Zapisnik redne seje Študentskega sveta Evropske pravne fakulteteYüklə 16,69 Kb.
tarix30.01.2018
ölçüsü16,69 Kb.
#41884

ZAPISNIK

6. redne seje Študentskega sveta Evropske pravne fakultete,

13.5.2016

TRAJANJE SEJE: 18.00 – 20:30

PROSTOR: kavarna Divine, Cankarjevo nabrežje 7, Ljubljana


Prisotni člani ŠS EVRO-PF: Maša Avbelj, Miha Istenič, Anja Jankovič, Nejc Goršič, Gregor Cerar, Ines Bregar, Nina Bečejac, Roza Kodelja (8)

Odsotni člani ŠS EVRO-PF: Matevž Kurbus

Zunanji sodelavci in ostali prisotni: Maruša Kranjc,


  1. točka

Predsednik je ugotovil sklepčnost Študentskega sveta.
  1. točka

Dnevni red:


1. Sklepčnost

2. Potrditev dnevnega reda

3. Potrditev zapisnika 5. in 4. redne seje

4. Samoevalvacija članov in evalvacija okrogle mize

5. Poročilo iz sestanka BPP

6. Zaključno druženje

7. Začetek postopka razrešitve člana ŠS Gregorja Cerarja

8. Razno


SKLEP 1: »Študentski svet Evropske pravne fakultete potrjuje dnevni red 6. redne seje Študentskega sveta Evropske pravne fakultete.«
Za: 7

Proti: 1 (Gregor Cerar)Sklep je bil sprejet.

  1. Točka

SKLEP 2: »Študentski svet Evropske pravne fakultete potrdi zapisnika 5. redne seje Študentskega sveta Evropske pravne fakultete.«
Za: 7

Proti: 0


Vzdržan: 1 (Gregor Cerar)

Sklep je bil sprejet.


SKLEP 3: »Študentski svet Evropske pravne fakultete potrdi popravljen zapisnik 4. redne seje Študentskega sveta Evropske pravne fakultete«

Za: 7


Proti: 0

Vzdržan: 1 (Gregor Cerar)Sklep je bil sprejet.


4. točka

Poročilo z okrogle mize:
Napaka je bila, da gostom niso bila vnaprej posredovana vprašanja okrogle mize in se zato niso mogli vnaprej prijaviti. Okrogla miza ni bila primerno označena. Število udeležencev je bilo glede na okoliščine zadovoljivo. Pogostitev in simbolična darila za goste so bili izvedeni kot dogovorjeno.

Samoevalvacija članov:

Matevž Kurbus je opravičil svoj izostanek in poslal pisno evalvacijo svojega dela, katera je bila dana na vpogled članom prisotnim na seji.

Nina Bečejac je izpostavila svoje delo s težavami študentov glede izpitnih rokov, nasvete študentom na Ius farmi. Prisotna je na sejah študijske komisije. Zaveda se svojega manjka glede okroglih miz in v prihodnje se bo trudila to popravit.

Anja Jankovič je redno prisotna na sejah in spremlja ter aktivno sodeluje pri delu Študentskega sveta. Skrbi za facebook stran in redno objavlja vse informacije. Sodeluje tudi kot tutorka pri KPP in sami organizaciji.

Ines Bregar stalno sodeluje pri delu Študentskega sveta. Sodelovala je kot tutorka pri KPP. Pomagala je pri organizaciji okrogle mize.

Maša Avbelj je bila prisotna na vseh sejah in redno deluje pri vseh aktivnostih. Opravila je veliko dela pri izpitnih rokih in sodelovanja z novimi zaposlenimi v referatu. Pomagala je študentu pri individualni prošnji za izredni izpitni rok. Pomaga pri koordinaciji projekta BPP, kjer bo delovala tudi v prihodnosti. Aktivno daje nove predloge, pomaga predsedniku pri odgovarjanju na maile in vsem ostalem organizacijskem delu.

Gregor Cerar je izpostavil, da je postavil smrekico v NG in pospravil smrekico po novem letu v LJ. Sodeloval je na informativnih dnevih in pri organizaciji okrogle mize. Spomnil je na svojo pomanjkljivo oglaševanje na Facebooku. Javil se je za tutorstvo za Rimsko pravo, vendar je bil zavrnjen, ker še nima opravljenega izpita.

Nejc Goršič: Redno in aktivno sodeloval na sejah kjer je tudi deloval kot zapisnikar. Organizira in izvaja projekt tutorstva in je tudi tutor za Rimsko pravo.

Roza Kodelja: delovala je na sejah in predstavljala fakulteto na informativnih dnevih


5. točka

Poročilo iz sestanka BPP (Maša Avbelj)

Sestanek 4.5. kje so prišli vsi študentje. Predstavili so študentom njihove naloge in sam obrazec. Prvi študentje so že opravili svetovanje in bilo večjih težav. Vsi odzivi so pozitivni tako, da se projekt lepo razvija.

6. točka

Zaključno druženje.

Roza Kodelja bo poskrbela za organizacijo Ius Bowlinga skupaj z alumni klubom. Dogovorijo se podrobnosti glede termina in same organizacije.

7. točka

Začetek postopka razrešitve člana ŠS Gregorja Cerarja

Gregor Cerar predlaga, da se sejo zapre za javnost. Predsednik predlaga glasovanje.

SKLEP 4: »Študentski svet Evropske pravne fakultete glasuje, da se seja zapre za javnost.«

Za:3 (Gregor Cerar, Ines Bregar, Roza Kodelja)

Proti:5

Sklep je bil zavrnjen.

Predsednik prebere zbrane očitke zoper Gregorja Cerarja. Prebere tudi mail referata fakultete kjer je naznanjeno, da z njim ne morejo več sodelovati.

Gregor Cerar je zavrnil vse očitke in izrazil svoje nestrinjanje z napisanim.

Predsednik je Gregorja Cerarja večkrat opozoril, ker članom ni dopustil besede in motil potek seje.

Študentski svet Evropske pravne fakultete se seznani z dejstvi za razrešitev Gregorja Cerarja z mesta člana Študentskega sveta. Predsednik svetu predlaga, da se člana na naslednji seji razreši.

8. točka

Pod to točko ni bilo obravnavane tematike.Ljubljana, 13.5.2016

Zapisnik je pripravil:

Nejc Goršič, Namestnik Tajnice Študentskega sveta EVRO-PF

Yüklə 16,69 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©muhaz.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə