Sunt taximetrist la plan și principalele mele propuneri sunt următoareleYüklə 4,41 Kb.
tarix12.08.2018
ölçüsü4,41 Kb.
#70267

Buna ziua,

Sunt taximetrist la plan și principalele mele propuneri sunt următoarele:

1. Introducerea unui tarif de pornire de minim 5 lei .

Explicație : Prin introducerea acestui tarif orice cursa ai face minim de duce in 10 lei astfel taximetristul nu mai cere tips de la client.

2.Introducerea unui tarif de exterior mai mare.

Explicație : De multe ori la 1.39 iei client il duci la aeroport sau mai încolo un pic și la destinație constați că ai luat 30 de lei dar te întorci în oraș pe gol 19 km.

3. Înființarea unui organ de control alcătuit din taximetriști membri ai unor asociații ( sau nu ) care să aibă ecuson special pentru a sesiza neregulile din sfera taximetriei.

Explicatie: De multe ori am citit pe Facebook de neregulile din taximetrie , de pirați , de prestări de scursuri cu sau fara atestat care ne fac de râs . Cel mai ok era că poliția locală sa ia masuri împotriva lor dar nu de întâmpla nimic așa că dacă ar exista printre noi taximetriști care în timpul programului când sesizează ceva de genul să aibă autoritatea sa il decolanteze pe cel care este in ilegalitate și să cheme organele de constatare ar fii cel mai ok . Noi știm , vedem dar nu avem ce să le facem .

4. Restricționarea grefelor și a mașinilor de If cele care nu de încadrează în 4/1000 de locuitori Explicație : stimularea concurenței 5. Obligarea patronilor de a face contracte de munca la minim 8 ore Explicație : Eu lucrez 12 ore dar am carte de munca pe 4 . Câți bani la buget se pierd ?

6. Obligarea dispeceratelor sa aibă o taxa unica de dispecerizare Explicație : taxele de dispecerizare diferă de la dispecerat la altul. La uni taxa e 50 la alti 180-250 . Diferența este enorma și eu că taximetrist nu vreau sa dau 250 de lei pe lună la un dispecerat care nu mă ajută cu nimic. 60% dintre noi suntem împotriva dispeceratelor și din punctul nostru de vedere am prefera că acestea sa nu mai existe deloc sau să aibă o taxa rezonabila deoarece mulți nu mai folosim stațiile de mult pentru că lucrăm cu aplicațiile.

7. Introducerea noului aparat de taxat implementat fi modernizat de romlogic .

Explicație : Nu se mai da cu quartul și tu ca șofer avantajul că este implementată și aplicația de luat comenzi il elÎn speranța că măcar o parte din ce am propus de vă realiza la un moment dat închei aici , însă analizați cu atenție faptul că eu nu am cerut modificarea tarifului actual de 1.39 deoarece exista pe piața deja posibilitatea unui tarif mai mare și este ilogic să ceri așa ceva .

Cristian Coman

Yüklə 4,41 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə