T. C. Adalet bakanliği antalya 11. İCra mudurlugu dosya no: 2011/10819



Yüklə 17 Kb.
tarix18.08.2018
ölçüsü17 Kb.
#72238


19




T.C. ADALET BAKANLIĞI ANTALYA 11. İCRA MUDURLUGU DOSYA NO: 2011/10819


Örnek No: 27
TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI



Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan ve aşağıda cinsi,kıymeti,adedi .evsafi ile satış şartlan belirtilen taşınmaz Müdürlüğümüzce açık atama suretiyle satılarak paraya çevrilecektir. Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup adreste tebliğ edilememesi durumunda veya adresi bilinmeyenler için işbu satış ilamsın gazete ile ilanen tebliği yerine kaim olacağı ilmen ve tebliğen duyurulur.

Tapu kavdı:Antaiva İli, Konyaaltı ilçesi, Hurma Mah. 8895 ada 2 parsel 2373 m2 yüzölçümlü, 15/600 arsa paylı A Blok zemin kal 6 «olu bağımsız bölüm olup niteliği meste» olup borçlunun hissesi tamdır.

Belediye Adresi: Taşınmazın bulunduğu bina şehrin genelde konut imarlı bölgelerinde ve gelişmekte ol® Huıma mah.de 37.Cadde üzerinde bulunmaktadır. Hurma Mahallesinde yapılaşma önemli oranda tamamlanmış alt yapı hizmetlerinden yol, su, elektrik, kanal mevcut ohıp, taşınmaza toplu ve özel ulaşım imfcöianyla ulaşım mümkündür. Yakın mesafede okul, park, alışveriş merkezi gibi sosyal donan alanlan bulunmaktadır, Posta adresi: Konyaaltı Hurma Mh. 37. Cadde Belgürn Ana Sitesi A-Btofc Zemin Kat D.6 Konyaaltı/ANTALYA Hali hazır durama: Taşınmaz mesken vasftndadır.

İmar darunıu.-Tasınmazm üzerinde bulunduğu arsa vasfındaki taşınmaz Konyaaltı Belediyesinden atamış olan 15.11.2011 tarih ve 7323 Sayılı imar duram belgesine göre ayrık nizam 4 Kat (020W0) konut imarlı arsa taşınmazın üzerinde 07.10.2009 tarih ve 174 nolu yapı ruhsatıyla kat irtifakı kurulmuştur.

Taşınmaz özellikleri: Taşınmazın bulunduğu bina düz bir zemin üzerinde tek cepheden yola istikametti konumda site içerisinde ihate duvarı çekilmiş, çevre ve (fenlenmesi yapılmış, yüzme havuzlu olup, taşınmazın bulunduğu A Blok bina betonarme karkas inşaat sisteminde 2 bodrum+ zemin+ 3 + çatı katlı olarak inşa edilmiş binanın 2. Bodrum katında müştemilat, İ. Bodrum, zemin ve diğer her noımal katts4. daire (3. Katta 4 dubleks daire) olmak üzere binada toplam 20 bağımsız bölüm buluşmaktadır.

Binanın dış cephesi sıva üzerine akrilik boyalı, merdiven duvarları yağlı boyalı, dökme mozaik, kaplamalı demir doğranalı asansörlü bir iki yıllık binadır. Taşınmaz A Blok binanın zemin katında Güney - Doğu istikametlerine cepheli konumda bulunmakta olup hali hazırda çelik dış kapılı olan daire 2 oda, 1 salon antıe açık mutftk, lavabo - Wc, balkon mahallerinden müteşekkil olup taşınmazın taban döşemeleri seramik ve ahşap lamine parke kaplı ıslak alanlan seramik olup, ahşap presti panel kapılar, pvc. Isıcamlı doğramalar sıvalı, boyalı mutfak dolaplt, vestîyerli olan taşınmaz toplamda brüt 70 m! mesken vasftndadır. Taşınmazın bulunduğu mevkii, konunu ve halihazır durumu dikkate alındığında, arsa payı dahil olmak üzere toplam 115.000,OO-TL, olup taşınmaz bu miktar üzerinden satışa çıkartılacaktır.



7- Tapa Sicilindeki Diğer bilgiler dosyasındadır.

  1. - Satış 2105.2012 günü saat 14.20-14J0 arasında Antalya 1 İcra Müdürlüğü adresinde; açık artırma suretiyle yapılacaktır Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60’mı ve riiçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamım ve satış giderlerini geçmek şarü ite ihale olunur. Böyle bir bedelle aha çıkmazsa en çok artıranın şartjyle 07.06.2012 günü aynı yer ve saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Şu kadar ki taşınmazın tahmin edilen kıymetinin % 40’ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla aı çok artırana ihale olunur .Böyle fazla bedel ile alıcı çıkmaz ise satış düşecektir.

  2. - Artırmaya İştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lâzımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) giinû geçmemek özere sûre verilebilir. KDV, damga vergisi, tapu haıç ve masrafları ahcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

  3. - tpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin {*) bu gayrimenkul üzerindeki haklanın özellikle 6dz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır aksi takdirde haklan tapu sicil île sabit olmadıkça paylaşmadan hariç baaküacakîir.

  4. - İhaleye kaölş daha sonra ihale bedelini yaarmaıaak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif edilen bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardırİhale faikı ve temerrüt faizi ayr ıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fek varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır. (tlK 133. md)

  5. - Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

S - Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatıns kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/10819 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

rttKm.126)

{*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahil*


Basırt No: 22716 www.bik.gov.tr

Yüklə 17 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin