Termeni si conditiiYüklə 41,02 Kb.
tarix14.08.2018
ölçüsü41,02 Kb.
#70788

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.blog.mathaus.ro.

Blogul de informare www.blog.mathaus.ro este proprietatea exclusiva a S.C. ARABESQUE S.R.L., avand ca date de identificare la RC J17/666/1994, si CUI RO5340801, capital social 14,005,000 lei, cont bancar RO47INGB0010000005128991, deschis la ING Bank - Sucursala Galati, cu sediul social in Galati, Str. Timisului nr. 1, cod 800324, tel. 0236 463 063 si fax. 0336 802 460, e-mail vanzarionline@mathaus.ro, si fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 19058.

Societatea ARABESQUE S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.blog.mathaus.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs. - utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat.DATELE DE INREGISTRARE

Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. Compania Arabesque isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, si sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Companiei Arabesque, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.blog.mathaus.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului. Societatea ARABESQUE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Arabesque numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nelimitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.blog.mathaus.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii ARABESQUE S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la mathaus.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.DREPTUL DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.blog.mathaus.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea ARABESQUE S.R.L, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii ARABESQUE S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a Arabesque a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea ARABESQUE S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.MARCI

Societatea ARABESQUE S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii ARABESQUE S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Transmiterea de informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.SECURITATEA INFORMATIILOR

ARABESQUE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. ARABESQUE S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.blog.mathaus.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea ARABESQUE S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului mathaus.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul mathaus.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului mathaus.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.RESPONSABILITATEA

ARABESQUE S.R.L. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 10 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. ARABESQUE S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

Drept aplicat. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ARABESQUE S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ARABESQUE S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos, inainte de a folosi sau de a obtine orice materiale, informatii sau servicii prin intermediul Site-ului Arabesque (“Site-ul”).

Scopul acestor termeni si conditii este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti ca datele cu caracter personal va apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim date cu caracter personal unor parti terte fara sa va informam, cu exceptia furnizorului de servicii IT care desfasoara activitati de mentenanta a acestui Site si angajatilor Arabesque SRL, care au atributii in prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizarea acestui Site confirma faptul ca ati acceptat conditiile prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului si/sau sa utilizati serviciile noastre.

Toate paginile Site-ului sunt proprietatea societatii ARABESQUE S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Galati, Str. Timisului nr. 1, judetul Galati, Romania, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul de inregistrare J17/666/1994, avand cod unic de inregistrare 5340801Pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. 1.             CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Site-ului se obliga sa respecte prezentele conditii pentru utilizarea Site-ului. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea informatiilor si materialelor Site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de Site sau a continutului Site-ului, in orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate in continuare. 

Arabesque SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului in orice moment, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor pe Site, dupa notificarea in prealabil, in mod vizibil, cu privire la faptul ca prezentii Termeni si Conditii au fost actualizati.

Dumneavoastra si Arabesque SRL sunteti contractori independenti si nicio agentie, parteneriat, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin utilizarea Site-ului.2.             SCOPUL

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila sau care se afla deja in relatii contractuale cu Arabesque SRL. Site-ul si serviciile oferite de Site nu sunt destinate minorilor.3            PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATILOR SALE, ARABESQUE SRL PRELUCREAZA DATE CU CARACTER PERSONAL ALE ANUMITOR CATEGORII DE PERSOANE FIZICE. ACESTEA POT INCLUDE DATE CU CARACTER PERSONAL ALE UTILIZATORILOR ACESTUI SITE SAU ALE COLABORATORILOR/PARTENERILOR CONTRACTUALI AI ARABESQUE SRL.

Datele cu caracter personal se refera la informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, si anume, informatii despre o persoana a carei identitate este fie clara in mod evident, sau poate fi, cel putin, stabilita prin obtinerea unor informatii suplimentare.

In cazul in care datele despre o astfel de persoana sunt prelucrate, aceasta persoana este denumita „persoana vizata” in intelesul legislatiei din domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

In conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“GDPR”), datele prelucrate de Arabesque SRL prin intermediul Site-ului putand fi folosite in scopuri precum:

1.       Desfasurarea operatiunilor de recrutare de personal prin completarea formularului disponibil la sectiunea Cariere disponibil pe Site;

2.       Administrarea si mentenanta acestui Site;

3.       Promovarea campaniilor publicitare desfasurate de Arabesque SRL;

4.       Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;

5.       Comunicarea cu partenerii contractuali si oricare colaboratori (indiferent daca aceasta se face punctual sau in baza unui contract);

6.       In urma introducerii datelor cu caracter personal ale dumneavoastra in una dintre sectiunile Site-ului, va exprimati acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Site-ului sa poata folosi aceste date in scopul pentru care ati furnizat datele.

Prin utilizarea de catre dumneavoastra a Siteului, respectiv prin completarea formularului disponibil la sectiunea Cariere si prin accesarea sectiunii Contactpot fi colectate urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon.

Prin intermediul cookie-urilor Arabesque SRL colecteaza date cu caracter personal precum: date de identificare cu privire la deviceuri, locatie, tehnologia folosita, limba preferata de utilizator, sex, categorii de interese si browser. Pentru mai multe detalii despre folosirea cookie-urilor de catre Arabesque SRL, va rugam sa consultati sectiunea destinata acestora, de la finalul prezentilor Termeni si Conditii.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor si ulterior pe durata termenului de prescriptie aplicabil. In cazul particular al CV-urilor transmise prin intermediul Site-ului acestea sunt stocate pentru de 1 an. Dupa incheierea perioadei de stocare, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime in masura in care va fi necesara utilizarea acestora in scopuri de cercetare stiintifica sau statistica.

Retineti faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Unul dintre temeiurile de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi reprezentat de consimtamantul dumneavoastra. In aceasta situatie, Arabesque SRL trebuie sa fie in masura sa demonstreze ca dumneavoastra v-ati dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale. In acest sens, inainte de acordarea consimtamantului, Arabesque SRL va informeaza cu privire la acest lucru. Dumneavoastra aveti dreptul sa va retrageti in orice moment consimtamantul, cu precizarea ca aceasta nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Datele cu caracter personal ale minorilor (cum ar fi: numele si prenumele, parola, adresa, numarul de telefon, unitatea de invatamant, alte date cu caracter personal ale acestora, datele cu caracter personal ale membrilor de familie nu vor fi prelucrate de catre Arabesque SRL, fara acordul prealabil al parintilor/reprezentantilor legali ai acestora.

Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute in GDPR, sunt urmatoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea datelor, dreptul de a fi notificat cu privire la rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa autoritatii competente in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si instantelor de judecata competente.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia Dnei. Madalina Matei, responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, la adresa madalina.matei@arabesque.ro

In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si adresa de e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea in mod personal.

Va rugam sa retineti ca:

·         Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.

·         Vom incerca sa raspundem solicitarii dumneavoastra in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in conditiile legii, in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.·         Daca depunem toate eforturile si nu reusim sa va identificam, iar dumneavoastra nu ne furnizati informatii suplimentare pentru a putea sa va identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

Yüklə 41,02 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə