The Hundred and One DalmatiansYüklə 452 b.
tarix27.07.2018
ölçüsü452 b.
#60567101 dalmațieni este un film de animație produs de Walt Disney la începutul anului 1961 și este bazat pe povestea "The Hundred and One Dalmatians" a lui Dodie Smith.

  • 101 dalmațieni este un film de animație produs de Walt Disney la începutul anului 1961 și este bazat pe povestea "The Hundred and One Dalmatians" a lui Dodie Smith.

  • "101 dalmațieni" a apărut prima dată în cinematografe pe 25 ianuarie 1961.Pongo este un dalmațian care trăiește alături de stăpânul său, Roger Radcliffe, un compozitor într-o casă micuță din Londra. Plictisit de viața sa, Pongo decide că este timpul să aiba atât el cât si Roger o soție. În timp ce se uita pe geam, vede femei și cățelușe de toate felurile, însă niciuna nu e pe placul lui. Exact atunci apare o femeie Anita cu cățeaua ei, un dalmațian. Pongo setează ceasul la ora 5, deoarece abia atunci era scos la plimbare de Roger.

  • Pongo este un dalmațian care trăiește alături de stăpânul său, Roger Radcliffe, un compozitor într-o casă micuță din Londra. Plictisit de viața sa, Pongo decide că este timpul să aiba atât el cât si Roger o soție. În timp ce se uita pe geam, vede femei și cățelușe de toate felurile, însă niciuna nu e pe placul lui. Exact atunci apare o femeie Anita cu cățeaua ei, un dalmațian. Pongo setează ceasul la ora 5, deoarece abia atunci era scos la plimbare de Roger.

  • Cand cei doi ajung în parc, ca de obicei, Roger se așează pe iarbă și își fumează pipa. Însă Pongo trebuia să îi facă să se întâlnească. Prima încercare devine un eșec, deoarece Anita pleacă așa că îi împinge pe amândoi în lac.

  • După un timp, se căsătoresc iar Pongo împreună cu cățeaua Anitei, Perdita fac o serie de puișori. Însa din păcate apare Cruella de Vil care vrea sa-i cumpere pe toți ca să-și facă alta blană cu pete. Cum era de așteptat, Anita și Roger nu acceptă, așa că Cruella trimite doi hoți, Jasper și Horace să fure dalmațienii.

  • Menajera casei, care avea grijă de cei 15 pui, nu-i mai găsește și toți suferă din cauza asta. Între timp, Jasper și Horace țin puii într-un apartament. Acolo mai sunt și alți pui de dalmațieni, cumpărați. În total 99. Tibb, o pisică îi duce pe toți afară, în timp ce Pongo și Perdita se îndreaptă spre ei. Cei doi ajung acolo și îi atacă pe Jasper și Horace.

  • După lung drum și după ce s-au murdărit de cenușă, pentru a nu-și da seama Cruella de Vil, au ajuns acasă. Deși erau în total 101 dalmatieni, Roger și Anita s-au gândit să-și facă o fermă de dalmațieni cu banii făcuți din hitul lui Roger, Cruela de Vil.
Yüklə 452 b.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə