Regulament ״ ZĂrneşTİ challenge ״ I. OrganizareYüklə 15,81 Kb.
tarix28.10.2017
ölçüsü15,81 Kb.

REGULAMENT ״ ZĂRNEŞTİ CHALLENGE ״

I.ORGANİZARE

1.ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole,însă parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.

2.Cursa va avea loc în data de 24.10.2015 în localitatea Zărneşti,judeţul Braşov lângă traseul de motocross Brebina.

3.ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este un eveniment de alergare destinat tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber care au vârsta peste 18 ani, atât amatori cât şi profesionişti.Concurenţii au obligaţia să respecte termenii şi condiţiile din prezentul regulament.Deasemenea trebuie să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către organizatori cu ocazia înscrierii ,precum şi în ziua concursului.II.CARACTERİSTİCİLE CURSEİ

1.Traseul competiţiei are distanţa de 6 km cu 20 de obstacole (pentru amatori-îndrăzneţi) şi 12 km cu 40 de obstacole (pentru super îndrazneţi)

mai exact parcurgerea de 2 ori a traseului de concurs ,traversând drumuri forestiere,poteci cu diferite înclinaţii de aceea este recomandată încălţămintea de trail.

2.Obstacolele le vor pune la încercare abilităţile sportive constând în pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor,pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş ,zone de alergare cu greutăţi ,alergare prin anvelope auto,căţărare pe frânghii.Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete.

3.Traseul va fi însemnat cu bandă şi va avea voluntari care vor indica direcţia de urmat. În zone strategice concurenţii vor fi supravegheaţi de către arbitrii.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica traseul în funcţie de condiţiile meteorologice.III. TAXA DE PARTİCİPARE

1.Înscrierea se face online prin completarea formularului aflat pe pagina competiţiei cât şi personal la centrul de motocross din Zărneşti.

Taxa de înscriere este de 40 lei (patruzecilei).

CLUBUL SPORTİV JİTSU ZĂRNEŞTİ

Cont: RO38BRDE080SV49403210800

În cazul înscrierilor online validarea se va face doar după dovada achitării taxei de participare. Înscrierile se pot face şi la faţa locului în funcţie de disponibilitate dar nu garantăm kitul de participare, cu excepţia numărului de concurs.

2.În cazul retragerii din cursă taxa de participare nu va fi înapoiată, dar poate fi cedat locul altui participant. Această modificare de date trebuie adusă la cunoştinţa organizatorilor cu cel puţin 3 zile înainte de competiţie.

IV.PACHETUL DE CONCURS

1.Toţi participanţii validaţi vor beneficia de un kit de participare ce va cuprinde:

-Numărul de concurs;

-Tricoul oficial al competiţiei;

-Medalia de finisher;

-Sticlă cu apă 0.5l;

2.Organizatorii vor pune la dispoziţie tuturor participanţilor:

-Punct de revitalizare la finish şi pe traseu.

-Asistenţa medicală în caz de nevoie;

-Toalete ecologice;V.OBLİGAȚİİ PARTİCİPANȚİ

1.Echipament obligatoriu :pantofi de alergare,numărul de concurs vizibil(de preferat la spate)pe toată durata concursului.

Se recomandă haine de ploaie ,mănuşi,încălţăminte şi haine de schimb.

2.Concurenţilor le este interzisă utilizarea aparatelor ce limitează auzul în timpul cursei.

3.Este de datoria fiecărui concurent să determine dacă abilităţile sale fizice sunt potrivite pentru acest tip de cursă conştientizând riscurile implicate şi necesitatea unui control medical amănunţit înainte de eveniment.

4.Participanţilor le este interzisă concurarea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe care alterează capacităţile mentale sau fizice.

Organizatorii pot descalifica / penaliza concurenţii care:

-nu respectă traseul;

-omit intenţionat trecerea obstacolelor;

-utilizează un mijloc de transport;

-nu arată respect faţă de ceilalţi participanţi,organizatori,voluntari;

-sunt ajutaţi de suporteri;

Concurenţii se pot ajuta reciproc la trecerea obstacolelor.

VI. STARTUL

Startul competiţiei se va da la ora 11:00 pentru îndrăzneţi în grup de 50, în funcţie de numărul de concurenţi, şi ulterior pentru super îndrăzneţi.

Nu este limită de timp pentru parcurgerea traseului.

VII.PREMİEREA

Se vor premia doar categoriile pentru care există minim 5 concurenţi.VIII.DİSPOZİTİİ FİNALE

1.Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi în nume propriu orice material fotografic sau video cu participanţii din timpul desfăşurării concursului cât şi a preluării datelor cu caracter personal.

2.Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru pierderea,furtul sau deteriorarea bunurilor personale ale participanţilor. Se recomandă ca participanţii să nu lase în bagaje /autoturisme bunuri de valoare.

3.Organizatorul îsi rezervă dreptul de a aduce modificari prezentului regulament sau a programului. Modificările vor fi aduse la cunoştiinţa participanţilor până la start.4.Prin înscrierea la cursă participanţii confirmă implicit citirea, înţelegerea şi respectarea Regulamentului precum şi respectarea tuturor indicaţiilor organizatorilor în timpul evenimentului.
Kataloq: wp-content -> uploads -> 2015

Yüklə 15,81 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2020
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə