T. C. Adalet bakanliği antalya icra müDÜRLÜĞÜ Dosya No: 2011/9319 esas



Yüklə 23,13 Kb.
tarix15.01.2019
ölçüsü23,13 Kb.
#96498



T.C. ADALET BAKANLIĞI

ANTALYA 5. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

Dosya No: 2011/9319 ESAS

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Bir borçtan dolayı dosyamızdan hacizli bulunan ve aşağıda cuısi,kıymeti,adedi,evsaft ile saüş şartları


belirtilen taşınmaz Müdürlüğümüzce açık artırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir satış ilanı ilgililerin
adreslerine tebliğe gönderilmiş olup adreste tebliğ edilememesi durumunda veya adresi bilinmeyenler İçin İşbu satış
ilanının gazete ile ilanen tebliği yerine kaim cılacağnianen ve lebliğen duyurulur.
Satılmasına karar verile» taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, »nemli özellikleri:
POSTAAPRES}
:UlucMah.22.Caddell3QSok.Ho:ieBasarVilla

TAFÜ KAYDI i Antalya ili, Konyaaitı İlçesi, Arapsuyu Mah. 5497 Ada, 27 Parselin yüzölçümü 297 m2, emsi
Betonarme Tribleks Konut ve Arsası olarak tapuya kayıtlı olup, tamamı borçluya aittir.
|ftf AR pyfiUMU i Satışa konu taşınmaz imar planına göre ayrık nizam, £=0.40/0.80 Emsalli^ katlı inşaata

müsaittir.



YERİ VE CEVR| ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz Uiuç MahaUesi 22,Cad. 1130 Sokak No:16 adresindeki Başar Villa isimli apartmanın olduğu yerdir. 1130 solu sokağın (Doğusunda) üzerinde bulunaıaktadır.22.eaddenitı kuzeyinde kalmakta olup mesafesi 80 midir. Kuzey batısında Sporland Spor tesisleri vardır .Bulunduğu yere belediye hizmetleri ve diğer alt yapı hizmetleri getirilmistir.Ulaşımı kolaydır.

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ ıSatısa konu taşınmaz betonarme karkas yapı tarzında, Bodrum Kat + 2femin Kat
+ l.Kst + 2.Kat + Çatı Katlı, Toplam 5 kattı olarak inşa edilmiş olup, çatısı ahşap çatıdır.Dıs cephesi doğal taş
kaplıdır .Giriş kapısı ahşap kapıdır. Binada kat kaloriferi sistemi ve asansör vardır.Bodnım kata bütanın içinden beton
merdivenle inilmektedir. Merdivenin rtht ve basamakları mermer kaplıdır. Villa binasının toplam alanı 622 m2 dir.
BODRUM KATıSalon, 2 oda4nutfak,banyo+wc bölümleri ile.kapalı otopark kısmı vsrdır.fKapaiı otoparka giriş
yeri kapalıdır) Bütün hacimlerin tabanları seramik kaplı, tavaa ve duvarları alçı sıvadır.Dış cephe doğramaları ve iç
kapılar ahşap doğramadır.Elektrik ve su tesisatlıdır.Zemin kattan l.kata, 2.kata, çatı kata binanın içinden beton
merdivenle inilip çıkılmaktadır. Merdivenin nht ve basamakları ahşap kaplıdır .Korkulukları vardır.
ZEMİN KAT :Hoi,salon,mutfak ve wc bölümleri ile 2 adet teras kısmı vardır.Bdt0n hacimlerin tabanı

seramik kaplı, tavan ve duvarları alçı sıvadır.Tavanlannda kartonpiyer ve spot ışıklandırma vardtriç kapılar ve dış cephe doğramaları ahşap doğramadır.Dış cephelerde renkli (otomatik) pvc panjur vardırMutfak tezgahı granit mermer olup, tezgah altında ve üstünde lake boyalı ahşap mutfak dolapları vardır.Teraslara ahşap pergole yapıtaıştırjslak zeminler seramik kaplıdır.Elektrik ve su tesisatiıdır.

l.KAT :Hol, 3 oda, 2 adet banyo +wc bölümleri ile, 3 adet balkonu vardır.Bütün hacimlerin

tabanları ahşap döşeme kaplıdır.Tavan ve duvarları alçı sıvadır.Hol tavanında spot ışıklandırma vardır.Jç kapılar ve dış cephe doğramalan ahşaptır.Dış cephelerde renkli(otomatik) pvc panjur vardır.lslak zeminler seramik kaplıdırJElektrik ve su tesisatlıdır.

2.KAT :Hol,3 oda*2 adet banyo+wc bölümleri ile 3 adet balkonu vardır.Büt!ta hatimlerin

tabanları ahşap döşeme kaplıdır.Tavan ve duvarları alçı sıvadır.Hol tavanında spot ışıklandırma vardır.fç kapılar ve dış cephe doğramaları ahşaptır.Dış cephelerde renkli (otomatik) pvc panjur vardır.lslak zeminler seramik kaplıdır.Elektrik ve su tesisatlıdır.

ÇATİ KAT :Hol, 2 oda ve 1 adet teras kısmı ve teras kısmında mutfak bolümü vardsr. Hol ve oda

tabanları ahşap döşeme kaplıdır .Hol ye bir odanın duvarları ahşap lambridir.tç kapılar ve dış cephe doğramalan ahşaptır.Dış cephelerde renkli (otomatik) pvc panjur vardır. Mutfak tezgahı mermer olup, tezgah atanda ve üstünde mdf mutfak dolaptan vardır.Teras tabanı seramik kaplı olup, üzerinde ahşap pergole vardır.Aynca terasın cephelerinde renkli (otomatik) pvc panjur vardır JElektrik ve su tesisatlıdır,

Bilirkişi tarafından taşınmazın mevkii konumu ve imar durumu, vasıflan, alını satım rayiçleri dikkate alındığında villa binasının değeri 503.820,00 TL. Taşınmazın arsa değeri 297.000,00 TL. olmak üzere toplam 8OÜ.82OJ10 TL

BİRİNCİ SATIŞ GÖNÜ: 02/12/2011 günü olup. Saat: 14.00 -1410 Arasında Antalya Adliyesi 5.1cra Müdürlüğü adresinde; açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ım ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile İhale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa es çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 12/12/2011 günü aynı yer ve saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Şu kadar ki anırma bedelinin taşınmazın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur .Böyle fazla bedel ite alıcı çıkmaz ise satış düşecektir.

2 - Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmis edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lâzımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. KDV, damga vergisi, tapu harç ve masrafları (Tapu Alım ve Satım harcının 1/2'si) alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.



  1. - İpotek sahibi alacaklılarla İğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri kamdır; aksi takdirde haklan tap sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

  2. - İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmanmk suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif edilen bedel İle son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden mütesetsilen mesul olacaklardır ihale Mı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır. (İtK 133. md)

  3. - Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

i - Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve mündericatmı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi atmak isteyenlerin yukarda numarası yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

(ttK>12fl



(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir


Basın No: 63743 www.bik.gov.tr



Yüklə 23,13 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

gir | qeydiyyatdan keç
    Ana səhifə


yükləyin