WinterContact ts 860 pe primul loc, cu ambele dimensiuni testate adac laudă echilibrul produselor Rezultatele se încadrează între „bine” și „deficient”Yüklə 10,76 Kb.
tarix30.12.2018
ölçüsü10,76 Kb.
#88479


Comunicat de presă

- -


Continental este dublu câștigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC


  • WinterContact TS 860 pe primul loc, cu ambele dimensiuni testate

  • ADAC laudă echilibrul produselor

  • Rezultatele se încadrează între „bine” și „deficient”

Hanovra, 25 septembrie 2018, în comparația actuală a anvelopelor de iarnă, realizată de cluburile automobilistice ADAC, ÖAMTC și TCS din Germania, Austria și Elveția, anvelopele de iarnă Continental au devenit câștigătoare cu ambele dimensiuni testate. În cazul WinterContact TS 860 cu dimensiunea 175/65 R 14, specialiștii au menționat următoarele: „Anvelope de iarnă foarte echilibrate cu cele mai bune calificative pe umiditate și zăpadă, cu calificativ bun inclusiv pe carosabilul uscat”, iar evaluarea pentru același model de anvelopă, însă cu dimensiunea 205/55 R 16, a fost: „Foarte echilibrat cu cele mai bune calificative pe umiditate și consumul de carburant, deosebit de bun și pe zăpadă”. Anvelopele cu dimensiunile testate sunt adecvate pentru o multitudine de autoturisme, între cele de clasă mică până la medie. Vehiculele folosite la testare au fost un VW Golf 7 și un Ford Fiesta. Specialiștii cluburilor automobilistice au testat 28 de modele de anvelope de iarnă, produse de mărci europene, americane și asiatice, în cadrul a 17 categorii, iar câștigătoarele continental au primit nota media 2,1 pentru dimensiunea mai mică și 2,2 pentru dimensiunea mai mare.

Realizatorii testului s-au arătat mai puțin mulțumiți de producătorii asiatici. Din cauza dificultăților întâmpinate pe carosabilul umed, aceștia au trebuit să se mulțumească cu calificativul „deficient”.

WinterContact TS 860 este specialistul pentru perioada de iarnă, destinat vehiculelor mai compacte și mai mici. Gama de produse include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 și 17 țoli, cu indici de viteză până la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicat și/sau muchie de protecție a jantelor.

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și conectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania de tehnologie înființată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru vehicule, utilaje, circulație și transport. În anul 2017, Continental a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 44 de miliarde de Euro și are în prezent peste 243.000 de angajați, în 60 de țări.
Divizia Anvelope dispune de peste 24 de locații de producție și dezvoltare pe tot mapamondul. Ca unul dintre producătorii de anvelope de top, în anul 2017 aceasta a realizat o cifră de afaceri de 11,3 miliarde de euro, având 54.000 de angajați. Continental se numără printre producătorii de top în materie de tehnologie și dispune de un portofoliu extins de produse pentru automobile, vehicule comerciale și pe două roți. Investițiile permanente în cercetare și dezvoltare asigură o contribuție importantă la mobilitatea eficientă din punct de vedere economic și ecologic. Printre acestea se numără și serviciile destinate comerțului și parcurilor auto, precum și sistemele digitale de management pentru vehiculele comerciale.


www.continental-reifen.de
www.traxagum.de
Baza de date media
http://www.continental-reifen.de/news
Contact pentru jurnaliști:

Klaus Engelhart

Purtător de cuvânt Anvelope autoturisme / Anvelope duble DACH
Comunicare / Relații publice Anvelope autoturisme

Continental AG

Divizia Anvelope

Büttnerstraße 25, 30165 Hannover

Telefon: +49 (0) 511 938 2285

Fax: +49 (0) 511 938 2455klaus.engelhart@conti.de

Persoana d-voastră de contact:Klaus Engelhart, telefon: + 49 (0) 511 938 2285Yüklə 10,76 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə