R o m â n I a ministerul afacerilor interne inspectoratul general al poliţiei române inspectoratul de poliţie al judeţului suceavaYüklə 20,16 Kb.
tarix29.10.2017
ölçüsü20,16 Kb.
#20692

R O M Â N I A

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI SUCEAVA


POLIŢIA ROMÂNĂ


Nr. 60.080 din 24 ianuarie 2017

BULETIN DE PRESĂ

Mandat pus în executare de poliţişti
La data de 23.01.2017, ora 18.00, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei, l-a identificat, reținut, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Râşca, față de care, la 23.01.2017, Judecătoria Fălticeni a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”.


Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti
La 22.01.2017, ora 17.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe DJ 208B, în localitatea Dumbrăveni, autoturismul condus de o femeie de 39 de ani din oraşul Salcea și în care se afla ca pasager, proprietarul mașinii, un localnic de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar bărbatul de 42 de ani, i-a încredinţat mașina pentru a fi condusă, deși cunoștea faptul că, aceasta nu era posesoare de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, femeia de 39 de ani fiind cercetată pentru comiterea infracțiunii de „conducere fără permis”, iar bărbatul de 42 de ani pentru comiterea infracțiunii de „încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 23.01.2017, în jurul orei 02.30, în timp ce acționa pe DJ 209G, din comuna Straja, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar după circa 5 km, pe raza localităţii Falcău, s-a reuşit blocarea autoturismului.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Straja, ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, numere provizorii fiind expirate din 10.01.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
La 23.01.2017, în jurul orei 05.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control autoturismul condus de un localnic de 29 de ani, care circula pe DJ 209G, din direcţia comunei Brodina spre oraşul Vicovu de Sus.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
La 23.01.2017, în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DJ 209D, în localitatea Negostina, autovehiculul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Bălcăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
La 23.01.2016, ora 18.15, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 2, pe raza orașului Siret, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bălcăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din 18.01.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti
La 22.01.2017, ora 12.13, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, o localnică de 21 de ani, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal neclasificat, fără însă, să se asigure corespunzător, moment în care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Suceava, angajat în efectuarea manevrei de depășire regulamentară.

În urma impactului lateral, a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea ușoară a unui minor de 2 ani și 10 luni, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, din Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 23.01.2017, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea imprudent bicicleta pe DC Valea Moldovei, pe un drum secundar, un localnic de 52 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns în intersecţia cu DJ 177C și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune laterală cu acesta.

În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 23.01.2017, în jurul orei 17.35, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu, din municipiul Suceava, un localnic de 59 de ani, a efectuat un viraj la stânga spre strada Aleea Lalelelor, însă, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 40 de ani, din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 49 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


http://sv.politiaromana.ro

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Mun. Suceava, Bld. 1 Mai , Nr. 9 , RomâniaTel. 0230.203022 Fax: 0230.522753

E-mail: relatiipublice@sv.politiaromana.ro
Yüklə 20,16 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə