeti apoi pe insulita Ioberia, unde veti putea practica snokerling. Dejun la bord. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.


ZIUA 18 - 06.10.2012: GALAPAGOS

Plecare matinala catre Insula Bartolome. Mic dejun la ordul navei. Pe insula Bartolome veti avea impresia ca sunteti pe Luna, deoarece aceasta insula este ostila fata de cele mai multe plante si animale. Aceasta insula ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Insula este formata dintr-un vulcan stins si o varietate de rosu, portocaliu, verde si formatiuni vulcanice de un negru stralucitor. Insula are un con vulcanic usor de escaladat si care va ofera privelisti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se afla Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Puteti face snokerling cu pinguini, testoase marine si alti pesti tropicali. Golful este, de asemenea, un loc excelent pentru a inota. Puteti avea ocazia de a observa pinguini. Dejun la bord. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.


ZIUA 19 - 07.10.2012: GALAPAGOS – GUAYAQUIL – AMSTERDAM

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Guayaquil si mai departe spre Amsterdam cu zborul companiei KLM, KL 755 (18:35 / 13:05).



ZIUA 20 - 08.10.2012: AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire la Amsterdam la ora 13:25 si plecare spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:20 / 23:59).










Suplimente



  • Supliment single: 910 usd (echivalent a 715 euro)*






Observatii

*Contravaloarea excursiei poate fi achitata in euro sau in lei (cursul BNR din ziua platii + 2%comision de risc valutar); Tariful in dolari va fi achitat in euro la paritatea stabilita de agentie; In cazul modificarii majore a paritatii euro-dolari, echivalentul in euro va fi recalculat.


  • Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 turisti, pentru. 15-19 turisti, tariful se recalculeaza.


Acte necesare:



Conditii de inscriere:


  • Inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor

  • Diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii

  • Turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »


Alte observatii:

  • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

  • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

  • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

  • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup

  • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si securitate in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

  • in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.

  • agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

  • conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.

  • agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

  • asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

  • in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

  • copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

  • c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %.




Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
Yüklə 56,35 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin