Tahitian noni internationalYüklə 10,87 Kb.
tarix06.09.2018
ölçüsü10,87 Kb.
#77797

TAHITIAN NONI INTERNATIONAL

Consultant Independent de Produse


SZABÓ Ladislau , TNI-ID 2604461


R E C O M A N D A R E

privind dozajul sucului NONI / Tahitian Noni Juice / în cazul bolilor cancerigene.

Foarte simplu zis , cancerul înseamnă de fapt funcţionarea anormală a celulelor . Organismul afectat de cancer pierde circulaţia echilibrată la nivel celular , ceea ce duce la proliferarea necontrolabilă a celulelor maligne.

Aceste celule canceroase penetrează în ţesăturile locale şi migrează spre alte părţi ale organismului , provocând transpuneri. Boala propriu-zisă se instalează prin formarea unei celule transformate , mutante. Celula deviantă menţine procesul de mutaţie în cursul diviziunii celulare , anihilând „ eforturile „ sistemului imunitar, care încearcă să elimine aceste celule modificate. Celulele mutante migrează spre diferite părţi ale organismului, ele stabilindu-se în mai multe organe.

Astăzi numărul bolilor cancerigene identificate este peste 100.

Dat fiindcă există atâtea tipuri de boli cancerigene, nu este cu putinţă o abordare complexă în această scurtă prezentare.

Pe baza experienţelor acumulate, simptomul cel mai frecvent observat a fost starea de nervozitate combinată cu mai multe boli cancerigene de natură diferită.

Cel mai frecvent, cancerul se instalează prin nişte simptome uşoare, greu de remarcat. Astfel diagnosticarea timpurie este posibilă numai în condiţiile unor examinări medicale aprofundate. Cu cât sunt aceste simptome identificate şi tratate mai devreme, cu atât mai mari sunt şansele de vindecare..


În faza incipientă, efectele benefice exercitate de sucul NONI asupra stărilor cancerigene se explică prin faptul că, formarea bolilor tumorale şi efectele fructului NONI se produc ambele la nivel celular.

Însă în vreme ce cancerul distruge, NONI consolidează structura celulară. Unul dintre componentele cheie ale fructului NONI este proxeronina, care se transmite către celulele afectate de boală, rezultând o substanţă fortifiantă a celulei, numită xeronina.

Xeronina ajută celula în procesul de „auto-remediere” şi regenerare (dr. Ralph Heinecke). Tocmai din acest motiv se deduce faptul, că extractul din fructul NONI, originar din insulele Tahiti, stimulează capacitatea de auto-vindecare a organismului.
În cazul bolilor cancerigene durata minimă a tratamentului este de 40 zile.
Dozele zilnice recomandate sunt următoarele:


  • 2 x 50 ml. produs NONI, având un conţinut minim de 89% suc natural de fructe, consumat cu o jumătate de oră înaînte de micul dejun şi cină.

  • 2 x 50 mg. vitamina C, în capsule cu eliberare prelungită (Cetebe) consumată după micul dejun şi cină. Bărbaţii vor administra vitamina C cu adaos de zinc.

  • 2 litrii lichid în cursul zilei, sub formă de ceai, supă şi apa minerală (de ex. apă plată Bodoc)

Şi în fine câteva atenţionări de ordin general:  • să nu folosim lingură sau altă unealtă de dozaj din metal

  • se va consuma înainte de masă (micul dejun şi cină) cu o jumătate de oră

  • după deshiderea capacului de siguranţă sticla se ţine în frigider. Astfel sucul îşi păstrează calitatea 60 zile.

  • înainte de folosire, băutura din sticlă se agită uşor şi se va ţine în gură câteva clipe înainte de a fi înghiţită.

Extractul de NONI, ce provine de la firma Tahitian Noni International, se livrează în sticle de calitate superioară, avînd şi un design deosebit, ce garantează originalitatea şi calitatea inegalabilă.

Nu conţine zahăr şi nici conservante.
Se recomandă prelungirea curei, timp de trei luni în medie.

NONI este un nutrient natural, ce poate fi consumat fără rezerve, dar cu convingere şi respectarea conştientă a recomandărilor sugerate mai sus.

Informaţii suplimentare, comenzi, desvoltare reţea TNI:
SZABÓ Ladislau / consultant independent de produse /
Telefoane : 0265-214.652 sau 0365-804.345

E.mail : lszabo@rdslink.ro

Adresa : Tg. Mureş , str. Mihai Viteazu nr. 29 / 10

Preţul en gros / 1 carton , conţinând 4 litri / : 529 LeiPreţul cu amănuntul 1 litru : 140 lei

Yüklə 10,87 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə